Problémája van a megjelenítéssel? Tekintse meg az online változatot.
Küldje tovább és
Kövessen minket

Iratkozzon fel a
többi monitorra

Megjelenik hetente az iroda.hu gondozásában. - 2013/33. hét

Ingatlanpiac Gazdaság Munka Érdekes Blogok Regisztráció
Kiemelt cikk

Ők azok, akik ismerik a hazai startupokat!

A Robertson Hungary közreműködésével a Ustream várhatóan az év végén a Párisi Nagyáruházba költözik. A startupok egyedi igényeiről, az Y-generációról, a pozitív gondolkodásról, az innovációról és az együttműködés lehetőségeiről beszélgettünk Papp Róberttel, a Robertson Hungary vezető iroda-bérbeadási tanácsadójával.

Kiemelt ingatlan

Váci 19. Irodaház

bérleti díj: 3 - 4.5 €/m²/hó
terület: 1800 m²

Kiemelt ingatlan

Rumbach Center

bérleti díj: 11.5 - 13 €/m²/hó
min. terület: 150 m²

Új tranzakciók a piacon

Irodaház Ügyfél Ügynökség Tipus
Buda Business Center Helpers Hungary Kft. 184 Happy Tenant Eston International Zrt.
Orco Business Park Bartelt GmbH 40
Paris Department Store Ustream 1700 Robertson Hungary Kft.
Arena Corner AVON Cosmetics Hungary Kft. 200 Orco Property Group

A tranzakciókat küldje el az admin@iroda.hu e-mail címre!

Tekintse meg a további irodapiaci tranzakciókat is.

Iroda Évkönyv 2012/13

www.irodaevkonyv.hu

Ön szerint melyik helyiségben viselkednek a legfesztelenebbül a dolgozók?
Szavazzon most!

vissza a hírlevél tetejére

Ingatlanpiac

Aktív nyári hónapok a Robertson-nál

Nyáron sincs megállás, a hőség és a csalogató vízpart ellenére a Robertson Hungary-nél a nyári hónapok is aktív munkával telnek. Nincs megállás, hiszen új iroda mellett új megbízásokkal és új munkatárssal is bővült a Robertson Hungary portfóliója.

Napkollektoros fejlesztési pályázat indul

870 millió forintos pályázat indul közintézményi napkollektoros fejlesztésekre.

DHL a Budapest Airport Business Parkban

A Deutsche Post DHL légi és tengeri szállítmányozási üzletága, a DHL Global Forwarding a augusztus 5-én költözött be Budapest Airport Business Parkban található új telephelyére.

Tavaszra kész lesz a Ludovika Campus főépülete

Tavaszra befejeződik a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Ludovika Campusa főépületének felújítása.

vissza a hírlevél tetejére

Gazdaság

Elfogyott az IMF hitel

A kormány törlesztette a Nemzetközi Valutaalapnál lévő még fennmaradt hitelét. A végtörlesztéshez 1,1 milliárd dollárt, 500 millió eurót és 260 millió fontot utalt át az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK), amelyre a fedezet, az IMF-hitel fel nem használt részéből.

Átveszi a vezetést a Google+

A Facebook korábbi évekre jellemző lendületes növekedése megtorpant. A Google+ oldalra egyre többen regisztrálnak.

Érdekesek a tengerentúli befektetések

Egyre nő a külföldi részvények vonzereje, a kisbefektetők közel harmada már kipróbálta magát a külföldi tőzsdéken, a legkedveltebb célpontok pedig elsősorban az amerikai parkettek papírjai, a KBC Equitas tapasztalatai szerint.

Környezetvédők tiltakoznak az Apple és más cégek rombolása miatt

A távol-keleti környezetvédők támadják az Apple kínai gyártóit.

