Problémája van a megjelenítéssel? Tekintse meg az online változatot.
Küldje tovább és
Kövessen minket

Iratkozzon fel a
többi monitorra

Megjelenik hetente az iroda.hu gondozásában. - 2013/21. hét

Blogok Gazdaság Ingatlanpiac Elemzés Érdekes Regisztráció
Kiemelt cikk

Megérkezett a 21. század irodája! Hol vagyunk, miért, miben és minek?

Az európai irodabútor-piac a válságnak és a változó munkakultúráknak köszönhetően átalakuláson megy keresztül. A nyitott irodák előretörésével a tevékenységalapú irodakoncepciók a trendik, amelyek a közösségi és egyéni munkavégzések harmóniájára törekszenek. Ebben a folyamatban az európai piacvezető Kinnarps aktív szerepet vállal Next Office koncepciójával.

Kiemelt ingatlan

Margit Palace

bérleti díj: 13 €/m²
szabad terület: 1 918 m²

Kiemelt ingatlan

Bokor u. 23-25. Irodaház

bérleti díj: 11 €/m²
szabad terület: 2 220 m²

Új tranzakciók a piacon

Irodaház Ügyfél Ügynökség Tipus
Váci Greens Sykes Central Europe Kft. 2125 Atenor
R70 Office Complex KELER Csoport 2600 Eston, CBRE
Orco Business Park Eurobus-Invest Zrt 142 Orco Property Group
MOM Park Towers Gastszolg Kft. 498 Cushman & Wakefield

A tranzakciókat küldje el az admin@iroda.hu e-mail címre!

Tekintse meg a további irodapiaci tranzakciókat is.

Iroda Évkönyv 2012/13

www.irodaevkonyv.hu

vissza a hírlevél tetejére

Blogok

A pokoli Bosch szülővárosában így nyomul egy IT-cég!

Az IT-tanácsadó társaság, a CTAC a hollandiai s'Hertogenbosch-ban új innovatív irodába költözött, amely az M+R belsőépítészeti cég munkáját dicséri. Érdemes ránézni!

Csodálatos metamorfózis. Azték kígyóvá alakult egy francia irodaház

Saint-Étienne egyik forgalmas terén, amely egyfajta városkapu szerepet is beölt, építettek egy azték kígyót. Ez a hatalmas hüllő egy mini kormányzati negyednek ad otthont, ahol a regionális fejlesztési tanács, az adóhivatalok és egyéb állami szervezetek is működnek.

vissza a hírlevél tetejére

Tapasztalatai szerint milyen környezeti tényezők növelik leginkább az Ön munkahelyi teljesítményét?
Szavazzon most!

Gazdaság

Napi pénzügyek, elektronikus úton

Folyamatosan növekszik azon kisvállalkozások száma, amelyek elektronikus úton intézik napi pénzügyeiket - áll az OTP Bank mikro- és kisvállalati (MKV) üzletágának vállalkozói felmérésében. Tavaly az MKV szegmens 76 százaléka választotta az internetes bankolást, míg 2009-ben 70, 2010-ben 72 százalék vette igénybe ezt a szolgáltatást.

Magyarország kijött a recesszióból

Magyarország kijött a recesszióból - kommentálta Giró-Szász András kormányszóvivő az első negyedéves GDP-adatokat szerdán az MTI-nek. Hozzátette: ennek fenntartásához az kell, hogy a következő negyedévben is folytatódjon a most megindult gazdasági növekedési fordulat.

A pénz mellett biztonságot szeretnének

A potenciális munkavállalók számára nem a magas fizetés a legvonzóbb, hanem az, ha egy állás hosszú távon is biztos megélhetést jelent.

Újabb szabad vállalkozási zónák

A kormány a múlt héten döntött a szabad vállalkozási zónák kibővítéséről és a távolléti díj számításának új módjáról.

vissza a hírlevél tetejére

Ingatlanpiac

Ha nincs költözés, új bútor sem kell?

Az új irodaépítések visszaesése az irodabútor-piacot is jelentősen visszavetette az elmúlt években - mondta Soltész Tiberius, a Kinnarps Hungary Kft. ügyvezető igazgatója sajtótájékoztatón, Budapesten.

