Problémája van a megjelenítéssel? Tekintse meg az online változatot.
Küldje tovább és
Kövessen minket

Iratkozzon fel a
többi monitorra

Megjelenik hetente az iroda.hu gondozásában. - 2013/2. hét

Az év irodája Erős évzárás 2012 Elemzés Változás Érdekes Regisztráció
Kiemelt cikk

Mi történt az ingatlanpiacon 2012-ben?

Az iroda.hu összegyűjtötte az elmúlt év legfontosabb kereskedelmi ingatlanpiaci folyamatait, híreit és tranzakcióit.

Kiemelt ingatlan

Rumbach Center

bérleti díj: 11-13 €/m²/hó
szabad terület: - m²

Kiemelt ingatlan

Sinai Irodaház

bérleti díj: 5-6 €/m²/hó
szabad terület: 960 m²

Irodapiaci rendezvények

15
JAN

Az Év Menedzsere 2012 pályázat

Pályázat

31
JAN

iroda.hu III. Díjátadó Gála

Díjátadó

6-9
MÁR

Mipim nemzetközi kiállítás

Kiállítás

Tekintse meg a további irodapiaci rendezvényeket is.

Új tranzakciók a piacon

Irodaház Ügyfél Ügynökség Tipus
Park Atrium ING Csoport 9000 JLL
Globe 13 AmRest 450 Immofinanz
Sunbelt Irodaház TEG 190 Cushman & Wakefield

A tranzakciókat küldje el az admin@iroda.hu e-mail címre!

Tekintse meg a további irodapiaci tranzakciókat is.

Az év irodája

Exkluzív iroda a MOM Parkban

A KROKI stúdió által tervezett Varian Medical Systems iroda a MOM Parkban található. Letisztult formavilág, melegséget sugárzó sárga színek.

Loftos hangulatban brainstorming

Ördög Alíz és Madosdalvi Zoltán, illetve a Lima Europe belsőépítész stúdió egy kreatív, fiatalos munkahelyet álmodott meg a Reckitt Benckiser számára a Kinnarps bútoraival.

Patikamérlegen az elegancia

A Nu Skint a folyamatos innováció jellemzi, mely nem csupán a termékfejlesztés területén jelentkezik, hanem a vállalat valamennyi folyamatában megmutatkozik. Ezt fő jellemzőt kívánták megjeleníteni az új bemutatóterem kialakításánál.

Agymasszázs a magyar mátrixban

A T-Systems vezérigazgatóság új, 785 m2-es munkaterületét Bogár Róbert tervezte, a bútorokat pedig az Office Line szállította. Az irodát korszerű világítástechnikai megoldások, izgalmas színhasználat és egyénspecifikus munkakörnyezet jellemzi.

Ismét lecsaptak a kreatívok!

A Benczúr-Weichinger tervezte GROUP M iroda fiatalos és innovatív megoldásai igazán figyelemreméltóak. A DVM kivitelezésében megvalósult 2400 m2-es iroda egyedi közösségi terekkel hívja fel magára a figyelmet!

Ön mire számít az irodapiacon 2013-ban?
Szavazzon most!

vissza a hírlevél tetejére

Erős évzárás 2012

Új bérlők a CA Immo-nál

A közelmúltban összesen 2600 négyzetméterre írtak alá az új bérlők a Ca Immo irodaházaiban, ezen felül közel 3500 négyzetméteren történt hosszabbítás, illetve bővülés.

Az IVG értékesítette az Infopark E épületét

Az IVG értékesítette az Infoparkban általa fejlesztett hat épület közül az utolsóként épített Infopark E irodaházat. A vevő a Bluehouse Capital ingatlanbefektetési alap, mely befektetéseivel a Közép- és Dél-Európai piacra specializálódott.

Hosszabbít az ING Csoport a Park Átrium Irodaházban

A magyarországi ING Csoport meghosszabbította bérleti szerződését a Park Átrium irodaházban; összesen közel 9000 négyzetmétert bérelnek.

Új Asset Menedzser az ORCO budapesti irodájánál

Bánfi Orsolya csatlakozott az ORCO helyi csapatához december 3-án, hogy asset menedzseri feladatokat lásson el a vállalatcsoport magyarországi irodájánál.

Átadták a Green House-t!

A december 15-én kiadott jogerős használatbavételi engedéllyel, valamint a két első bérlő beköltözésével átadásra került a Green House, a Skanska legújabb fejlesztése.

A Budapest Airport Business Parkba költözik a DHL

A DHL légi és tengeri szállítmányozási üzletága, valamint közúti fuvarozási szolgáltatója a Budapest Airport új üzleti parkjának egyik első bérlője, az irodai és raktárlétesítményeket 2013-ban adják át.

A bérbeadottság fenntartása a cél

Erre az évre a retail és a logisztikai szektorban az alapvető cél a bérbeadottsági szint fenntartása, a telítettség növelése ugyanis az egyik legnehezebb feladat lenne.

