Problémája van a megjelenítéssel? Tekintse meg az online változatot.
Küldje tovább és
Kövessen minket

Iratkozzon fel a
többi monitorra

Megjelenik hetente az iroda.hu gondozásában. - 2013/19. hét

Blogok Ingatlanpiac Vállalatok Gazdaság Érdekes Regisztráció
Kiemelt cikk

Majdnem teltház a Bank Centerben

Kiemelkedő eredménnyel kezdte a 2013-as évet a Bank Center: a budapesti prémium irodaházban az első három hónapban 3.800 négyzetméternyi irodaterületre kötöttek új bérleti szerződést, másfélszer akkora területre, mint tavaly egész évben.

Kiemelt ingatlan

Terrapark Next

bérleti díj: 9 - 11 €/m²/hó
szabad terület: 7 086 m²

Kiemelt ingatlan

Bp. XI. Budafoki út 59.

funkció: iroda
terület: 1 917 m²

Új tranzakciók a piacon

Irodaház Ügyfél Ügynökség Tipus
Orco Business Park Eurobus-Invest Zrt 142 Orco Property Group
MOM Park Towers Gastszolg Kft. 498 Cushman & Wakefield
Madarász Irodapark T1 épület Liferay Magyarország Kft. 634 Colliers International

A tranzakciókat küldje el az admin@iroda.hu e-mail címre!

Tekintse meg a további irodapiaci tranzakciókat is.

Iroda Évkönyv 2012/13

www.irodaevkonyv.hu

vissza a hírlevél tetejére

Blogok

Mese az óceánparti irodáról. A cunami elsodorta, a lazac feltámasztotta

A CPT egy hajózási társaság, amely a Csendes Óceán déli részén tevékenykedik Dél-Chilében – egyaránt foglalkozik teher- és személyszállítással. A társaság növekedése és egy jelentős földrengés-cunami arra késztette a céget, hogy új cégközpontot alakítson ki.

Vörösben pompáznak a kétpetéjű felhőkarcolók

Barcelona elővárosában bukkantunk erre a kétpetéjű ikerpárra. A Porta Fira Towers névre hallgató illusztris toronyházak vörösben pompáznak, és míg az egyik alszik, a másik dolgozik.

vissza a hírlevél tetejére

Tapasztalatai szerint milyen környezeti tényezők növelik leginkább az Ön munkahelyi teljesítményét?
Szavazzon most!

Ingatlanpiac

Új tranzankció a MOM Park Irodatoronyban

A Cushman & Wakefield, a világ legnagyobb magántulajdonban lévő, kereskedelmi ingatlan tanácsadó vállalata egy német alap képviseletében, bérbe adta a MOM Park Irodatornyok B1 épületének földszintjén található 498 négyzetméteres éttermet a Gastszolg Kft. részére.

Hivatali épületeket újítanak

A következő két évre összesen 190,5 millió forintot nyert el az Országgyűlés Irodaházának és más, az Országgyűlés Hivatalának kezelésében lévő ingatlanok belső felújítására a Kipexteam Zrt. - közölte az Országgyűlés sajtószolgálata.

A berliniek nem akarnak felhőkarcolót

Nem akarja a berliniek többsége, hogy 150 méter magas felhőkarcolókat építsenek az Alexanderplatzra, a német főváros egyik központi terére.

Mindenki kockázatelemző akar lenni, ingatlanos meg senki

Egy friss felmérés alapján a legjobb szakma a kockázatelemző mérnök, a legrosszabb helyzetben a riporterek vannak.

vissza a hírlevél tetejére

Vállalatok

Milliárdokat spórolt a BKV

A Fővárosi Önkormányzat tájékoztatása szerint a BKV 2012-ben 9,2 milliárd forintos megtakarítást ért el a hatékonyságnövelő intézkedéseivel.

Egészséges, friss zöldségeket mindenhova!

A nagyvárosokban is szeretnek egészséges és friss zöldségeket fogyasztani, ehhez kínál most a városi kertekhez hasonló beltéri megoldást egy hazai startup vállalkozás a Gourmet Garden.

