Problémája van a megjelenítéssel? Tekintse meg az online változatot.
Küldje tovább és
Kövessen minket

Iratkozzon fel a
többi monitorra

Megjelenik hetente az iroda.hu gondozásában. - 2013/6. hét

Blogok Irodapiac Gazdaság Munkavállalók Elemzés Regisztráció
Az Év Irodája 2012 - Videó

Díjátadó gála - a magyar irodapiac ünnepe

"Az Év Irodája" verseny díjátadó gáláján több mint 130 ingatlanpiaci szakember vett részt. Az irodapiac igazi ünnepe volt ez az este. Most pillantsunk be néhány képkocka erejéig a rendezvénybe!

Az Év Irodája 2012 - VIDEÓ

Megszólalnak a győztesek

Az iroda.hu harmadik alkalommal szervezte meg "Az Év Irodája" verseny díjátadó gáláját. A szakmai zsűri kilenc kategóriában választotta ki a legjobbakat. Villáminterjú a győztesekkel.

Az Év Irodája 2012 - VIDEÓ

Interjú Dr. Reith Andrással

"Az Év Irodája" versenyen idén is kimagasló színvonalú pályázatok érkeztek be. A független zsűri mindenki által respektált szakemberekből állt, akik a pályázók elbírálása során hatalmas munkát végeztek.

Tekintse meg képgalériánkat!

Irodapiaci rendezvények

14
FEB

Portfolio KickOff workshop

Workshop

12
MÁR

Mipim nemzetközi kiállítás

Kiállítás

24
ÁPR

sb13 - Fenntartható Építés

Konferencia

Tekintse meg a további irodapiaci rendezvényeket is.

Kiemelt ingatlan

Benczúr u. 11 irodák

bérleti díj: 5-7 €/m²/hó
szabad terület: 1 776 m²

Kiemelt ingatlan

Laurus Irodaházak

bérleti díj: 10-11 €/m²/hó
szabad terület: 9 908 m²

vissza a hírlevél tetejére

Blogok

Bemutatjuk az Év Irodáját! Hol dolgoznak a navigáció mesterei?

A Szépvölgyi úton választott magának új cégközpontot az iGO Navigáció fejlesztőjeként ismert NNG Kft., ahol kétszer négy szinten 6300 négyzetméteren rendezkedtek be. A MádiLáncos Studio közreműködésével kialakított irodaterek meghozták a sikert.

Káprázatos kilátás a világ legmagasabb épületéről!

A dubaji Burdzs Kalifa a világ legmagasabb felhőkarcolója, egy fantasztikus videó pedig azt mutatja be, mit láthat az ember, ha feljut a 828 méteres épület tetejére.

A kacér iroda néha félmeztelen

2012 vadonatúj irodáit körbejárva, jó néhány ígéretes ötletet láthatunk, amelyek egyelőre félbemaradtak. Most a félmegoldásokról értekezünk, ahol a dicséretes akarat még nem teljesedett be, hogy a 21. századot teremtsük meg magunk körül.

vissza a hírlevél tetejére

Milyen típusú irodában szeret dolgozni?
Szavazzon most!

Irodapiac

Díjátadó Az Év Irodája versenyen

2013. január 31-én az iroda.hu ingatlanpiaci portál harmadik alkalommal szervezte meg "Az Év Irodája" verseny díjátadó gáláját. A szakmai zsűri kilenc kategóriában választotta ki a legjobbakat.

Újabb belvárosi ingatlant vásárolt az Appeninn

Az Appeninn Holding újabb, hosszú távú bérlővel rendelkező budapesti belvárosi ingatlant vásárolt, ezzel bővítve irodapiaci portfólióját. A társaság immár harmincötezer négyzetméter irodaház összterülettel rendelkezik Budapest frekventált helyein és vidéki nagyvárosokban.

