Problémája van a megjelenítéssel? Tekintse meg az online változatot.
Küldje tovább és
Kövessen minket

Iratkozzon fel a
többi monitorra

Megjelenik hetente az iroda.hu gondozásában. - 2013/10. hét

Blogok Irodapiac Gazdaság Elemzés Munkavállalók Regisztráció
Kiemelt cikk

Hivatalosan is megnyílt a Green House

2013. február 25-én közel 150 prominens vendégjelenlétében és ünnepélyes keretek között került sor a Skanska által fejlesztett Green House irodaház hivatalos megnyitójára.

Kiemelt ingatlan

Regus Óbuda Gate

bérleti díj: 13-15.5 €/m²/hó
szabad terület: - m²

Kiemelt ingatlan

EMKE Irodaház

bérleti díj: 8-10 €/m²/hó
szabad terület: - m²

Az Év Irodája 2012 - Blog

Egy szürreális iroda New Yorkban

A SO-IL Brooklyn-i építésziroda tervezte meg a Logan új New York-i irodáját. Az alaprajzi kialakítás, a privát és közösségi terek szinte mágikus egymáshoz illesztése megér néhány pillantást.

Irodapiaci rendezvények

07
MÁR

EMOT'ON ÖKO Architektour

Konferencia

12
MÁR

Mipim nemzetközi kiállítás

Kiállítás

19
MÁR

Öko-logikus Éptészet előadássorozat

Konferencia

Tekintse meg a további irodapiaci rendezvényeket is.

vissza a hírlevél tetejére

Blogok

Requiem a zenei irodaházról, ahol Kalasnyikovot is gyártottak

Most egy olyan loft-projektet mutatunk be, amely elkezdte földi pályafutását, de a metamorfózis során átalakult, és végül más lett belőle. Mégis a költséghatékonyság és a fenntarthatóság jegyében tanulságos röviden felvázolni a projektet.

vissza a hírlevél tetejére

Elérjük valaha a nyugat-európai életszínvonalat?
Szavazzon most!

Irodapiac

Az Eston sikeresen elindította PM-üzletágát – interjú Pintér Dániellel

Az Eston International property management-üzletágának vezetését Pintér Dániel vette át 2012 decemberében. Korábban a cég iroda-bérbeadási divízióját irányította. A tervekről, az eredményekről, a sokrétű szolgáltatásokról, a válságról és a PM-üzletág jövőjéről beszélgettünk.

A Futureal új irodaházának finanszírozására szerződtek

A Futureal már épülő irodaháza, a Vision Towers megkötötte projektfinanszírozási szerződését a Raiffeisen Bank Zrt-vel.

Így épült a díjnyertes BudaWest Irodaház!

Gazdagrét központjában, az Eleven Center bevásárlóközpont szomszédságában a közelmúltban épült fel egy "A" kategóriás irodaház Csizmár Gyula, Sas Marcell és Fuchs Zoltán tervei alapján.

Ismét a City Centert választotta a Tunéziai Idegenforgalmi Hivatal

Az Utazás Kiállítás első napján jelentette be a Tunéziai Idegenforgalmi Hivatal, hogy újra megnyitja budapesti irodáját a City Center irodaházban. A két cég között már korábban is volt együttműködés.

Gazdaság

Év közben is választható lesz a kisvállalati adó

A kisvállalati adó (kiva) év közben is választható lesz, és bővül a kedvezményezett foglalkoztatottak köre - mondta Balog Ádám, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) adóügyekért felelős helyettes államtitkára szerdán Budapesten a kormány döntésére hivatkozva.

Nagyítóval sem találják a nagyberuházásokat

Nagy beruházások híján újabb drámai év jön a magyarországi építőiparban az Atradius Hitelbiztosító legfrissebb iparági jelentése szerint.

vissza a hírlevél tetejére

Elemzés

Budapesten tartoznak a legtöbb pénzzel

A legnagyobb adóhiánnyal rendelkező száz cég közül 57-nek Budapesten van a székhelye, a vidéki városok közül pedig Kecskeméten található a legtöbb, szám szerint öt cég az \"élmezőnyből\" - közölte az MTI-vel a feketelista.hu gazdasági információs portál az adóhatósági információk feldolgozása alapján.

Adathalász kibertámadás magyar cégek ellen

Több magyar célpontja is volt a "miniDuke" adathalász kibertámadásnak - jelentette be Stefan Tanase, a Kaspersky Lab globális kutatási és elemző csapatának kelet-európai, közel-keleti és afrikai régióért felelős vezető biztonsági kutatója csütörtökön sajtótájékoztatón.

Hogyan újítsam fel olcsón, de igényesen az irodámat, üzletemet?

Cselőtei Barbara a Fantáziabirodalom belsőépítészeti stúdió egyik alapítója. Tervezett lakásenteriőrt, üzlethelyiséget és egyéb kereskedelmi célú ingatlant. A kreativitásról, a költséghatékonyságról, az ökológiáról és az igényes terekről beszélgettünk, amelyek nem feltétlenül kerülnek annyiba, mint New Yorkban, Moszkvában vagy éppen Londonban.

vissza a hírlevél tetejére

Munkavállalók

A hazai foglalkoztatottság sajnos egy helyben toporog

A foglalkoztatottak létszáma 2012. november-2013. januárban 3 millió 855 ezer fő volt, 39 ezer fővel több, mint egy évvel korábban - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedden.

Az állam fizeti a pályakezdőket

Újra elindul a pályakezdőket támogató Első munkahely garancia program március 1-jén, a támogatás összege 5 milliárd forint, amelyből legalább 7200 fiatal támogatható - mondta Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatásért felelős államtitkára kedden sajtótájékoztatón Budapesten.

Kevés pénzt akarnak keresni a magyar munkavállalók

A diplomás munkavállalók átlagos fizetési elvárása 258 ezer forint, míg a diplomával nem rendelkezőké 177 ezer forint.

vissza a hírlevél tetejére

iroda.hu

iroda.monitor

Jogi közlemény: Az Ön e-mail címéhez cégünk egy nyilvánosan megvásárolható marketing adatbázisból jutott hozzá, vagy feliratkozott a hírlevelünkre, vagy cégünk munkatársával személyes kapcsolatban áll. Tiszteletben tartva az 1997. évi LVIII. törvény 15. paragrafusát, továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényt, ezúton szíves hozzájárulását kérjük, hogy tájékoztassuk ajánlatainkról. Amennyiben nem kíván több hírlevelet kapni, az alábbi linken leiratkozhat.

2013 © Iroda.hu Kft. hírlevél leiratkozás, online-verzió megtekintése