Magyar vezető a MasterCard Europe-nál

Gauder Milán tölti be május 2-tól a MasterCard Europe modern fizetési technológiákért felelős vezetői posztját a kártyatársaság európai központjában, Waterlooban - közölte a nemzetközi kártyatársaság.

Duplázott a BTel

A hazai alternatív távközlési szolgáltató, a Business Telecom Nyrt. (BTel) nettó árbevétele csaknem a duplájára, 3,5 milliárd forintra emelkedett 2012-ben.

vissza a hírlevél tetejére

Gazdaság

Közép-Európában részben elhárultak a növekedés akadályai

Közép- és Kelet-Európa gazdaságaiban már nem a likviditáshiány a növekedés fő akadálya; ez a válság korábbi szakaszára volt jellemző, de a térség ezen a szakaszon már túljutott.

Magyarország a Top 10-ben

Kiemelkedő mértékben javult a fogyasztói bizalmi index Magyarországon idén az első negyedévben, bár az európai átlaghoz viszonyítva még mindig alacsony. A legtöbben személyes pénzügyi helyzetüket tartják kedvezőnek a magyar válaszadók közül.

Kevesebbet adózunk

A magyar állam adóbevételei 2011-ben a bruttó hazai termék 37 százalékát tették ki. Ezzel az adattal Magyarország a tizenkettedik az uniós tagállamok sorában az adóterhelés mértékét tekintve.

Mennyit fizetünk a kártyahasználat után?

A kártyahasználat után felszámított interchange-díj differenciált megállapítása látszik célravezetőnek. Az eltérő díjakra Európában több példa is van.

Hol volt, hol nem volt a verseny a hazai mobilpiacon...

A rezsicsökkentés után is marad olyan tömegszolgáltatás, amely jóval többe kerül Magyarországon: a telefonálás. A magyar árak akár kétszer drágábbak is lehetnek, nem is szólva a hozzájuk "csomagolt" mobilokról.

vissza a hírlevél tetejére

Érdekes

Új fényforrás válthatja a neont

Az irodák, iskolák, bevásárlóközpontok, sportcsarnokok nagy tereibe eddig nem tudott betörni a LED-es világítás, mert az olcsóneon fénycsövekkel nem lehetett versenyezni. Most elkészült az első olyan LED-fényforrás, amely kétszer hatékonyabb a jó öreg fénycsőnél.

Kész a lista! A leggazdagabb magyarok

A száz leggazdagabb magyar listájának élén még mindig Csányi Sándor áll, Demján Sándor csak az ötödik – derül ki a Napi Gazdaság 2013-as listájából. A lista kilenc új taggal bővült.

A Szilícium-völgyben vége a lazaságnak! Egy álommal kevesebb!

Nemcsak Amerikában, de a világon mindenütt példaként hivatkoznak a Szilícium-völgy megszállott high-tech dolgozóira. Tehetségesek, hatékonyak, innovatívak. Éjjel-nappal dolgoznak, ha kell garázsban, kollégiumi szobában, otthon, munkahelyen.

Elképesztő! Embereket figyeltek meg a munkahelyükön

Németországban az utóbbi években több óriásvállalatról, kereskedelmi hálózatról jelentek meg a dolgozók titkos megfigyeléséről szóló beszámolók.

vissza a hírlevél tetejére

iroda.hu

iroda.monitor

Jogi közlemény: Az Ön e-mail címéhez cégünk egy nyilvánosan megvásárolható marketing adatbázisból jutott hozzá, vagy feliratkozott a hírlevelünkre, vagy cégünk munkatársával személyes kapcsolatban áll. Tiszteletben tartva az 1997. évi LVIII. törvény 15. paragrafusát, továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényt, ezúton szíves hozzájárulását kérjük, hogy tájékoztassuk ajánlatainkról. Amennyiben nem kíván több hírlevelet kapni, az alábbi linken leiratkozhat.

2013 © Iroda.hu Kft. hírlevél leiratkozás, online-verzió megtekintése