Problémája van a megjelenítéssel? Tekintse meg az online változatot.

Küldje tovább és
Kövessen minket

Iratkozzon fel a
többi monitorra

Megjelenik hetente az iroda.hu gondozásában. - 2013/16. hét

Blogok Ingatlanpiac Gazdaság Vállalatok Érdekes Regisztráció
Kiemelt cikk

A Talentis Group a Pest megyei vállalkozásokkal fogott össze

A Talentis Group a Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamarával (PMKIK) kötött együttműködési megállapodást. Ennek keretében a megyei cégeknek olyan egyedi szervezeti és technikai feltételeket biztosítanak az Innovációs Központban, amelyekkel versenyképes vállalati szféra fejlődhet Pest megyében.

Kiemelt ingatlan

Metrotech Irodaház

bérleti díj: 8 - 10 €/m²
szabad terület: 3 075 m²

Az Év Irodája - Blog

Íme a Prezi új fantasztikus irodája!

Képek és videó a Prezi új Nagymező utcai központjáról a Merkúr Palotában. Az iroda folyamatos fejlesztés alatt áll, így majd csak pár hónap múlva jelenthetjük ki, hogy kész van.

Iroda Évkönyv 2012/13

www.irodaevkonyv.hu

vissza a hírlevél tetejére

Blogok

Trópusi hangulat! Itt papucsban és hálósipkában illik dolgozni!

A Social Envi nevezetű közösségi médiára szakosodott Los Angeles-i marketingcég egy bungalóba költözött a minap, mert korábbi irodájukat kinőtték. Kicsit lazulnak, kicsit ötletelnek, miközben egy raktárról álmodnak...

Hogyan alakítsuk ki otthoni irodánkat?

Most néhány jó tanáccsal szolgálunk, hogyan is rendezzük be otthoni irodánkat, hogy hatékonyan és motiváltan dolgozzunk.

Zöld oázis a szennyvízcsatorna fölött

Új-Delhiben egy különleges irodaházat építenek a Delhi Pollution Control Committee-nek, amely valóságos zöld csoda lesz. Mindenesetre a zöldépületek legújabb generációja színre lép.

Íme a Wonderfactory extrém irodája. Üdvözlünk a Pokolban!

A Wonderfactory ismét New Yorkba repít minket. Az interiör fenomenális. Az iroda mindössze pár száz millió forintba került. Extrémitásból nincs hiány, amúgy meg szép kilátás nyílik az Empire State Buildingre.

Így néz ki az internetes világbirodalom irodája!

Lássuk hát az eBay isztambuli irodáját! Felmondták a leckét: nyitott iroda, közösségi terek, dizájnos tárgyalók. Mégis, mégis… ki-ki döntse el…

Egy megahajszárító az irodafőnök

A hajformázási eszközökre szakosodott GHD új központba költözött Londonban. Az új iroda egyszerre funkcionál munkahelyként és impresszív látogatóközpontként.

vissza a hírlevél tetejére

Tapasztalatai szerint milyen környezeti tényezők növelik leginkább az Ön munkahelyi teljesítményét?
Szavazzon most!

Ingatlanpiac

CA Immo - hosszabbítások és új bérlők

A közelmúltban összesen közel 900 négyzetméterre írtak alá az új bérlők a Capital Square irodaházban, ezen felül közel 5000 négyzetméteren történt hosszabbítás, illetve bővülés az IP West, R70, Capital Square, Víziváros Office Center és Buda Business Center épületekben.

Növekvő igény a zöld irodaházak iránt

A válság nyomán ugyan gyakorlatilag leállt a fejlesztés a magyarországi ingatlanpiacon, a helyzet javulásával azonban mind több cég számára lehet fontos szempont az ingatlan zöld minősítése - írja a Napi Gazdaság.

Építőipari Nívódíjat kapott a K&H székház

A K&H Csoport új székháza a Millennium Városközpont egyik meghatározó eleme lett. Ezt ismerte el a magyar építészszakma, amikor az irodaépületek kategóriában Építőipari Nívódíjat adományozott mindkét (K és H) épületnek.

Színvonalas irodaházat Szegedre!

Hihetetlen, mégis igaz: nincs elegendő, magas színvonalú irodaépület Szegeden. A közeljövőben 2 biztosan megépül.

Ilyen lesz a Vision Towers a Váci úton

Új irodaház épül Budapesten, a Váci út és a Dózsa György út sarkán. A kitüntetett városszerkezeti pozícióra és a sajátos adottságokra reagálva a 3h építésziroda tervezői egy kifelé forduló, átjárható, legyező formájú beépítést vázoltak fel.

Felújított irodaházé lett a BREEAM Very Good minősítés

A Budapest Airport Zrt. októberben átadott, BUD Office Center nevű irodaháza Magyarországon elsőként – és jelenleg egyedüliként – szerezte meg a BREEAM minősítési rendszer végleges "Very Good" azaz "Nagyon Jó" minősítését.

vissza a hírlevél tetejére

Gazdaság

Albán-magyar gazdasági együttműködés

Az első magyar-albán gazdasági vegyes bizottsági ülés keretében együttműködési megállapodást írt alá a Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) és az Albán Befektetésösztönzési Ügynökség (AIDA).

