Problémája van a megjelenítéssel? Tekintse meg az online változatot.
Küldje tovább és
Kövessen minket

Iratkozzon fel a
többi monitorra

Megjelenik hetente az iroda.hu gondozásában. - 2013/7. hét

Blogok Szakma Gazdaság Elemzés Érdekes Regisztráció
Kiemelt cikk

Villáminterjú Csukás Csongorral

A BNP Paribas Real Estate Hungary vezérigazgatóját a Volksbank Real Estate magyarországi ingatlan-portfóliójának átvételéről és a Robertson Hungary Kft.-vel kötött szövetségről kérdeztük.

Kiemelt ingatlan

Krisztina Palace

bérleti díj: 12.7-13.5 €/m²/hó
szabad terület: 14 152 m²

Kiemelt ingatlan

Váci 188 Irodaház

bérleti díj: 7.9-10.9 €/m²/hó
szabad terület: 13 475 m²

Az Év Irodája 2012 - Interjú

Interjú Nagy Balázzsal

Az Év Irodája verseny egyik fő támogatójával, a MasterClean Kft. ügyvezetőjével beszélgettünk az épületüzemeltetési piac jelenéről, a környezettudatos gondolkodásról, a minőségi zöld területekről és a takarítási szolgáltatások professzionalizmusáról.

Irodapiaci rendezvények

14
FEB

Portfolio KickOff workshop

Workshop

12
MÁR

Mipim nemzetközi kiállítás

Kiállítás

24
ÁPR

sb13 - Fenntartható Építés

Konferencia

Tekintse meg a további irodapiaci rendezvényeket is.

vissza a hírlevél tetejére

Blogok

Noé bárkája révbe ért a Bankcenterben

A felújított Bankcenter átriumára nyíló Bank of Georgia irodája igazi gyöngyszem az irodapiacon. Talán annak is köszönheti különlegességét, hogy mindössze 154 négyzetméteres bérleményről beszélhetünk, így a belsőépítészeti megoldásokkal foglalkozó szakértőknek egy jól körülhatárolható teret kellett megtölteniük tartalommal. Az iroda.hu Év Irodája Design díjat nyerték el idén.

Lássuk a Procter&Gamble új budapesti irodáját!

Procter&Gamble budapesti regionális új irodája egy multinacionális környezetben kialakított precíz munkakultúrát jelenít meg, a modern kor új szempontjainak figyelembevételével. Ezzel "Az Év Irodája" versenyben elnyerték az Év Irodája különdíjat.

Íme a Google őrülten extra irodája!

Íme a Google új irodája Tel Avivban. Csupa extra, csupa őrület. Most sem sajnálták a zsetont. Szinte már istenek az ott dolgozók, akiket tejben-vajban fürösztenek.

Ide majd menjünk el! Fantasztikus kilátás New Yorkra!

Az Empire State Building tetejéről készített pazar körpanorámát egy kedves turista. Lássuk hát!

vissza a hírlevél tetejére

Milyen típusú irodában szeret dolgozni?
Szavazzon most!

Szakma

Katkó Károly lett a 2012. év irodapiaci tanácsadója

A CBRE nagy örömmel jelenti be, hogy az "Év Irodapiaci Tanácsadója" díját immár harmadik alkalommal is csapata tagja kapta: 2012-ben Katkó Károly, a CBRE bérlőképviseleti vezetője részesült a rangos elismerésben.

A belsőépítészet aktuális kérdéseiről tartanak szakmai napot BKF-en

Egyetemisták és fiatal belsőépítészek mutathatják be portfólióikat, majd vitathatják meg a szakma aktuális kérdéseit neves szakemberekkel a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola február 14-i Portfolio Kickoff elnevezésű rendezvényén.

Így akarják feltámasztani a hazai építőipart!

Teljesítésigazolási Szakértői Szerv (TSZSZ) felállításával szeretné a kormány megakadályozni a lánctartozások kialakulását, illetve jövőbeni újratermelődését az építőiparban a nemzetgazdasági miniszter által a parlamenthez hétfőn benyújtott törvényjavaslat szerint, amely emellett a késedelmes fizetésekkel összefüggő módosításokat is tartalmaz.

Aranybánya a Belvárosban

A budapesti ingatlanpiac gyengélkedéséről szóló tudósítások mindennaposak a sajtóban, és a kilátásokat sem ítéli biztatónak a szakértők többsége. Ám korántsem minden ingatlan szenved a válságtól.

