Problémája van a megjelenítéssel? Tekintse meg az online változatot.

Küldje tovább és
Kövessen minket

Iratkozzon fel a
többi monitorra

Megjelenik hetente az iroda.hu gondozásában. - 2013/14. hét

Blogok Irodapiac Fejlesztés Gazdaság Érdekes Regisztráció
Kiemelt cikk

C&C-RASS – így védhetjük meg az irodaházakat

A C&C-RASS Ltd. 22 éve van jelen a hazai biztonságtechnikai piacon. Számos multinacionális ügyfél számára építettek ki intelligens rendszereket, mindemellett karbantartással és tanácsadással is foglalkoznak.

Kiemelt ingatlan

Tölgyfa Irodaház

bérleti díj: 8 - 10 €/m²
min terület: 200 m²

Kiemelt ingatlan

River Estates Irodaház

bérleti díj: 11 - 12 €/m²
szabad terület: 5 765 m²

Az Év Irodája - Blog

Szeressük vagy utáljuk a nyitott irodát? Nagyon menő vagy rémálom?

Korábbi cikkünkben átfogóan elemeztük, hogy bár a nyitott irodák a 90-es években indultak hódító útjukra, ez a munkahely-típus már az 1920-as években is létezett, de igazán az 50-es években terjedt el világszerte.

Iroda Évkönyv 2012/13

www.irodaevkonyv.hu

vissza a hírlevél tetejére

Blogok

Pláza mustra és tavaszi felfrissülés

...megnyitott az Árkád 2, ott keresgéltünk irodába való tavaszi ruhákat - írja a divany.hu.

Egy aknavetőben fognak dolgozni a belgák

2015-re épül meg a belga Antwerpenben a kikötői hatóság új székháza, amely úgy fog kinézni, mintha egy rakétakilövő állomás volna.

Így dolgoznak a nagymenők! Villámcsődület, croissant, amerikai álom

A Capital One pénzügyi óriás virginiai székhelyének átalakításával az OTJ építészirodát bízta meg. A rugalmasabb munkatér érdekében a tervezők egy innovációs labort alakítottak ki.

vissza a hírlevél tetejére

Elérjük valaha a nyugat-európai életszínvonalat?
Szavazzon most!

Irodapiac

ALUTA nívódíj a K&H székháznak

A K&H Csoport székháza elnyerte az ALUTA nívódíjat, amellyel azokat az építészeti alkotásokat ismerik el, amelyek az alumínium-üveg homlokzatépítésben kreatív módon alkalmazzák a technológia adta lehetőségeket.

Irodaház épül a szálló helyén

A speciális kiindulási helyzet, a szokatlan telekforma és a heterogén városi környezet kezelése nagy kihívást jelentett a tervezés során. A forgalmas közlekedési csomópont, a metróállomás közelsége és a közeli utcák felé nyitó átkötések hiánya a földszinten átjárható épületet és egy kis közteret igényelt.

Új egyetemi campus Budapesten

A Graphisoft Parkban kezdi a jövő tanévet az International Business School (IBS) és ősztől oda költözik a Graphisoft-alapító Bojár Gábor magánegyeteme, az Aquincumi Technológiai Intézet (AIT) is – írja a Napi Gazdaság.

Bemutatjuk az Év Irodapiaci szereplőjét!

Idén Csukás Csongor, a BNP Paribas Real Estate Hungary vezérigazgatója nyerte az Év Irodapiaci Szereplője díjat.

Fejlesztés

Környezetbarát közlekedés

A gázüzemű közlekedés hazai elterjedését eddig infrastrukturális hiányosságok akadályozták, mindamellett sűrített földgáz, azaz a CNG relatíve magas jövedéki adója.

Nanotechnológiával a fenntartható építészetért

Öntisztuló üvegfelületek, antibakteriális padló, légszennyezettséget csökkentő beton, hőszigetelő–páraáteresztő festékbevonat – hogy csak néhányat említsünk a jövő építőanyagai közül.

Debrecenben wifi lesz mindenhol

A Debreceni Egyetem 100%-os tulajdonában lévő Debreceni INFO PARK Nonprofit Közhasznú Kft. a Magyarország-Románia Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 keretében több mint 105 ezer Euró támogatást nyert ingyenesen elérhető WiFi és HOT SPOT pontok kiépítésére.

Megérdemlik a gyors és olcsó internetkapcsolatot. Mi is?

