Problémája van a megjelenítéssel? Tekintse meg az online változatot.
Küldje tovább és
Kövessen minket

Iratkozzon fel a
többi monitorra

Megjelenik hetente az iroda.hu gondozásában. - 2013/5. hét

Blogok Aktuális Irodapiac Gazdaság Elemzés Regisztráció
Kiemelt cikk

Csodaépület lesz az EMKE Budapesten

Az EMKE Irodaház egy átfogó renovációs program keretében megújul. AEW Europe megbízta a LAB5 építészirodát, hogy átstruktúrálja és modernizálja az épületet valamint a műszaki technológiákat.

Kiemelt ingatlan

Tölgyfa Irodaház

bérleti díj: 8-10 €/m²/hó
szabad terület: - m²

Kiemelt ingatlan

Terrapark D tömb

bérleti díj: 6-8 €/m²/hó
szabad terület: 8 038 m²

Blogok

Így néz ki a Siemens birodalom Bécsben!

2010. június 11-én ünnepélyes keretek között adták át a Siemens City együttesét, amely Bécs északkeleti részében, a 21. kerületi Floridsdorf-ban található.

Agyrém! A Facebook alantas érzelmeket vált ki?

Irigységet és elégedetlenséget válthat ki a Facebook közösségi portál használata egy hétfőn bemutatott német kutatás szerint.

Budapesti roadmovie: a 21. század magyar irodái

A roadmovie befejeződött. A Tour de France helyett abszolváltuk a Tour de Budapestet. Két nap alatt több mint 20 ropogós, vadonatúj irodát jártunk be, ahol a cégek a legkülönfélébb profillal tevékenykednek.

Csütörtökön minden kiderül!
www.azevirodaja.hu

vissza a hírlevél tetejére

Aktuális

Új szolgáltató központ nyílik Budapesten

A Systemax EMEA (európai, közel-keleti és afrikai piacokért felelős) Páneurópai Technológiai Termékcsoportja új szolgáltató központot nyit Budapesten- jelentették be a Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) és a cég képviselői.

1100 munkahelybe kerül a Nokia újjászületése

A Nokia bejelentette, hogy szervezeti átalakításokat hajt végre, amely világszinten érinti az IT-s alkalmazottait. 300 saját dolgozót bocsátanak el, illetve további 820 álláshely szűnik meg, amelyet külső cégekhez – HCL Technologies, TATA Consultancy Services – szerveztek ki.

Itt a lista a családbarát munkahelyekről!

Huszonhárom pályázat nyerte el kilencven indulóból a 2012. évi Családbarát munkahely-címet.

Irodapiac

Új év, új megbízás, új emberek az Eston-nál

Az Eston International ingatlankezelés (PM) részlege új megbízást nyert el a közelmúltban, amelynek keretében egy teljes irodaház-portfólió kezelését látja el ez év január 1-től.

Terjednek az alternatív irodabérlési lehetőségek

Magyarországon is egyre népszerűbbek a klasszikus irodaházakhoz képest rugalmasabb bérleti konstrukciókat nyújtó "alternatív" irodák.

Reneszánsz a Váci úti irodafolyosón

A 2011-es statisztikák javuló ingatlanpiaci környezetre utaltak, azonban 2012-ben ez a fellendülés megtorpant. Az idei évet tekintve minden ingatlantípus esetén láthatók ígéretes jelek, de a gazdasági növekedés hiányát semmi sem tudja ellensúlyozni a szektor egésze számára – hangzott el a CBRE mai sajtókonferenciáján.

Bővült az irodapiaci kereslet

A budapesti A-kategóriás irodapiacon 100 312 négyzetméterre volt kereslet a tavalyi negyedik negyedévben, ugyanakkor a rendelkezésre álló terület két átadással, 20 600 négyzetméterrel bővült - közölte a Budapesti Ingatlan Tanácsadók Egyeztető Fóruma (BIEF).

Az Eston segítségével költözött új irodába a Cheminova

Az Új Évet új irodában kezdi meg a Cheminova Kft., amelyet az Eston International iroda-bérbeadási tanácsadóinak közreműködésével talált meg.

vissza a hírlevél tetejére

vissza a hírlevél tetejére

Gazdaság

Csökkenő társaságiadó-kulcsok várhatók világszerte

A kormányok 2012-ben tovább növelték az áfakulcsokat, hogy bevételhez jussanak, és csökkentették a társasági adót, hogy országukba új befektetőket vonzzanak - derül ki a KPMG éves Corporate and Indirect Tax Survey tanulmányából.

Szja - Kezdődik a bevallási időszak

Kezdődik a személyi jövedelemadó (szja) bevallási időszak, 2012-ben szerzett jövedelméről több mint 4 millió magánszemélynek kell valamilyen módon számot adnia - hívja fel a figyelmet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).

A brüsszeli lobbi lecsapott a telefonadóra is

Kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen az Európai Bizottság a telefonhívásokra és szöveges üzenetekre kivetett adó miatt.

vissza a hírlevél tetejére

Elemzés

Jó hír! A magyar vezérek sokkal optimistábbak

A vezérigazgatók világszerte borúlátóak cégük rövid távú növekedési kilátásait illetően, és a gazdasági fellendülésben is csak kis részük bízik, a magyar vállalatvezetők viszont optimistábbak az átlagnál - derül ki a PwC szerdán ismertetett felmérésből.

Az 5 legnagyobb hiba, amitől megtörik a karrierünk

Íme az 5 leggyakoribb karrierhiba, amelyet biztosan nem követnénk el, ha visszamehetnénk az időben – írja a profession.hu

Pestis pusztíthat az építőiparban!

Egy év alatt megszűnhet az építőipari cégek 10 százaléka az Opten céginformációs szolgáltató előrejelzése szerint.

1 millió forinttal támogatnak minden új munkahelyet

Harminchárom járás tartozik majd az úgynevezett szabad vállalkozási zónákhoz - jelentette be Czomba Sándor foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkár a kihelyezett kormányülés után tartott sajtótájékoztatón Vásárosnaményban.

vissza a hírlevél tetejére

iroda.hu

iroda.monitor

Jogi közlemény: Az Ön e-mail címéhez cégünk egy nyilvánosan megvásárolható marketing adatbázisból jutott hozzá, vagy feliratkozott a hírlevelünkre, vagy cégünk munkatársával személyes kapcsolatban áll. Tiszteletben tartva az 1997. évi LVIII. törvény 15. paragrafusát, továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényt, ezúton szíves hozzájárulását kérjük, hogy tájékoztassuk ajánlatainkról. Amennyiben nem kíván több hírlevelet kapni, az alábbi linken leiratkozhat.

2013 © Iroda.hu Kft. hírlevél leiratkozás, online-verzió megtekintése