Problémája van a megjelenítéssel? Tekintse meg az online változatot.
Küldje tovább és
Kövessen minket

Iratkozzon fel a
többi monitorra

Megjelenik hetente az iroda.hu gondozásában. - 2013/3. hét

Blogok Az év irodaháza Ingatlanpiac Gazdaság Munkavállalók Regisztráció
Kiemelt cikk

Lendületben a CE LAND

Hazánk egyik leggyorsabban fejlődő portfólió vagyonkezelő cége, a CE LAND Holding Kft. az elmúlt évben vette át az osztrák Volksbank Real Estate AG ingatlanjainak kizárólagos magyarországi képviseletét és máris négy sikeres bérbeadással zárta az évet.

Kiemelt ingatlan

Rumbach Center

bérleti díj: 11-13 €/m²/hó
szabad terület: - m²

Kiemelt ingatlan

Sinai Irodaház

bérleti díj: 5-6 €/m²/hó
szabad terület: 960 m²

Irodapiaci rendezvények

15
JAN

Az Év Menedzsere 2012 pályázat

Pályázat

31
JAN

iroda.hu III. Díjátadó Gála

Díjátadó

6-9
MÁR

Mipim nemzetközi kiállítás

Kiállítás

Tekintse meg a további irodapiaci rendezvényeket is.

Új tranzakciók a piacon

Irodaház Ügyfél Ügynökség Tipus
Dexagon Irodaház ICT Európa Cégcsoport 584 Celand Holding Kft.
Park Atrium ING Csoport 9000 JLL
Globe 13 AmRest 450 Immofinanz

A tranzakciókat küldje el az admin@iroda.hu e-mail címre!

Tekintse meg a további irodapiaci tranzakciókat is.

Blogok

Extrém őrület: futóbolondok a Duna Towerben

Extrém módon adózhatnak a hegyi futók kedvenc sportjuknak. A futást ugyanis a Duna Tower irodaház lépcsőházában abszolválják. A tüdőtágulás és vizenyő satöbbi jutalma mindenesetre meglesz, hiszen egy kis budapesti csodapanorámában részesülnek a tetőre érkezők. Vagyis az a' la carte helyett ez a látvány a kötelező menza a szemnek. Szerintem mindenki jól fog lakni.

Ellopták Zaha Hadid új megaprojektjét!

Lemásolták a Zaha Hadid Architects egyik legújabb tervét. A kínai épület kísérteties mása is Kínában lesz, sőt, az is előfordulhat, hogy a kópiát hamarabb adják át, mint az eredetit – olvasható az octogon.hu weboldalon.

A közönségszavazás mellett négy kategóriában a szakma véleményét is kikérjük!
Szavazzon a jelöltekre!

vissza a hírlevél tetejére

Az Év Irodaháza

Izgalmas homlokzatok Bel-Budán

Most pedig az Év Irodaháza Közönségdíj kategória pályázóit mutatjuk be. Első jelöltünk a REsidence Irodaházak. Lássuk a paramétereket és a képeket!

Zöld nyakék a Duna-parton

Az Év Irodaháza Közönségdíj kategória újabb jelöltje, akit bemutatunk: a K&H Csoport székháza a Millennium Városközpontban. Lássuk hát!

Egy áramvonalas versenyző Újbudáról

Az Év Irodaháza közönségdíj jelöltje a BudaWest Irodaház, amely Dél-Budán, a Rétköz utca- Szurdok utca által határolt területen fekszik, a Budaörsi úthoz közel.

Madarászok varázsolnak Angyalföldön

Ezúttal a Madarász Irodapark 2. ütemét vesszük górcső alá az Év Irodaháza közönségdíj jelöltjei közül.

Bemutatkozik a K3!

Az Év Irodaháza közönségdíj újabb jelöltje a Könyves Kálmán körúton található 17.000 négyzetméteres K3 Irodaház, amely az Allianz székházaként funkcionál.

Oázis a pályaudvar árnyékában

Az Eiffel Tér Irodaház esetében nem csak egy újabb épületről beszélhetünk. Sokkal inkább egy saját életet élő mikrokörnyezetről, mely az épület előtti csendes, ám életteli parkkal kiegészülve egy valóban élhető és élvezhető munkakörnyezetet teremt.

Ultrazöldek dolgoznak a Kopaszi gát környékén

Az Év Irodaháza közönségdíj újabb jelöltje az Office Garden II. Az irodapark fejlesztője ebben az ütemben is nagy hangsúlyt fektetett a környezettudatos technológiák alkalmazására.

Újbuda szívében épült az új remekmű

Az Allee Corner irodaház a XI. kerület szívében épült vegyes funkciójú Allee projektben került kialakításra, 6800 m2-en. Lássuk az Év Irodaháza közönségdíj legújabb jelöltjét!

Ingatlanpiac

Rekord bérbeadással zárták az évet

A Cushman & Wakefield (C&W) a világ legnagyobb, magántulajdonban lévő kereskedelmi ingatlantanácsadó vállalata, rekord bérbeadással zárta a 2012-es évet a budapesti irodapiacon.