Nem elég ölbe tett kézzel várni

Még a körülmények ideális alakulása esetén is 6-9 hónapot vehet igénybe egy forrásbevonással megtámogatott piacralépési akció. Azok a cégek, amelyek egy lapra tesznek fel mindent és csak a pályázatokra várnak, komoly lépéshátrányba kerülhetnek versenytársaikkal szemben.

vissza a hírlevél tetejére

Munka

Munkaidő után is viselkedjünk

Fegyelmi büntetést kockáztat, de súlyos esetben még az állását is elveszítheti az a munkavállaló, aki munkaidőn kívüli viselkedésével a munkáltató jó hírnevét vagy gazdasági érdekeit veszélyezteti.

Új értékbecslő a csapatban

Ladányi Zoltán személyében új senior értékbecslő csatlakozott a Robertson Hungary csapatához.

vissza a hírlevél tetejére

Érdekes

Vége a Facebook uralomnak?

"Unom a hülye kommenteket"; "Az emberek a vacsorájukról posztolnak"; "Időpocsékolás". Nyugaton már egyre többen ráuntak a világ legnépszerűbb közösségi hálózatára, és Magyarországon is megállni látszik a Facebook terjedése.

Nálunk is lehetne szieszta?

Az egyre melegebb és forróbb nyári hónapok miatt szükség van egy új munkavédelmi szabályozásra. Az Országos Munkavédelmi Bizottság (OMB) ügyvivője szerint ebben az időszakban a munkát úgy kellene szervezni, hogy legalább negyedórás pihenő jusson a munkavállalóknak óránként.

Rubik projekt

2014-ben 40 éves lesz a Rubik kocka, 70 éves pedig Rubik Ernő, annak feltalálója. Az évfordulóhoz kapcsolódóan a Rubik-kocka által ihletett, külsőleg is a Kockát idéző, a magyar találmányokat interaktív módon bemutató kiállítási központ létrehozására nemzetközi építészpályázatot írnak ki 2014-ben.

125 éve forog az ajtó

"Tökéletesen zajtalan, hatásosan akadályozza meg a szél, a hó, az eső, vagy éppen a kosz bejutását az épületbe. Mi több, nem csaphatja ki a szél. Szükség esetén az elválasztás megszüntethető, így hosszabb és nagyobb méretű tárgyakat is be lehet juttatni az épületbe.

vissza a hírlevél tetejére

Blogok

Egy csodaraktár, ahol fenn a magasban lebegnek az irodák

Az RDM rotterdami hajógyárából egy szenzációs innovációs központot alakítottak ki, ahol az egyes terek a magasban függenek, mintha kibabráltak volna a gravitációval.

Ezek most az igazán menők! Üvegfalak, trendek, irodák

Az egyterű irodák terjedésével egyre nagyobb szerepük van az üvegfalaknak, mobil elválasztó elemeknek. Gál Péterrel, a GMB Stúdió vezetőjével beszélgettünk, akik a DEKO kizárólagos hazai képviselői.

Farostlemezből és romkocsmából építettek irodát

A Plusminusarchitects Pozsony belvárosában alakította ki új tervezőirodáját, és a kevés pénz ellenére igazán ötletes teret kreáltak.

Hasbro: ilyen lett a játékbirodalom székhelye

A Hasbro új kolumbiai irodája igazán játékosra sikeredett, hűen a cég alaptevékenységéhez. Boldogság, inspiráció és közösség – ezek a bűvös jelszavak.

vissza a hírlevél tetejére

iroda.hu

iroda.monitor

Jogi közlemény: Az Ön e-mail címéhez cégünk egy nyilvánosan megvásárolható marketing adatbázisból jutott hozzá, vagy feliratkozott a hírlevelünkre, vagy cégünk munkatársával személyes kapcsolatban áll. Tiszteletben tartva az 1997. évi LVIII. törvény 15. paragrafusát, továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényt, ezúton szíves hozzájárulását kérjük, hogy tájékoztassuk ajánlatainkról. Amennyiben nem kíván több hírlevelet kapni, az alábbi linken leiratkozhat.

2013 © Iroda.hu Kft. hírlevél leiratkozás, online-verzió megtekintése