Problémája van a megjelenítéssel? Tekintse meg az online változatot.

Küldje tovább és
Kövessen minket

Iratkozzon fel a
többi monitorra

Megjelenik hetente az iroda.hu gondozásában. - 2013/36. hét

Ingatlanpiac Gazdaság Munka Érdekes Blogok Regisztráció
Kiemelt cikk

GOLD-BÜRO, a magyar irodabútor-piac örök szereplője

Az irodabútor-piacon immár 21 éve működő GOLD-BÜRO 2000 Kft. elsősorban hazai gyártású termékeket kínál, amelyek a nemzetközi mezőnyben is megállják a helyüket. A hazai piac elmúlt évtizedeiről, a forgalmazók árelőnyéről, a hazai bútorok versenyképességéről és a divatról beszélgettünk Vizelliné Abronits Évával, a Goldbüro Kft. ügyvezetőjével.

Kiemelt ingatlan

Blue Cube Irodaház

bérleti díj: 9.5 - 10 €/m²/hó
min. terület: 300 m²

Kiemelt ingatlan

Argon-Geo Iroda

bérleti díj: 6 - 8 €/m²/hó
terület: 173 m²

Új tranzakciók a piacon

Irodaház Ügyfél Ügynökség Tipus
Buda Business Center Helpers Hungary Kft. 184 Happy Tenant Eston International Zrt.
Orco Business Park Bartelt GmbH 40
Green House MSCI 3694 Skanska Magyarország Ingatlan Kft
K3 Irodaház Anda Present 900 Eston International Zrt

A tranzakciókat küldje el az admin@iroda.hu e-mail címre!

Tekintse meg a további irodapiaci tranzakciókat is.

Iroda Évkönyv 2012/13

www.irodaevkonyv.hu

Ha Ön választhatna, akkor hol bérelne irodát?
Szavazzon most!

vissza a hírlevél tetejére

Ingatlanpiac

TOP 3 bérleti szerződések a CA IMMO irodaházaiban

Sikeresen zárult a CA IMMO idei évének első fele. A kiemelt országok; Németország, Ausztria, Lengyelország, Csehország, Románia és Magyarország számos irodai tranzakcióval büszkélkedhetnek a január-július között időszakban.

Appeninn – töretlen növekedés az első félévben

Az Appeninn Holding 2013 második negyedévében tovább tudta növelni árbevételi és eredményszámait. A B kategóriás irodapiacon jelentős pozíciókkal rendelkező, dinamikusan növekvő társaság IFRS szerinti, konszolidált bruttó díjbevétele 16,8 százalékkal növekedett.

Amerikai és közel-keleti befektetők pörgetik fel az európai befektetési piacot

Az európai kereskedelmi ingatlanbefektetési piac élénkülése az észak-amerikai és a közel-keleti befektetőknek köszönhető leginkább; 2013 első felében a tranzakciók negyedéért a régión kívüli befektetők voltak felelősek.

Mozgalmas nyári szezon az IVG-nél

Sikeres és mozgalmas nyári szezont zár idén az IVG Hungary: a cég összesen több, mint 2200 nm területre írt alá bérleti szerződést.

Takarékoskodás az irodapiacon

Hatékonyabb működést vár az Appeninn Holding Nyrt. amikor a projektcégeit karcsúsította és E-Office Zrt. néven egyesítette idén nyáron. A cég vezérigazgatója Székely Gábor vezérigazgató 50-70 millió FT költségmegtakarítást remél az első évben.

vissza a hírlevél tetejére

Gazdaság

Megéri devizába fektetni

A kormány forintárfolyam gyengítési szándékai miatt érdemes inkább euróban megtakarítani. A forintbetétek kamatai egyre alacsonyabbak, a feltehetően gyengülő forint miatt megérheti kihasználni egyes bankok olcsó devizaszámlanyitási akcióit.

A devizahiteles mentőcsomag hátulütői

A lakossági devizaadósok mentésével járó banki veszteségek kellemetlen mellékhatásai a vállalati hitelezésben csapódhatnak le, hangsúlyozza Balatoni András, az ING Bank vezető elemzője.

