Problémája van a megjelenítéssel? Tekintse meg az online változatot.
Küldje tovább és
Kövessen minket

Iratkozzon fel a
többi monitorra

Megjelenik hetente az iroda.hu gondozásában. - 2013/28. hét

Ingatlanpiac Gazdaság Zöld hírek Érdekes Blogok Regisztráció
Kiemelt cikk

Könnyed nyári este – networking az iroda.hu csoporttal

Izgatott készülődés előzte meg a nyár networking eseményét. Az iroda.hu csoport július 4-én tartotta meg aBÁR című rendezvénysorozat első estéjét a Párisi Nagyáruház tetőteraszán. Napfényes, igazi nyári késődélután, valamint Villány és Tokaj borai fogadták az ingatlanpiaci szakembereket.

aBÁR videó

Videó - aBár, július, Párizsi Nagyáruház

Kiemelt cikk

Iroda.hu: invázió a Facebookon. Drágakövek után kutatunk

Az iroda.hu a Facebookra is kivetett hálóját: lájkolóinak száma elérte az 5000 főt. A statisztikák szerint a "népességrobbanásra" az "Év Irodája" verseny januári hajrájában került sor, amikor egyre-másra mutattuk be a versenyen induló fantasztikus új hazai irodákat. A lendület azóta is töretlen, az iroda.hu csoport pedig újabb meglepetésekre készül.

Kiemelt ingatlan

City Center

bérleti díj: 12 €/m²/hó
szabad terület: 2 997 m²

Kiemelt ingatlan

Bokor u. 23-25.

bérleti díj: 11 €/m²
szabad terület: 2 220 m²

vissza a hírlevél tetejére

Ön szerint melyik helyiségben viselkednek a legfesztelenebbül a dolgozók?
Szavazzon most!

Ingatlanpiac

Új bérlők és hosszabbítások a Roosevelt 7/8-ban

Pozitív eredményekkel zárta az első negyedévet a Roosevelt 7/8 irodaház. Amellett, hogy több új bérlő is az irodaházat választotta, több mint 2000 négyzetméter új irodaterületet elfoglalva, a meglévő bérlők mintegy 20 százaléka hosszabbított szerződést, jellemzően a 3-5 éves piaci átlagnál hosszabb távra elkötelezve magukat a Roosevelt 7/8 által kínált prémium szolgáltatások mellett.

Sikeres volt az online árverés

Válaszul a vállalati szektor részéről az elmúlt hónapokban tapasztalt élénkülő keresletre, a CIB Csoport – Magyarországon elsőként – online aukció keretében ajánlott fel megvételre 46 ingatlant 2013. június végén.

vissza a hírlevél tetejére

Gazdaság

Mit kap egy prémium ügyfél?

Az elmúlt két-három évben kialakult egy új banki szolgáltatáskör, mely az átlagosnál magasabb jövedelmi, vagy vagyoni helyzettel bírókat célozza meg. A hazánkban is 20 éves hagyományokkal rendelkező privát banki szolgáltatások és az átlagembereket megcélzó lakossági bankolás közé ékelődött be a PRÉMIUM kiszolgálás.

Tisztább feltételeket, és cégbezárásokat hozhat egy új cégszabály

Jövőre jelentős átalakulás indulhat meg a magyarországi cégpiacon, mivel a kft.-k működtetéséhez szükséges tőkekövetelmény a többszörösére, 3 millió forintra emelkedik. Ha már működő cégekre is vonatkozik majd a szabály, akkor több 100 milliárdos tőkeigény keletkezik. A szabályváltozás azonban jó eredménnyel is járhat, csak a valós tevékenységet végző társaságokat tarthatja a piacon.

Moody's: Ciprus csődbe ment

Nem törlesztőnek - vagyis államcsődben lévőnek - tekinti Ciprust a Moody's Investors Service a ciprusi kormány által végrehajtott, hivatalosan július 1-jén befejeződött kötvénycsere lebonyolítása nyomán.