Új befektetési igazgató a Colliers International-nél

A Colliers International örömmel jelenti be, hogy 2013. január 1-től Vécsey Bence tölti be a befektetési igazgató pozíciót az ingatlan-tanácsadó cég magyarországi irodájánál.

Ezért kevés az ingatlanbefektetés Magyarországon!

Továbbra is jelentős hitelkockázatot jelent a négy közép-európai EU-gazdaság bankrendszereiben a hitelkoncentráció, vagyis az, hogy a legnagyobb néhány hitelfelvevőhöz kihelyezett kinnlévőség-állomány aránya magas.

CBRE: harmadával csökkent a régiós ingatlanbefektetési forgalom

A kormány lánctartozások felszámolását célul kitűző határozatának nagy része a szakma javaslatait tartalmazza, de hiányoznak belőle a konkrétumok.

Nőtt a közép-kelet-európai befektetési volumen

A Cushman & Wakefield szerint azon főbb közép- európai piacokon, mint Lengyelország, Csehország, Szlovákia, Magyarország és Románia jelentősen megnövekedett a befektetési aktivitás 2012 utolsó negyedévében.

vissza a hírlevél tetejére

vissza a hírlevél tetejére

Gazdaság

Elkészül végre a Nemzeti Kutatás-fejlesztési és Innovációs Stratégia

Január végére kap végleges formát a Nemzeti Kutatás-fejlesztési és Innovációs Stratégia, amelynek széleskörű vitája tavaly októberben kezdődött - mondta el a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) stratégiai államtitkára egy csütörtöki rendezvényen, Székesfehérváron.

Kelet-Európa felzárkózása befuccsolt

A gazdasági válság következtében megakadt az euróövezet és a kelet-európai térség életszínvonala közötti különbség kiegyenlítődése - írta a Handelsblatt német üzleti lap, amely szerint a térség gazdasági kilátásai alig javultak tavalyhoz képest.

Vizsgálat indul a tranzakciós illeték miatt

A pénzügyi jogok biztosa szerint valódi versenyhelyzetben nem fordulhatna elő, hogy a pénzintézetek a társadalmi közteherviselésből eredő pluszköltségeiket ügyfeleikkel fizettetik meg. Doubravszky György vizsgálatot indít a bankolási költségek ügyében.

Saját kárán tanult az elmúlt években a cégek nagy része

Lineárisan nőtt évről évre a cégek bedőlési aránya az elmúlt 5 évben, és mára szinte megduplázódott a 2008-as szinthez képest, áll a Bisnode csoporthoz tartozó Bisnode PartnerControl döntéstámogató céginformáció szolgáltató gyorsjelentésében.

vissza a hírlevél tetejére

Munkavállalók

A magyarok fele nem számít fizetésemelésre

A görögök után a magyarok látják legsötétebben a jövőt: hazánkban a munkavállalók 78 százaléka számít a gazdasági helyzet további súlyosbodására. A Randstad Workmonitor adatai szerint a többség úgy gondolja, nem fog fizetésemelést kapni 2013-ban.

A műszaki végzettségűek után megindult a hajsza

Idén főként gépész-, villamos-, valamint vegyészmérnökök, emellett lakatosok, forgácsolók és hegesztők lehetnek a legkeresettebbek a magyar munkaerőpiacon, vagyis ezekben a szakmákban nőhet leginkább a munkavállalók száma.

A Munka törvénykönyve rossz az alkalmazottaknak

Az új Munka törvénykönyve (Mt.) a munkaadóknak kedvez, miközben számos előírása a korábbinál jóval hátrányosabb helyzetbe hozza, hozhatja a munkavállalókat - közölte a Liga Szakszervezetek hétfőn az MTI-vel arra a tanulmányra hivatkozva, amelyet az érdekképviselet készíttetett kutatókkal.

Bárki lehet CSR szakember

A CSR, mint komplex irányítási szemlélet mára követendő szervezeti magatartássá vált. A gyorsan változó társadalmi értékek miatt egyre hangsúlyosabbá, kikerülhetetlenné válik a párbeszéd, a felelősség, a fenntarthatóság és az etikus, értékelvű magatartás.

250 ezer forintot adnak cafeteriára a cégek idén

Átlagosan mintegy 251 ezer forintos éves keretösszeget biztosítanak a gazdasági társaságok béren kívüli juttatás céljára 2013-ban - derül ki a DEVISE Hungary és a Nemzeti Üdülési Szolgálat Kft. közös felméréséből.

vissza a hírlevél tetejére

iroda.hu

iroda.monitor

Jogi közlemény: Az Ön e-mail címéhez cégünk egy nyilvánosan megvásárolható marketing adatbázisból jutott hozzá, vagy feliratkozott a hírlevelünkre, vagy cégünk munkatársával személyes kapcsolatban áll. Tiszteletben tartva az 1997. évi LVIII. törvény 15. paragrafusát, továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényt, ezúton szíves hozzájárulását kérjük, hogy tájékoztassuk ajánlatainkról. Amennyiben nem kíván több hírlevelet kapni, az alábbi linken leiratkozhat.

2012 © Iroda.hu Kft. hírlevél leiratkozás, online-verzió megtekintése