Problémája van a megjelenítéssel? Tekintse meg az online változatot.
Küldje tovább és
Kövessen minket

Iratkozzon fel a
többi monitorra

Megjelenik hetente az iroda.hu gondozásában. - 2013/4. hét

Ébresztő! Szakma Céges hírek Gazdaság Elemzés Regisztráció
Kiemelt cikk

Beszéljünk őszintén a környezettudatosságról! - VIDEÓ

Az iroda.hu szakmai reggelije – az "Ébresztő! Ideje zöldben gondolkodni" – óriási sikerrel került megrendezésre. Az ingatlanszakma krémje képviseltette magát, fejlesztők, bérlők, ingatlanügynökségek és építészek. Első alkalommal a zöld ingatlanfejlesztések és a nemzetközi minősítő rendszerek kerültek terítékre.

Kiemelt ingatlan

Rumbach Center

bérleti díj: 11-13 €/m²/hó
szabad terület: - m²

Kiemelt ingatlan

Sinai Irodaház

bérleti díj: 5-6 €/m²/hó
szabad terület: 960 m²

Ébresztő!

Ébresztő! - Zöld életre és házakra van szükségünk!

Az iroda.hu szervezésében a DVM group szakmai támogatásával január 16-án nagy sikerrel került megrendezésre az "Ébresztő! Ideje zöldben gondolkodni." szakmai reggeli.

Zöld ösvényt vágnak az ingatlanpiac erdejében

Az "Ébresztő! Ideje zöldben gondolkodni." szakmai reggeli apropóján beszélgettünk Gyöngyösi Zsolttal, a rendezvény szakmai támogatójának, a DVM groupnak környezettudatos tanácsadással foglalkozó osztályvezetőjével.

Új utak a világítástechnikában

Az iroda.hu szervezésében nagy sikerrel megrendezett "Ébresztő! Ideje zöldben gondolkodni." szakmai reggeli apropóján beszélgettünk Sellyey Tamással, a Philips Magyarország Kft. világítástechnikai üzletágának vezetőjével.

Bevetésen az Iroda Kommandó!
Kattintson a részletekért!

vissza a hírlevél tetejére

Szakma

Medicover Klinika nyílik az Alkotás Pointban

Újév, újabb bérlő a megújult irodaházban; 2013. januárban nyitotta meg kapuit a Heitman tulajdonában lévő Alkotás Point irodaházban, Közép-Kelet Európa piacvezető magán-egészségügyi szolgáltatója, a Medicover.

Hamarosan nyílik a világ legzöldebb irodaháza

A Föld Napja alkalmából nyitják meg hamarosan a világ "legzöldebb", nem lakás célú épületét. Az amerikai Seattle városában lévő Bullitt Center nevet viselő irodaház felépítése átadásig mintegy másfél évig tartott.

IFK: Stagnálás várható a fejlesztői piacon

2012-ben az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület (IFK) 15 tagja 118 millió euró értékben valósított meg beruházásokat Magyarországon, ez kevesebb, mint tizede az ingatlanpiac "fénykorában", 2008-ban mért volumennek.

Babér-díjjal tüntették ki Demján Sándort

Demján Sándor, a TriGranit elnöke Lengyelországban a Babér-díj platina fokozatát vette át szombaton a Katowicében tartott gálaesten.

Céges hírek

Újabb irodaházat adott át a TriGranit Lengyelországban

Átadták a TriGranit új irodaházát Krakkóban - közölte a fejlesztő TriGránit Fejlesztési Zrt.

Bajnokokkal erősít a DTZ

A DTZ csapatát két új szakember, a többszörös magyar tízpróba bajnok és olimpikon Munkácsy Sándor, valamint a sílövészetben és sífutásban jeleskedő Cseke Csaba erősíti.

A BNP Paribas Real Estate a Robertson Hungary-val lépett szövetségre

A Robertson Hungary több mint egy évtizedes múlttal a háta mögött 2013. január 1-jétől csatlakozott a BNP Paribas Real Estate nemzetközi hálózatához.

vissza a hírlevél tetejére

vissza a hírlevél tetejére

Gazdaság

A magyar bankrendszer alkalmatlan a hitelezésre

Tovább romlott 2012-ben a magyarországi bankrendszer helyzete, amely jelenleg egyértelműen alkalmatlan arra, hogy aktív hitelezési tevékenységgel élénkítse a gazdaságot - közölte legfrissebb elemzésének eredményeit a BDO könyvvizsgáló és tanácsadó cég.

Óriási bukás az új adó

Amennyiben az utolsó napokban nem jelentkeznek át sokan a kisvállalati adó (kiva) hatálya alá, úgy ez lehet a minden idők legsikertelenebb adóneme.

Nem mindenhol fizetünk tranzakciós illetéket

A hazai hitelintézetek sorra állítják vissza a bankkártyapiac beindulása óta megszokott rendet, és teszik továbbra is ingyenessé a bankkártyás vásárlási tranzakciót.

vissza a hírlevél tetejére

Elemzés

PwC: 2050-re átrendeződik a világ gazdasága

A globális gazdasági válság felgyorsította a gazdasági súlyok eltolódását, 2050-re Kína, az Egyesült Államok, valamint India válhat a három legnagyobb gazdasággá.

GKI: januárban optimistábbak vagyunk

Csaknem tavalyi csúcspontjára jutott januárban a GKI-Erste konjunktúraindex értéke. Az emelkedés kis lépésekkel negyedik hónapja tart - közölte a GKI Gazdaságkutató Zrt.

Európai viszonylatban rugalmas a magyar munkajogi környezet

Európai összevetésben rugalmasnak mondható a munkajogi környezet Magyarországon az elbocsátáskor felmerülő jogi kötelezettségek és a várható munkáltatói költségek tekintetében - állapította meg a Deloitte és az ügyvédi irodákat összefogó belga Laga közös felmérése.

A munkanélkülieknek már nem kell megalázva tülekedniük

A munkanélküliek januártól e-mailben is felvehetik a kapcsolatot a munkaügyi központokkal. Az ügyintézés egyszerűbbé válik, megszűnik a várakozás, az utazgatás.

vissza a hírlevél tetejére

iroda.hu

iroda.monitor

Jogi közlemény: Az Ön e-mail címéhez cégünk egy nyilvánosan megvásárolható marketing adatbázisból jutott hozzá, vagy feliratkozott a hírlevelünkre, vagy cégünk munkatársával személyes kapcsolatban áll. Tiszteletben tartva az 1997. évi LVIII. törvény 15. paragrafusát, továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényt, ezúton szíves hozzájárulását kérjük, hogy tájékoztassuk ajánlatainkról. Amennyiben nem kíván több hírlevelet kapni, az alábbi linken leiratkozhat.

2013 © Iroda.hu Kft. hírlevél leiratkozás, online-verzió megtekintése