Felújítják az Alkotás Point irodaházat

Közel egymilliárd forintot fordít az Alkotás Point irodaház felújítására tulajdonosa, chicagói Heitman csoport, amely a múlt év elején vásárolta meg az ingatlant.

Loffice: Bring the Art Home '13

Harmadik éve díjazzák a kortárs művészet feltörekvő tehetségeit a LOFFICE Bring the Art Home elnevezésű vállalati művészetmenedzsment programjában.

Gazdaság

Az adósok és a végrehajtók országa vagyunk

Minden eddiginél több, 336 700 adóvégrehajtás folyik az adósok ellen, amiből 873,3 milliárd forint beszedését célozta meg a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).

Csökkentek a hitelkamatok

A tavaly augusztusban megindult monetáris enyhítési ciklus nyomán érzékelhetően csökkentek a vállalati hitelkamatok - derül ki a Magyar Nemzeti Bank (MNB) legfrissebb adataiból.

CÉvi 20-30 ezer forintot lehet spórolni megfelelő folyószámlával

Évente 20-30 ezer forintot is meg lehet spórolni, ha igényeinknek megfelelő folyószámlát és bankkártyát választunk, és ezeket tudatosan használjuk.

vissza a hírlevél tetejére

Munkavállalók

5,2 százalékos béremelést javasolnak

A Magyar Szakszervezetek Országos Szövetségének (MSZOSZ) elnöksége egy legalább 5,2 százalékos bérajánlást fogadott el, és azt javasolja tagszervezeteinek és az azokhoz tartozó munkahelyi szervezeteknek, hogy haladéktalanul kezdjék meg a 2013. évi bértárgyalásokat.

Változatlan a munkanélküliségi ráta

Tavaly a negyedik negyedévben a munkanélküliek létszáma 468 ezer fő volt, ami 10,7 százalékos munkanélküliségi rátát eredményezett, ez megegyezik az egy évvel korábbi mutatóval - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

Kimondták: kamerával nem vájkálhatnak a dolgozók magánéletében!

A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) nyilvánosságra hozta a munkahelyi kamerás megfigyelőrendszerekkel kapcsolatos ajánlását.A munkáltatónak joga van "célhoz kötött, tisztességes\" ellenőrzésre, ám az nem terjedhet ki a munkavállalók magánéletére.

vissza a hírlevél tetejére

Elemzés

Európa 10 legjobb vállalkozója között egy magyar

Európa 10 legjobb vállalkozása közé sorolták a Biofilter Környezetvédelmi Zrt.-t és tulajdonos vezérigazgatóját, Deák Györgyöt az European Business Awards "Az Év Vállalkozója" díjának rangsorában.

Szigorodnak a zöld minősítési rendszerek

A zöld épületminősítési rendszerek közül többnél várhatóan új szabályozás lép életbe az idén, egyszerűsödik ugyan a minősítések helyi viszonyok közötti alkalmazása, de a követelmények szigorodnak, és továbbra is komoly kihívás lesz megfelelni a kritériumoknak.

A magyar internet a világ legjobbjai között van

Az Akamai kiadta friss jelentését az internet állapotáról. A cég a világ egyik legnagyobb CDN szolgáltatója, a hálózatán áramlik keresztül az internet adatforgalmának 25-30 százaléka.

vissza a hírlevél tetejére

iroda.hu

iroda.monitor

Jogi közlemény: Az Ön e-mail címéhez cégünk egy nyilvánosan megvásárolható marketing adatbázisból jutott hozzá, vagy feliratkozott a hírlevelünkre, vagy cégünk munkatársával személyes kapcsolatban áll. Tiszteletben tartva az 1997. évi LVIII. törvény 15. paragrafusát, továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényt, ezúton szíves hozzájárulását kérjük, hogy tájékoztassuk ajánlatainkról. Amennyiben nem kíván több hírlevelet kapni, az alábbi linken leiratkozhat.

2013 © Iroda.hu Kft. hírlevél leiratkozás, online-verzió megtekintése