Gyorsított ügyintézés a hiteligénylőknek

A korábbi hetekhez képest tovább fokozódott a vállalkozások érdeklődése az MNB Növekedési Hitelprogram iránt. A múlt héten már az első, II. pillérben igényelt hitel folyósítása is megtörtént, egy budapesti vállalkozás számára. A növekvő ügyféligény miatt felgyorsítottuk a hitelkezelést annak érdekében, hogy a rövid határidő alatt minél több cég részt vehessen a programban.

vissza a hírlevél tetejére

Zöld hírek

Igen a megújuló energiaforrásokra

Az ABB összesítette annak a 2013 május és június folyamán Magyarországon végzett energia felmérésnek az eredményeit, amely az energia jövőjével kapcsolatos lehetőségeket és hátráltató tényezőket térképezte fel a hazai döntéshozók és a szélesebb nyilvánosság körében. A felmérés kérdéseire több mint 1800 válaszadó reagált.

A legzöldebb iroda

München büszkélkedhet a világ legzöldebb irodaházával, mely minden fenntarthatósági kritériumnak megfelel és könnyedén elérte a LEED platina minősítését.

vissza a hírlevél tetejére

Érdekes

Így lesz az ötletből startup!

Ha megvan az ötlet, túl van a pozitív szóbeli visszajelzéseken, összeállt egy kis csapat is, akik nagyjából alkalmasak a kezdeti feladatok elvégzéséhez, és bedobták a havi zsebpénzt is, akkor kap központi szerepet a prototípus, ami a következő lépés az ötlet startuppá válásának rögös útján.

A szabadságunk sem az igazi

A szabadságukat töltők 78,8 százaléka egyfolytában használja az okostelefonját vagy tabletjét, 18,9 százalék állítja, hogy csak ritkán és mindössze 2.2 százalék kapcsolja ki teljesen - áll a Prosper Mobile Insight legfrissebb kutatásában.

vissza a hírlevél tetejére

Blogok

Megnyílt Frédi és Béni új kőkorszaki ügyfélszolgálata

A Quick Left szoftverfejlesztő cég új irodáját a Tres Birds Workshop tervezte, amely egy igazi ökoparadicsom.

A nasskirály új irodája Madridban

A Kellogg nemrég új madridi irodába költözött, ahol egyrészt csökkentették a működési költségeket és helyet takarítottak meg, másrészt az egyterű irodákra jellemző flexibilis munkateret valósítottak meg.

Íme a Google legújabb csodairodája. Igazi Kánaán

Egy újabb fantasztikus Google-iroda. Ezúttal Torontó a helyszín, ahol 5 emeleten 400 munkatársat helyeztek el a tavaly elkészült cégközpontban. Tejben-vajban fürösztik a munkatársakat, és még törölközőt is kapnak hozzá.

San Francisco szívét zöldre festik. Így épül a csodaváros

San Francisco belvárosában ún. ökokerületeket hoznak létre, ahol környezettudatos életstílust és fejlesztéseket szeretnének megvalósítani. Mindenesetre a város már így is a világ egyik legzöldebb városa, ahol 2012-től csak megújuló energiát hasznosító irodaházak épülhetnek.

Napfényes Miami, ahol különleges drogokkal serkentik a dolgozókat

A Zubi Advertising Miami szívében alakította ki új főhadiszállását. A közel 6000 m2-es LEED minősítéssel rendelkező iroda modern és környezetbarát munkahelyet kínál a cég több mint 100 dolgozójának.

vissza a hírlevél tetejére

iroda.hu

iroda.monitor

Jogi közlemény: Az Ön e-mail címéhez cégünk egy nyilvánosan megvásárolható marketing adatbázisból jutott hozzá, vagy feliratkozott a hírlevelünkre, vagy cégünk munkatársával személyes kapcsolatban áll. Tiszteletben tartva az 1997. évi LVIII. törvény 15. paragrafusát, továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényt, ezúton szíves hozzájárulását kérjük, hogy tájékoztassuk ajánlatainkról. Amennyiben nem kíván több hírlevelet kapni, az alábbi linken leiratkozhat.

2013 © Iroda.hu Kft. hírlevél leiratkozás, online-verzió megtekintése