Problémája van a megjelenítéssel? Tekintse meg az online változatot.
Küldje tovább és
Kövessen minket

Iratkozzon fel a
többi monitorra

Megjelenik hetente az iroda.hu gondozásában. - 2012/50. hét

Az év irodája Aktuális Irodapiac Elemzés Érdekes Regisztráció
Kiemelt cikk

Video: ilyen lesz az Eiffel Palace!

Budapest, 2012. november 21. Nem csak az Eiffel Palace projektért felelős beruházó cég, a Horizon Development életében, de Budapest újjáéledési folyamatában is fontos marad ez a dátum.

Kiemelt ingatlan

Buda Business Center

bérleti díj: 10.5 €/m²/hó
szabad terület: 3 606 m²

Kiemelt ingatlan

Residence Irodaházak

bérleti díj: 11.5 - 14 €/m²/hó
szabad terület: 10 690 m²

Irodapiaci rendezvények

11
DEC

Média 2013

Konferencia

15
JAN

Az Év Menedzsere 2012 pályázat

Pályázat

31
JAN

iroda.hu III. Díjátadó Gála

Díjátadó

Tekintse meg a további irodapiaci rendezvényeket is.

Új tranzakciók a piacon

Irodaház Ügyfél Ügynökség Tipus
Globe 13 AmRest 450 Immofinanz
Sunbelt Irodaház TEG 190 Cushman & Wakefield
Office Garden II. HEINEKEN 1548 GVA Robertson

A tranzakciókat küldje el az admin@iroda.hu e-mail címre!

Tekintse meg a további irodapiaci tranzakciókat is.

Az év irodája

A minimalista elegancia

Az "Az Év Irodája" pályázat első versenyzője a Bene Budapest. Célunk, hogy bemutassuk és a médianyilvánosság keretében támogassuk azokat az építészeti, belsőépítészeti, lakberendezési megoldásokat, amelyek közhelyek nélkül valóban közelebb visznek mindannyiunkat Európához, a 21. századi ízlésvilághoz és az élhető munkahelyi környezethez.

Az Arkon a Google babérjaira tör!

Az "Az Év Irodája" verseny következő pályázója az Arkon, amely igazán lendületes és fiatalos munkahelyet alakított ki kollégáinak.

Látogatás a tisztaság templomában

Az "Az Év Irodája" pályázat következő résztvevője a Procter & Gamble csaknem 3000 m2-es irodája, amely 240 munkatársnak biztosít magas színvonalú irodakörnyezetet. A tervezési és belsőépítészeti munkálatok a MádiLáncos Stúdió Kft.-hez fűződnek.

Egy exkluzív jelmezbál nyomában

Íme legújabb pályázónk az "Az Év Irodája" versenyen! A Falk&Ross Group Európa egyik legnagyobb textilkereskedelmi cége óriási termékkínálattal, amelynek 350 m2-es bemutatóterme a Fantáziabirodalom és a VariOffice Kft. közös munkája.

Futurista gyöngyszem a hazai irodapiacon

Íme az "Az Év Irodája" pályázat ötödik résztvevője. Az NNG Kft. – közel 6300 m2-nyi – székhelyének belsőépítészeti tervei és kialakítása a MádiLáncos Studio nevéhez fűződik.

Romkocsma az irodám

Iroda, ami a várost idézi. A Republic Group főhadiszállása Budapest romkocsmákkal tarkított, street art-os világának hangulatát igyekszik megteremteni. A neon feliratok mellett egy bárpult és egy piros Fiat 500-as helyet kapott benne.

Hallott-e már "Az év irodája" versenyről?
Szavazzon most!

vissza a hírlevél tetejére

Aktuális

Inkubátorház épül Várpalotán

Inkubátorházat építenek csaknem 300 millió forintos beruházással Várpalotán, az Európai Unió 150 millió forintos támogatásával.

Adóügyi változtatásokat javasol az IFK

Az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület (IFK) szerint a válságos helyzetben lévő ágazat kilábalását a gazdasági helyzet mellett a jelenleg érvényben lévő adóügyi jogszabályok is nehezítik.

Végre normális hitelt kapunk?

Az Eximbank segítségével és a MEHIB garanciájával, a kijelölt kilenc kereskedelmi bankon keresztül már 3,3-3,8 százalékos kamat mellett juthatnak euróhitelhez a vállalkozások.

A Nokia eladta a székházát

A finnországi mobilgyártó egy szintén finn vállalkozásnak, az Exilionnak adta el Nokia House-ként is ismert központját.