A SZÉP kártya és az Erzsébet utalvány a legnépszerűbb cafeteria

Az idén a Széchenyi Pihenő Kártya (SZÉP), valamint az Erzsébet utalvány volt a cafeteria-rendszer legnépszerűbb eleme, és míg nyugdíjpénztári juttatást egyre kevesebben választanak.

Visszaeső fogyasztás sújtja a vállalkozókat

Még mindig nem ért véget az a vesszőfutás, amit a visszaeső belső fogyasztás miatt kell elszenvedniük a vállalkozásoknak.

A cégek 40 százaléka vonná össze távközlési és informatikai megrendeléseit

A nagyvállalati ügyfelek igényei az elmúlt hónapokban erőteljesen átrendezték a telekommunikációs piacot: a távközlés egyre inkább összeforr az vállalati informatikai szolgáltatásokkal.

vissza a hírlevél tetejére

Vállalatok

Alaptőke-emelés és bővülő menedzsment az Appeninn-nél

Az Appeninn Nyrt. mai közgyűlése elfogadta a társaság éves beszámolóját. A cégcsoport 1,361 milliárd forintos árbevétellel, 761 millió forintos EBITDA szintű eredménnyel és a részvényesekre jutó 331 millió forintos adózott eredménnyel, 20,1 milliárd forintos mérlegfőösszeggel zárta a 2012. üzleti évét.

Nem sírni kell! Világhírű hazai cégek randevúztak

Hogyan lesz világsiker egy magyar ötletből? Többek között erre a kérdésre keresték a választ szerdán a Design Derminálban a hazai kreatív ipar csúcsszereplői. Az általuk létrehozott Bridge Budapest most ösztöndíjprogrammal igyekszik segíteni a fiatal hazai vállalkozók elindulását.

A Green House-ba költözik a Deichmann

2013 június közepétől új lakója van hazánk minősítetten legzöldebb irodaházának. A Deichmann Cipőkereskedelmi Kft. 905 m2-en, a Green House hatodik emeletén alakítja ki új, modern irodáját.

Ez a világhírű magyar technológiai cégek titka!

Oktatás, oktatás, oktatás. Bojár Gábor, a Grafisoft alapítója a Világgazdaság konferenciáján háromszor megismételte, hogy az ország felemelkedése szempontjából mindennél előbbre való az oktatás fejlesztése és minősége.

vissza a hírlevél tetejére

Érdekes

Pusztulás helyett felújítás! Műemlék- hasznosítás ösztönzés a nemzeti vagyon megőrzéséért

Több ezer műemléki épület van ma Magyarországon pusztulásra ítélve. A nemzeti vagyon részét képező köz-és lakóépületek megmentése az államra hatalmas terheket róna, a magántőke bevonása nélkülözhetetlennek és egyre sürgősebbnek tűnik megóvásukra, fenntartásukra és felújításukra.

Közel 16 millió látogatójával vezető piaci szereplő az Allee

Folyamatos fejlődéssel, közel 16 milliós látogatószámával, 20 megnyitott új üzletével Magyarországon vezető piaci szereplő volt 2012-ben is az Allee Bevásárlóközpont. A bevásárlóközponttal egy épületben és üzemeltetésben lévő irodaházak kihasználtsága 100%-os volt 2012-ben.

Európai ingatlanpiacot vizsgál a KPMG

Az alacsony hitelezési hajlandóság, a gyenge kereslet, a magas munkanélküliség és az eurózóna válsága is hátráltatja a közép-kelet-európai ingatlanszektor fejlődését.

Nettó 170 ezer forint induló fizetésre számítanak a fiatalok

A 18 és 26 év közötti magyar pályakezdők átlagosan nettó 170 000 forint induló fizetésre számítanak, a nők átlagosan körülbelül 160 000 forintos, a férfiak pedig 188 000 forintos fizetést remélnek.

A régióban Magyarország lehet az innovációs központ

Innovációban régiós központi vezető szerepkörre kell felkészíteni az országot, ez 2020-ra elérhető – hangsúlyozta Cséfalvay Zoltán.

vissza a hírlevél tetejére

iroda.hu

iroda.monitor

Jogi közlemény: Az Ön e-mail címéhez cégünk egy nyilvánosan megvásárolható marketing adatbázisból jutott hozzá, vagy feliratkozott a hírlevelünkre, vagy cégünk munkatársával személyes kapcsolatban áll. Tiszteletben tartva az 1997. évi LVIII. törvény 15. paragrafusát, továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényt, ezúton szíves hozzájárulását kérjük, hogy tájékoztassuk ajánlatainkról. Amennyiben nem kíván több hírlevelet kapni, az alábbi linken leiratkozhat.

2013 © Iroda.hu Kft. hírlevél leiratkozás, online-verzió megtekintése