A Sykes a Váci Greens első bérlője

Az épület májusi átadását megelőzően aláírta bérleti szerződését a Váci Greens "A" épületébe a Sykes Central Europe Kft. Az ügyfélkapcsolati szolgáltató több mint háromszáz munkavállalójával költözik a Váci Greensbe, ahol egy teljes szintet, 2125 négyzetmétert bérel majd.

vissza a hírlevél tetejére

Elemzés

Asztali gépek helyett mobileszközökön netezünk órákat naponta

Évről évre nő Magyarországon a 18-49 évesek körében az internethasználattal töltött idő és egyre inkább a mobil eszközökre tevődik át a világhálón történő kommunikáció – ez derül ki a GfK Hungária Digital Connected Consumer felmérésének legfrissebb eredményeiből.

Budapest a szolgáltatóközpontok kedvelt célpontja

Rendkívüli mértékben, évi tízezer milliárd dollárral bővülhet a szolgáltatóközpontok piaca a következő három évben, a szervezetek minden korábbinál jobban globalizálódnak, Magyarország szerepe növekszik.

Szinte mindenki mérnök akar lenni!

A magyarok a tradicionális szakmák mellett kreatív pályán és vállalkozóként is szívesen látnák utódaikat - derül ki a HP Ink Advantage régiós felméréséből, amelyet a Napi Gazdaság ismertetett.

Sok az informatikus, kevés az álláshely

Nagy a verseny az informatikai állásokért Magyarországon - állapítja meg Morgan Stanley magyarországi IT szakemberek körében a munkaerő-piaci helyzetükről és társadalmi megbecsültségükről alkotott véleményük felmérésére végzett tanulmánya.

vissza a hírlevél tetejére

Érdekes

Tudásfórum döntéshozók részére

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szervezete és a Trade Magazin "Tudásfórum kis- és középvállalkozások cégvezetőinek, döntéshozóinak részére – 2013 tavasz" címmel sajtónyilvános üzleti rendezvényt szervez május 23-án.

Ha porzik a tank, az okostelefon azt is megoldja

Az OMV natív alkalmazást indított okostelefonokra OMV Filling Station Finder néven. Az iPhone-okra és androidos okostelefonokra fejlesztett ingyenes alkalmazás gyors és pontos információkat ad a legközelebbi OMV töltőállomásokról – az információk ráadásul kiterjesztett valóságban is megjeleníthetők.

A magyar nagyvállalatok nem félnek?

Elképesztően alacsony szinten van a magyar nagyvállalatok fenyegetettségtudata – írja a KPMG. A társaság számos hazai nagyvállalat, köztük bizalmas adatokat kezelő pénzintézetek és mobilcégek megbízásából végzett behatolási kísérleteket, és az esetek döntő többségében több egyszerű módszerrel is sikerrel járt.

Konferencia a zöld energiáról

Felülvizsgálják a megújulóenergia-hasznosítási cselekvési tervet, és ennek során figyelembe veszik a folyamatosan fejlődő technológiákat, ugyanakkor a Magyarország által 2020-ra vállalt célkitűzés, a 14,65 százalékos megújulóenergia-részarány az energiafelhasználásban változatlanul megmarad.

Kiértékelték a Nagy Stressz Tesztet

A budapesti idősebb marketinges férfiaknak a legkisebb, a szabolcsi fiatal háztartásbeli nőknek a legnagyobb a stressz-kockázatuk.

vissza a hírlevél tetejére

iroda.hu

iroda.monitor

Jogi közlemény: Az Ön e-mail címéhez cégünk egy nyilvánosan megvásárolható marketing adatbázisból jutott hozzá, vagy feliratkozott a hírlevelünkre, vagy cégünk munkatársával személyes kapcsolatban áll. Tiszteletben tartva az 1997. évi LVIII. törvény 15. paragrafusát, továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényt, ezúton szíves hozzájárulását kérjük, hogy tájékoztassuk ajánlatainkról. Amennyiben nem kíván több hírlevelet kapni, az alábbi linken leiratkozhat.

2013 © Iroda.hu Kft. hírlevél leiratkozás, online-verzió megtekintése