Gazdaság

OECD szerint van jövő a magyar gazdaságban

Egymást követő ötödik hónapban javult decemberben a magyar gazdasági konjunktúra, de a növekedési ütem továbbra is a hosszú távú trend alatt van - derül ki a Gazdasági Fejlesztési és Együttműködési Szervezet (OECD) által készített, a magyarországi reálgazdasági ciklus változásait követő mutatóból.

Ne örüljünk! Még mindig nincs vége az európai válságnak!

Továbbra is recesszióban marad az euróövezet a mínusz 0,1 százalékos gazdasági teljesítmény mellett, mivel Dél-Európában változatlanul zsugorodnak a gazdaságok - állapítja meg a Coface a legújabb országkockázati előrejelzésében.

A főállású katás vállalkozó teljes szolgálati időt szerez

A kisadózók tételes adóját (kata) választó főállásúaknál a katás időszak 100 százaléka számít be a szolgálati időbe a résznyugdíjhoz szükséges legalább 15 éves, a teljes nyugdíjhoz szükséges legalább 20 éves szolgálati idő megállapításakor.

Újabb botrány a Munka törvénykönyve körül!

Közeledik február kilencedike, a januári bérek kifizetésének legvégső törvényes határideje, ám a bérszámfejtéssel foglalkozók jelentős része érdemi munka helyett a haját tépi az úgynevezett távolléti díj körül kitört vita miatt. Ami miatt a bérprogramok egy jelentős része a mai napig hibás jogértelmezésre épül, rosszul számol.

vissza a hírlevél tetejére

Elemzés

Még mindig a bankokra panaszkodnak a fogyasztók

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletéhez (PSZÁF) 2012 negyedik negyedévében összesen 1750 darab fogyasztói kérelem érkezett, 8,7 százalékkal több, mint az előző negyedévben, ugyanakkor 38,6 százalékkal kevesebb, mint egy évvel korábban.

Magyarország végre jól járt Európában?

A novemberi javaslatokhoz képest összességében több mint négymilliárd euróval több juthat kohéziós támogatásokra aszerint az új uniós keretköltségvetési tervezet szerint, amely péntek hajnalban került az Európai Unió állam- és kormányfői elé.

Magyarország a 26. az innovációs ranglistán

Hazánk a 26. helyet foglalja el a Bloomberg innovációs országranglistáján. Az élen az USA áll, Dél-Koreát, Németországot, Finnországot és Svédországot előzve meg.

Gőzerővel tűnnek el a cégek Magyarországon

Januárban 2401 cég szűnt meg Magyarországon, 61 százalékkal több, mint amennyit a megelőző év azonos időszakában töröltek a cégbíróságok, és úgy tűnik, hogy trendszerű változás zajlik, idén akár 45 ezer cég is erre a sorsra juthat.

vissza a hírlevél tetejére

Érdekes

A természeti katasztrófáktól félnek a leginkább

A világ vállalatait összességében egy közös aggodalom foglalkoztatja: mi lesz, ha tevékenységük vis major miatt leáll. Az üzletmenet folytonosságának, illetve a beszállítói kapcsolatok megszakadása, a természeti katasztrófák, a tűz és a robbanás 2013-ban a legfőbb kockázatok.

Diploma nélkül itt lehet a legtöbb pénzt keresni!

Bár diploma nélkül minden statisztika szerint nehezebb elhelyezkedni a munkaerőpiacon, azonban van néhány állás, ahol jóval az átlag felett kereshetünk.

Tokió és Oszaka a világ legdrágább városa

Tokióban és Oszakában a legdrágább az élet a világon, még annak ellenére is, hogy Japánban az elmúlt négy évben folyamatosan csökkentek a fogyasztói árak - derül ki a The Economist brit gazdasági-politikai hetilap kutatóinak felmérésből.

A francia Chéque Déjeuner kivonul Magyarországról

Hétfőn úgy döntöttek a Chéque Déjeuner francia tulajdonosai, hogy megszüntetik a társaság magyarországi tevékenységét. A Chéque Déjeuner utalványait május 31-ig lehet beváltani.

vissza a hírlevél tetejére

iroda.hu

iroda.monitor

Jogi közlemény: Az Ön e-mail címéhez cégünk egy nyilvánosan megvásárolható marketing adatbázisból jutott hozzá, vagy feliratkozott a hírlevelünkre, vagy cégünk munkatársával személyes kapcsolatban áll. Tiszteletben tartva az 1997. évi LVIII. törvény 15. paragrafusát, továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényt, ezúton szíves hozzájárulását kérjük, hogy tájékoztassuk ajánlatainkról. Amennyiben nem kíván több hírlevelet kapni, az alábbi linken leiratkozhat.

2013 © Iroda.hu Kft. hírlevél leiratkozás, online-verzió megtekintése