Elemzés

Tíz nap pluszszabadságot nyerünk idén

Ebben az esztendőben az összes ünnepnapunk munkanapra esik majd, azaz mind a nyolc, rögzített dátumú ünnepünk, ezenkívül a húsvét és a pünkösd egy-egy napja is hétfőre esik, így tíz nap pluszszabadságot nyernek a munkavállalók.

Katát csaknem 50 ezren szeretik

A kisadózó vállalkozások tételes adójára (kata) összesen több mint 47 ezren, a kisvállalati adóra (kiva) mintegy 5 ezren jelentkeztek be eddig - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).

Hullanak a magyar cégek, mint a legyek

Tavaly 28 305 cég szűnt meg Magyarországon, mintegy 4000-rel több, mint egy évvel korábban.

Adóssághegyek az építőiparban

A kormány lánctartozások felszámolását célul kitűző határozatának nagy része a szakma javaslatait tartalmazza, de hiányoznak belőle a konkrétumok.

A műszaki végzettségűek után megindult a hajsza

Idén főként gépész-, villamos-, valamint vegyészmérnökök, emellett lakatosok, forgácsolók és hegesztők lehetnek a legkeresettebbek a magyar munkaerőpiacon, vagyis ezekben a szakmákban nőhet leginkább a munkavállalók száma

vissza a hírlevél tetejére

vissza a hírlevél tetejére

Változás

Már fotelből is építkezhetünk

Január 1-jétől az építésügyi hatósági engedélyezési eljárásokat már elektronikus úton is kezdeményezhetik a polgárok, az új rendszer a tervek szerint kényelmesebb, gyorsabb lesz, mint a hagyományos, papír alapú ügyintézés.

Teljes egészében hatályba lép az új Munka törvénykönyve

Az Mt.-ről szóló törvényt - amely 1992-es elődjét váltja fel - még 2011 decemberében fogadta el a parlament, s a legtöbb rendelkezése már 2012. júliusával hatályba lépett.

Máris átírják a munka törvénykönyvét?

Az új munka törvénykönyve (Mt.) gyakorlati működéséről szóló visszajelzések szinte kivétel nélkül megerősítették az új törvény megalkotásának szükségességét, bár a törvény "finomhangolására" még szükség lehet.

Ősszel indulhat a Webbank

Ha minden a tervek szerint halad, 2013 második felében indulhat el a kizárólag az interneten működő Webbank, amelyhez hatmilliárd forintra lenne szükség.

Reálbércsökkenés lesz a Hay Group szerint

A fejlődő országokban jelentős béremelések várhatók 2013-ban, míg a fejlett nyugati piacokon jóval kisebb lesz a bérnövekedés, Magyarországon pedig az idei után jövőre is reálbércsökkenésre lehet számítani.

vissza a hírlevél tetejére

Érdekes

Innovatív épületüzemeltetés a Synergonnál

A Synergon Informatika Nyrt. 100 százalékos tulajdonú leányvállalata, a SynergonIntegrator Kft. 600 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el Smart Building nevű innovatív épületüzemeltetési rendszerének kifejlesztésére.

HR-s nélkül bóklásznak a dzsungelben

Sok kisebb vagy közepes cég nem teheti meg, hogy külön munkaügyes kollégát foglalkoztasson, a menedzsment többnyire a könyvelők hatáskörébe utalja a HR és/vagy munkaügyi teendőket.

Bonyolódik a moszkvai irodaház-botrány

Az eddigi hűtlen kezelés helyett minősített bűnpártolással gyanúsítja az ügyészség Tátrai Miklóst, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. korábbi vezérigazgatóját és Császy Zsolt értékesítési igazgatót a moszkvai magyar kereskedelmi kirendeltség eladásának ügyében.

Skizofrén irodaház a szigeteken

Új-Zélandon vagyunk, ahol egy igen érdekes irodaházat mutatunk be ezúttal. Míg frontálisan egy viktoriánus városban járunk, a hátsó rész igencsak külvárosira sikeredett. De vajon hogy bírja ezt a skizóállapotot az irodaház?

Ez az intelligens épület 80 %-nyi energiát takarít meg!

A klímaváltozás miatt új szemlétre van szükség az építészetben is. Az "energia design" tervezési módszerrel készültek a komlói RATI gyárépületének tervei.

vissza a hírlevél tetejére

iroda.hu

iroda.monitor

Jogi közlemény: Az Ön e-mail címéhez cégünk egy nyilvánosan megvásárolható marketing adatbázisból jutott hozzá, vagy feliratkozott a hírlevelünkre, vagy cégünk munkatársával személyes kapcsolatban áll. Tiszteletben tartva az 1997. évi LVIII. törvény 15. paragrafusát, továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényt, ezúton szíves hozzájárulását kérjük, hogy tájékoztassuk ajánlatainkról. Amennyiben nem kíván több hírlevelet kapni, az alábbi linken leiratkozhat.

2012 © Iroda.hu Kft. hírlevél leiratkozás, online-verzió megtekintése