Problémája van a megjelenítéssel? Tekintse meg az online változatot.
Küldje tovább és
Kövessen minket

Iratkozzon fel a
többi monitorra

Megjelenik hetente az iroda.hu gondozásában. - 2012/47. hét

Blogok Aktuális Irodapiac Gazdaság Elemzés Regisztráció
Kiemelt cikk

Kik legyenek 2012 legjobbjai? Most Ön is beleszólhat!

Nevezze cégét, irodáját vagy ajánlja az Ön által érdemesnek tartott cégeket, ingatlanokat!

Nevezek!     Ajánlok!

Kiemelt ingatlan

Tölgyfa Irodaház

bérleti díj: 8-10 €/m²/hó
szabad terület: 740 m²

Kiemelt ingatlan

Sinai Irodaház

bérleti díj: 5-6 €/m²/hó
szabad terület: 960 m²

Irodapiaci rendezvények

19-23
NOV

"Work Your Way" nyílt nap

Nyílt nap

22
NOV

A CSR alapjai képzés

Képzés

31
JAN

iroda.hu III. Díjátadó Gála

Díjátadó

Tekintse meg a további irodapiaci rendezvényeket is.

Új tranzakciók a piacon

Irodaház Ügyfél Ügynökség Tipus
Infopark D Strabag Zrt. 7500 IVG Hungary Kft.
Infopark E Plazmaferezis 550 GVA Robertson
Office Garden II. Pirelli 340 GVA Robertson
Office Garden II. Intersnack 488 GVA Robertson

A tranzakciókat küldje el az admin@iroda.hu e-mail címre!

Tekintse meg a további irodapiaci tranzakciókat is.

Blogok

Ez a menő HR-s tréning! Kísértetvadászat az angol kastélyokban

Anglia miközben lerohanta a fél világot, szépen kitermelte a maga sznobjait és őrültjeit. Sokaknak annyira ki van tömve a zsebe, hogy unalmában nagy vehemenciával hajkurássza az ódon főúri kastélyok félelmetes belső termeiben a kísérteteket.

A világ 10 legmagasabb épülete

Felhőkarcolók és adótornyok. Az emberi kéz legmagasabb alkotásai. Arabok és kínaiak uralják a mezőnyt. Az oroszok és amerikaiak azért még elférnek a spájzban.

Ezek szakítanak! A legmenőbb otthoni irodák

Néhány kreatív ötletet gyűjtöttünk össze: hogyan tudjuk összepasszítani az otthonunkat és az irodánkat.

Great City: kínai zöld szuperváros

Sokaknak a túlzsúfolt, szmogban fuldokló Peking jut eszébe, ha kínai városokról esik szó, az Adrian Smith + Gordon Gill Architecture azonban egy egészen másféle települést tervezett Chengdu Tianfu körzetbe.

Ön mennyire tartja fontosnak az irodájában a környezettudatos szemléletet? Mit tesz a fenntarthatóság jegyében?
Szavazzon most!

vissza a hírlevél tetejére

Aktuális

Súlyos! Multicégek számítógépeit kukkolnák Kínában

Külföldi, köztük amerikai cégeket, vegyes vállalatokat is köteleznének Kínában arra, hogy vásároljanak meg és helyezzenek üzembe egy, a számítógépeikhez csatlakoztatható és hatóságilag hitelesített "megfigyelőeszközt".

A kínai gazdasági csoda nem hoz elég pénzt

A Hszinhua hírügynökség felmérése szerint az átlagfizetések többszöröse szükséges ma ahhoz, hogy kényelmesen meg lehessen élni Kína nagyvárosaiban - a kérdés a kínai interneten is nagy visszhangra talált.

A Telekom protestál

Nagyobb kormányzati megbecsülés járna az ICT szektornak, az ágazat ugyanis jelentős mértékben járul hozzá a magyar gazdasághoz - mondta a Magyar Telekom vezére.

Itt a lista! Ők a magyar szupermanek!

Kihirdették az Ernst and Young "Az év üzletembere" díjazottjainak névsorát.

Túlélésre hajtanak a hazai vállalatok

A következő félévben romló kilátással számol az üzleti szféra vállalkozásainak többsége - mondta Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnöke csütörtökön az MKIK Gazdaság- és Vállalkozáskutató Intézet (GVI) konjunktúrajelentését ismertető sajtótájékoztatón Budapesten.

Irodapiac

Stagnál az európai irodapiac

A Jones Lang LaSalle Európai Iroda Indexe alapján ez már a harmadik negyedév, amikor enyhe bérleti díj csökkenést mutatnak a statisztikák; 0,4%-kal csökkent az európai összesített bérleti díj 2012 második negyedévéhez képest és 0,5%-kal 2011 harmadik negyedévéhez képest.