Nyereségessé válik az Office Depot magyar cége

Stabilizálta helyzetét az év első nyolc hónapjában az Office Depot magyarországi cége. Az év hátralevő hónapjaiban viszont már növekedést várnak, így a jövő évet már nullszaldóval, vagy nyereséggel zárhatják.

Bevezette részvényeit a frankfurti tőzsdére a Business Telecom

A távközlési szolgáltató bemutatkozik a tőzsdei kisvállalatok első számú európai konferenciáján.

Visszaestek a beruházások a magyar gazdaságban

Az idei második negyedévben 6 százalékkal eshetett a beruházások volumene a magyar gazdaságban. A növekedési fordulat alapjai továbbra is hiányoznak.

vissza a hírlevél tetejére

Munka

Új szakemberek a DTZ-nél

Három szakemberrel bővült a DTZ Hungary ingatlan-tanácsadó ügynökségi részlege. Simonyi Balázs és Hall Nóra az iroda tanácsadó üzletágat erősíti, és Budai Tamás csatlakozott az ipari és raktáringatlanokra szakosodott üzletághoz.

Hogyan teremtsünk ideális munkahelyet?

Egy új vállalkozás vagy üzletág beindításakor döntő kérdés a helyválasztás: a kiskereskedelemben és ingatlanpiacon tulajdonképpen más nem is számít. Persze az sem mindegy, hogyan választunk társakat és alkalmazottakat.

Kisebb a munkanélküliség

Idén júliusban tovább javult a munkaügyi helyzet, bár a nyári javulás mértéke kisebb volt a korábbi években megszokottnál.

vissza a hírlevél tetejére

Érdekes

Itt az okosóra

Hivatalosan is megerősítette a Samsung, hogy szeptember 4.-én vezeti be okosóráját a Galaxy Gear-t. A cég ezzel utcahossznyi előnyt szerez az Apple-lel szemben.

Így bankolnak a fiatalok

A 15-26 évesek háromnegyedének, azaz 1,3 millió fiatalnak van bankkapcsolata - derül ki egy augusztus 27-én ismertetett felmérésből.

Az okos mérés segíti az EU-s energiahatékonysági célok teljesítését

Az okos mérőeszközök tömeges alkalmazása kínálja az egyik legjobb megoldást az Európai Unió 2014-ben életbe lépő új energia-megtakarítási követelményeire.

vissza a hírlevél tetejére

Blogok

A Macy's áruházlánc rendet rakott New Yorkban

A Macy's amerikai áruházlánc New York-i irodája meglehetősen vidámra és sokszínűre sikeredett. De hát az amerikai metropolisz pörgésében kinek kellene szomorkodnia?

Varázslatos kagylóban dolgoznak a ruhatervezők

Isztambulban a VIGOSS Textile gyárában egy bemutatótermet hoztak létre a ruhatervező műhely átalakításával. A kagyló varázslatosan kapcsolja össze a kintet és a bentet, a munkakörnyezetet és a világot jelentő deszkákat.

Érdemes megnézni! Ide költözött az építőipari multi

Az ausztrál John Holland új Melbourne-i irodába költözött. Az új cégközpont flexibilis munkakörnyezetről gondoskodik, amely a legkülönbözőbb tevékenységeknek is kényelmes feltételeket teremt. Lássuk hát!

vissza a hírlevél tetejére

iroda.hu

iroda.monitor

Jogi közlemény: Az Ön e-mail címéhez cégünk egy nyilvánosan megvásárolható marketing adatbázisból jutott hozzá, vagy feliratkozott a hírlevelünkre, vagy cégünk munkatársával személyes kapcsolatban áll. Tiszteletben tartva az 1997. évi LVIII. törvény 15. paragrafusát, továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényt, ezúton szíves hozzájárulását kérjük, hogy tájékoztassuk ajánlatainkról. Amennyiben nem kíván több hírlevelet kapni, az alábbi linken leiratkozhat.

2013 © Iroda.hu Kft. hírlevél leiratkozás, online-verzió megtekintése