Az Európai Unió minden tagállamára kötelező szabályozási javaslattal állt elő kedden az Európai Bizottság: a kezdeményezés 30 százalékkal csökkentené a szélessávú internetes hálózatok kiépítésének költségeit.

vissza a hírlevél tetejére

Gazdaság

Új igazgatóság a Business Telecomnál

A Budapesti Értéktőzsdén jegyzett, kecskeméti székhelyű Business Telecom Nyrt. (BTel) 2013 márciusában új, kiemelt szervezeti egységet hozott létre. A Befektetői Kapcsolatok Igazgatóság élére a BTel vezetősége Beier Andrást nevezte ki.

Magyar-ukrán együttműködés

Együttműködési megállapodást írt alá a Nemzeti Külgazdasági Hivatal és az Ukrán Befektetési és Nemzeti Projektek Állami Ügynöksége. A Mikola Azarov ukrán miniszterelnök hivatalos magyarországi látogatásához kapcsolódó eseményen a két fél megállapodott, hogy kölcsönösen támogatják a két ország között megvalósuló befektetéseket.

Az informatika lesz a magyar gazdaság egyik megmentője

Az idén három százalékkal nőhet és a jövőben a nemzetgazdaság egyik növekedési motorjává léphet elő az információ- és kommunikációtechnológiai (IKT) ágazat - közölte az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) kedden az MTI-vel.

Csütörtökig zárva maradnak a ciprusi bankok

Komoly rohamra számíthatott volna ma a ciprusi bankrendszer, amikor az eredeti terv szerint egy hét kényszerszünet után újra kinyitottak volna a bankfiókok. Csakhogy éjjel az a döntés született: csütörtökig zárva maradnak a bankfiókok.

Idén sem lesz újjászületés Kelet-Európa bankszektorában

Közép- és Kelet-Európa gyenge gazdasági kilátásai miatt a térség bankszektorai valószínűleg az idei év egészében is a rossz kinnlevőségek magas arányától, jelentős hitelveszteségektől és gyenge hitelkereslettől szenvednek majd.

Több száz állás a legnagyobb magyar ict-cégnél

Nemcsak fiatalokat, hanem tapasztalt munkatársakat is keres Magyarország legnagyobb ICT munkaadója, a német tulajdonban lévő IT Services Hungary. Összesen több százzal bővítenék alkalmazottaik számát.

vissza a hírlevél tetejére

Érdekes

Magyarok! Irány a Szilícium-völgy!

Az új amerikai bevándorlási törvény legbefolyásosabb szószólói közé tartoznak a high tech vállalatok, a Google, a Yahoo, a Microsoft, a Dell, az Intel, az AOL – írja a hetivalasz.hu.

Még mindig félmillió a munkanélküliek száma

A tavaly december és idén február közötti időszakban 502 ezer fő volt a munkanélküliek száma, ami az egy évvel korábbi 11,6 százalékossal megegyező munkanélküliségi rátának felel meg - jelentette csütörtökön a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

Csökkent a cégalapítási kedv

Az elmúlt évben nőtt a magyarországi cégek száma, annak ellenére, hogy az összes társaság 5,1 százalékát törölték - derül ki a feketelista.hu gazdasági adatbázis közleményéből.

Több magyar már nem dolgozhat Londonban?

A brit miniszterelnök hibának tartja a 2004-ben uniós taggá vált országok munkavállalóinak korlátozás nélküli beengedését Nagy-Britanniába, egyben jelezte, hogy az újonnan csatlakozó országokkal szemben érvényesíteni fogják az átmeneti munkavállalási korlátozásokat.

Beruházási szándékot tesztel a KAVOSZ Zrt.

Pilot projektben tesztelné a Széchenyi kártya programot működtető KAVOSZ Zrt., hogy a hitelkínálat vagy a kereslet alacsony szintje akasztja meg a gazdasági növekedést Magyarországon - írta keddi számában a Napi Gazdaság.

HITA-HOA együttműködés

Együttműködési megállapodást írt alá 2013. március 29-én a Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) és a Magyar Szolgáltatóipari és Outsourcing Szövetség (HOA). Az együttműködés fő célja a hazai vállalkozások érdekeinek összehangolása és piacképességük erősítése.

vissza a hírlevél tetejére

iroda.hu

iroda.monitor

Jogi közlemény: Az Ön e-mail címéhez cégünk egy nyilvánosan megvásárolható marketing adatbázisból jutott hozzá, vagy feliratkozott a hírlevelünkre, vagy cégünk munkatársával személyes kapcsolatban áll. Tiszteletben tartva az 1997. évi LVIII. törvény 15. paragrafusát, továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényt, ezúton szíves hozzájárulását kérjük, hogy tájékoztassuk ajánlatainkról. Amennyiben nem kíván több hírlevelet kapni, az alábbi linken leiratkozhat.

2013 © Iroda.hu Kft. hírlevél leiratkozás, online-verzió megtekintése