Problémája van a megjelenítéssel? Tekintse meg az online változatot.
Küldje tovább és
Kövessen minket

Iratkozzon fel a
többi monitorra

Megjelenik hetente az iroda.hu gondozásában. - 2013/31. hét

Ingatlanpiac Gazdaság Elemzés Érdekes Blogok Regisztráció
Kiemelt cikk

Startup-láz tombol Magyarországon. Gazellák, angyalok, irodák

A hazai startup-világ most kezdi bontogatni szárnyait. Van már közöttük néhány világhírű vállalkozás (pl. Prezi vagy LogMeIn), amelyek budapesti irodái igazán eredeti és nagyvonalú munkatereket kínálnak az Y-generációnak.

Kiemelt ingatlan

CE Immo Iroda-Üzlethelység

bérleti díj: 15 - 16 €/m²
szabad terület: 284 m²

Kiemelt ingatlan

Bokor u. 23-25. Irodaház

bérleti díj: 11 €/m²
szabad terület: 2 220 m²

Új tranzakciók a piacon

Irodaház Ügyfél Ügynökség Tipus
Arena Corner AVON Cosmetics Hungary Kft. 200 Orco Property Group
First Clients Allee Corner Halna-Duna Kft. 20 Happy Tenant
Focus Point ALTUS Befektetési és Vagyonkezelő Zrt. 152 Happy Tenant
Hungária Irodaház Vakok Állami Intézete 490 Happy Tenant

A tranzakciókat küldje el az admin@iroda.hu e-mail címre!

Tekintse meg a további irodapiaci tranzakciókat is.

Iroda Évkönyv 2012/13

www.irodaevkonyv.hu

Ön szerint melyik helyiségben viselkednek a legfesztelenebbül a dolgozók?
Szavazzon most!

vissza a hírlevél tetejére

Ingatlanpiac

AVON bemutatóterem az Aréna Cornerben

Az Aréna Corner Irodaház Hungária tornyában nyitott bemutatótermet a világ egyik legnagyobb közvetlen értékesítő vállalatának magyarországi leányvállalata, az Avon Cosmetics Hungary Kft., mely szépségápolási, divat és lakberendezési termékeket forgalmaz, több mint 100 országban.

Gyors eredményt hozott a Millenium Tower I. bérbeadási megbízása

Az Eston International tanácsadó csapata ismét eredményesen működött közre egy bérbeadási tranzakcióban, a Millenium Tower I. épületére szóló megbízást követő alig több mint egy hónap alatt a Tresorit Kft. írt alá bérleti szerződést az irodaházban.

vissza a hírlevél tetejére

Gazdaság

Csökken a külső adósság

A GDP 18 százalékával csökkent szűk két év alatt a magyar gazdaság külső adóssága. Márpedig ez a mutató az ország stabilitása szempontjából legalább olyan súllyal esik latba, mint az államháztartás GDP-arányos adóssága. Ehhez képest viszonylag keveset foglalkozik vele a gazdasági sajtó. Most ezt pótoljuk.

Nagyot ugrott a Facebook

Emelkedéssel zártak július 25-én a New York-i tőzsde főbb mutatói. Köszönhetően a kedvező vállalati és makrogazdasági híreknek.

vissza a hírlevél tetejére

Elemzés

Nem túl erős a cégfelvásárló kedv

Továbbra is a felvásárlások számának és értékének növekedését vetíti előre a KPMG Global M&A Predictor indexe, de a tranzakciók száma és értéke a makrogazdasági környezetben rejlő kockázatok miatt bizonytalan.

Ez a negyedév csak a második legsikeresebb volt

A korábbi nagy optimizmus után az elemzők meglehetősen visszafogottak voltak az Apple eredménye kapcsán. A vállalat ugyan csak történetének második legjobb negyedévet tudhatta maga mögött, ám így is jócskán túlszárnyalta a pesszimista várakozásokat.

Optimista vállalkozók

A magyarországi kis- és középvállalkozások (kkv) vezetői azzal számolnak, hogy emelkedik vállalkozásuk árbevétele és eredménye a következő egy évben a K&H bizalmi index kutatás legfrissebb adatai szerint.

vissza a hírlevél tetejére

Érdekes

Megérte az okostelefonokra alapozni

Megtérült Mark Zuckerberg azon döntése, hogy a mobilplatformot helyezzék a vállalat fókuszába: az április-júniusi időszak hirdetési bevételének 41 százalékát már ez a csatorna adta.

Ilyen egy jó útnyilvántartás

Évről évre enyhülnek a szabályok a gépkocsi költségeinek elszámolásával kapcsolatban, de azért érdemes odafigyelni a pontos adminisztrációra – írja blogbejegyzésében az UCMS Group Hungary.

Már épül a legnagyobb felhőkarcoló

Megkezdődött a világ legmagasabb felhőkarcolójának építése a közép-kínai Csangsa városában, a rekordprojekt rekord idő alatt, jövő áprilisra elkészülhet.

vissza a hírlevél tetejére

Blogok

Amikor a hóhért akasztják avagy hol dolgoznak az építészek

A Setter Architects nemrég költözött egy új irodába az izraeli Ramat-Gan-ban. Színek, formák és ötletek. Már csak egy hintaszék hiányzik az ejtőzéshez.

Az InterMedia pazar világa a Marson

Az InterMedia amerikai reklámügynökség új irodába költözött Los Angelesben, amelyet a Shubin+Donaldson Architects tervezett. Egészen futurisztikus és vibráló belső terek jellemzik az irodát, szóval inspirációból nem lesz hiány.

Sportőrület az Adidas varázslatos irodájában

Az Adidas új sanghaji irodába költöztette kínai központját a PDM International közreműködésével. A kreatív és inspiráló munkakörnyezet nagyszerűen kifejezi a márka értékeit. Lássuk hát!

A Google újabb erődemonstrációja. Már halálra unjuk a zseniális irodáikat!

A Google az ír szigeten is dobbantott egy nagyot. Nemrég költözött be vadonatúj 47.000 négyzetméteres cégközpontjába. Itt is persze minden van, mi szem-szájnak ingere. Egyszerűen hihetetlen!

vissza a hírlevél tetejére

iroda.hu

iroda.monitor

Jogi közlemény: Az Ön e-mail címéhez cégünk egy nyilvánosan megvásárolható marketing adatbázisból jutott hozzá, vagy feliratkozott a hírlevelünkre, vagy cégünk munkatársával személyes kapcsolatban áll. Tiszteletben tartva az 1997. évi LVIII. törvény 15. paragrafusát, továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényt, ezúton szíves hozzájárulását kérjük, hogy tájékoztassuk ajánlatainkról. Amennyiben nem kíván több hírlevelet kapni, az alábbi linken leiratkozhat.

2013 © Iroda.hu Kft. hírlevél leiratkozás, online-verzió megtekintése