Ez a budapesti irodapiac legnagyobb baja!

Alacsony ingatlan kockázati prémium, magas befektetési aktivitás, erős helyi kis-és középvállalati szegmens, valamint érett és kiszámítható szabályozói környezet.

Mi is az a virtuális iroda?

Az irodaválasztásánál a dizánj, a lokáció és az üzemeltetési színvonal mellett egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a fenntarthatósági szempontok is. Itt van mindjárt a virtuális iroda!

Megújult a Neudoerfler Office Systems bemutatóterme

Jól teljesít a magyar piacon is a Neudoerfler Office Systems. A sikeres irodabútorgyártó cég az elmúlt napokban mutatta be megújult "Living Office" bemutatótermét.

Így csökkenthetik irodaköltségeiket a kis- és középvállalkozások

November 19. és 23. között a Regus megnyitja budapesti irodáinak kapuit az érdeklődők előtt, hogy bepillantást nyújtson a 21. századi munkavégzés világába.

vissza a hírlevél tetejére

vissza a hírlevél tetejére

Gazdaság

Kevesebb adót kell fizetni a szabad vállalkozási zónákban

A térségi gazdaságfejlesztő szervezeteknek legkésőbb minden év március 31-ig, első alkalommal 2012. december 31-ig kellene kezdeményezniük a szabad vállalkozási zónák kijelölését - olvasható egy, a kormany.hu portálon közzétett kormányrendelet tervezetében.

Nem mi fizetjük a tranzakciós illetéket?

Nem emelhetik meg tetszőlegesen a díjaikat és a költségeiket a pénzintézetek a tranzakciós illeték leple alatt. A pénzügyi felügyelet folyamatosan tanulmányozza a módosításokat, és vizsgálatot indít, amennyiben kiderül, hogy valamelyik bank a közteher címén próbál extra bevételhez jutni.

Felülvizsgálja az ország adóminősítését a Fitch

A Fitch Ratings azt tervezi, hogy a következő hetekben – még a karácsonyi szünet előtt – felülvizsgálja Magyarország adósminősítését.

Szinte utálnak vállalkozni a magyarok

A magyarok a leginkább borúlátóak egy saját vállalkozás indításával kapcsolatban egész Európában. A két fő probléma a kezdőtőke hiánya és a kedvezőtlen gazdasági helyzet.

Kit érdekel? A legnagyobb bérkülönbség Európában

A Stepstone Deutschland 40 ezer dolgozó megkérdezésén alapuló tanulmánya szerint Németországban a női vezetők évente átlag 14.000 euróval kevesebbet keresnek, mint a férfiak.

vissza a hírlevél tetejére

Elemzés

A felsővezetők szívesebben ingáznak egy jó állásért

Az utóbbi években a felsővezetők esetében nőtt az országon belüli mobilitás, ami mára megegyezik a nyugat-európai és skandináv arányokkal, míg a középvezetői pozíciók esetében ugyanez mélyen azok alatt marad.

Magyarország a tanulatlan emberek országa?

A Hays munkaerő közvetítő idén először elkészített a Global Skills Indexet, amely a világ öt régiójában vizsgálja a munkaerőpiac helyzetét. Eszerint Magyarországon komoly a hiány szakképzett munkaerőből és jelentős a béroldali nyomás a magas képzettséget igénylő szakmákban.

A multik habzsolják a magyar Y-generációt

A Nemzeti Külgazdasági Hivatal tájékoztatása szerint hazánk változatlanul vonzó célpontja a szolgáltatóközpont-beruházásoknak.

BDO: egyre több cég kerül adósságspirálba

Magyarországon egyre több cég kerül végzetes adósságspirálba - hívja fel a figyelmet a BDO tanácsadó cég.

Növekvő termelés az építőiparban

2012 szeptemberében az építőipari termelés volumene 6,8 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit. Az épületek építése 4,2 százalékkal, az egyéb építményeké 9,4 százalékkal nőtt.

vissza a hírlevél tetejére

iroda.hu

iroda.monitor

Jogi közlemény: Az Ön e-mail címéhez cégünk egy nyilvánosan megvásárolható marketing adatbázisból jutott hozzá, vagy feliratkozott a hírlevelünkre, vagy cégünk munkatársával személyes kapcsolatban áll. Tiszteletben tartva az 1997. évi LVIII. törvény 15. paragrafusát, továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényt, ezúton szíves hozzájárulását kérjük, hogy tájékoztassuk ajánlatainkról. Amennyiben nem kíván több hírlevelet kapni, az alábbi linken leiratkozhat.

2012 © Iroda.hu Kft. hírlevél leiratkozás, online-verzió megtekintése