Irodapiac

Óriási üzlet az Átrium Parkban

Az IMMOFINANZ Group a közelmúltban három bérleti szerződést hosszabbított meg az Átrium Parkban, budapesti irodaházainak egyik zászlóshajójában.

A TEG a Király utcába költözik

A Cushman & Wakefield (C&W) a világ legnagyobb magántulajdonban lévő kereskedelmi ingatlantanácsadó vállalata a közelmúltban közreműködött a TEG 190 négyzetméteres irodabérlési tranzakciójában a Király utca 16 szám alatt található Sunbelt Irodaházban.

LEED minősített bérlemény a Bank Centerben

A hazai és nemzetközi megrendelők elismerését időről-időre kiváltó DVM group neve eddig főleg irodák és high-end retail üzletek tervezésével, kivitelezésével és projektmenedzsmentjével kapcsolódott össze, gondoljunk csak az Eiffel Tér Irodaházra, a Burberry és Nespresso üzletekre.

Nemzetközi díjat kapott a StefániaPark!

A nemzetközi mezőnyben idén egyetlen magyar irodaház, az IVG csoport tulajdonában lévő StefániaPark kapta meg a nagy presztízsű 'EuropaProperty CEE Green Building Awards' díjat.

vissza a hírlevél tetejére

vissza a hírlevél tetejére

Elemzés

GKI: válságban az ingatlanpiac is zavaros

Zavartalan időkben beválnak az előrejelzéseink, válságban viszont ez senkinek nem megy. Modellekkel vagy konjunktúrakutatási eszközökkel megjósolhatatlan, hogy a trendforduló most lesz vagy jövőre, de egyes szegmensekben még mindig nem értük el a padlót.

Mitől indul be a hazai ingatlanpiac? Most megtudtuk

Rudolf Riedl, a Raiffeisen Zentral Bank, a Raiffeisen Holding, a Strabag és az Uniqua által alapított RE project development ingatlanfejlesztő cég magyarországi igazgatójával Szépvölgyi Viktória beszélgetett a residenceirodahaz.hu honlapján.

Mire számíthat egy magyar munkanélküli?

Szinte teljesen leépült az elmúlt években a munkanélkülieket támogató segélyezés, így jórészt csak a tartalékaira számíthat az, aki az utcára kerül.

Továbbra is komoly kihívás a korrupció legyőzése

A Transparency International (TI) Korrupció Érzékelési Indexe (CPI) alapján rangsorolt 176 ország kétharmada erős korrupciós fertőzöttséget mutat, Magyarország az európai mezőny alsó harmadában szerepel - közölte a korrupcióellenes nemzetközi szervezet.

A cégek már a karácsonyon is spórolnak

A 2008 óta tartó visszaesés után az idén tovább csökken a karácsonyi cégajándékozás - derül ki a Promo Data Piackutató Kft. felméréséből.

vissza a hírlevél tetejére

Érdekes

A szolgáltatóközpontokban nagy karriert lehet befutni

Magyarországon jelenleg több mint 40 ezer, jellemzően 30 év alatti munkavállaló dolgozik szolgáltatóközpontokban, a létszámuk folyamatosan bővül - derül ki a Randstad felméréséből.

Ezek a legjobb magyar munkahelyek

Az Aon Hewitt regionális felmérésében nyolc ország több mint 400 vállalata vett részt, több mint 250 ezer munkavállalóval.

Elkészült Budapest LAKATLAN térképe

Végre Budapestnek is van egy térképe, amely a város elhagyott és kihasználatlan ingatlanjait veszi leltárba. A Kortárs Építészeti Központ (KÉK) kezdeményezéseként létrejött közösségi térképre bárki egyszerűen és közvetlenül tölthet fel adatokat és képeket parlagon heverő városi ingatlanokról.

Hihetetlen munkakörülmények között dolgoznak a magyarok!

A harmadik világot idéző feltételekkel dolgoztatják alkalmazottjaikat hazánkban a nagy elektronikai ipari gyártók, miközben nem sértenek törvényt.

vissza a hírlevél tetejére

iroda.hu

iroda.monitor

Jogi közlemény: Az Ön e-mail címéhez cégünk egy nyilvánosan megvásárolható marketing adatbázisból jutott hozzá, vagy feliratkozott a hírlevelünkre, vagy cégünk munkatársával személyes kapcsolatban áll. Tiszteletben tartva az 1997. évi LVIII. törvény 15. paragrafusát, továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényt, ezúton szíves hozzájárulását kérjük, hogy tájékoztassuk ajánlatainkról. Amennyiben nem kíván több hírlevelet kapni, az alábbi linken leiratkozhat.

2012 © Iroda.hu Kft. hírlevél leiratkozás, online-verzió megtekintése