Problémája van a megjelenítéssel? Tekintse meg az online változatot.
Küldje tovább és
Kövessen minket

Iratkozzon fel a
többi monitorra

Megjelenik hetente az iroda.hu gondozásában. - 2012/45. hét

Blogok Aktuális Szakma Elemzés Vállalatok Regisztráció
Kiemelt cikk

50 ezer négyzetméternyi ingatlan kezelését nyerte el a BNP Paribas

A BNP Paribas Real Estate magyarországi leányvállalata további öt ingatlankezelési mandátummal növelte piaci részesedését a Volksbank Real Estate Services által kiírt pályázat elnyerésével.

Kiemelt ingatlan

R70 Office Complex

bérleti díj: 11-12 €/m²/hó
szabad terület: 4 948 m²

Kiemelt ingatlan

River Estates Irodaház

bérleti díj: 13 €/m²/hó
szabad terület: 1 623 m²

Irodapiaci rendezvények

13-14
NOV

22. Országos Marketing Konferencia

Konferencia

14-16
NOV

Mapic

Szakkiállítás

22
NOV

A CSR alapjai képzés

Képzés

Tekintse meg a további irodapiaci rendezvényeket is.

Új tranzakciók a piacon

Irodaház Ügyfél Ügynökség Tipus
Infopark A épület Cambridge Technology Partners 500 C&W, DTZ
Akadémia Bank Center Raiffeisen Bank C&W
Tölgyfa Irodaház Cessio Követeléskezelő Zrt. 301 Happy Tenant

A tranzakciókat küldje el az admin@iroda.hu e-mail címre!

Tekintse meg a további irodapiaci tranzakciókat is.

Blogok

Szakadék tátong az Y-generáció és a digitális analfabéták között

A digitálisan analfabéták száma meglehetősen magas Magyarországon, ez rontja nemzetközi versenyképességünket, és növeli a közigazgatási kiadásokat.

Elfelejtett sírkövek az irodaház árnyékában

A közelgő Halottak Napja alkalmával stílszerűen, bár eltérve fő profilunktól, most egy kis elfeledett temetőről mesélünk, amely a MOMentum Irodaház mellett alussza örök álmát. 1961-ben temettek ide utoljára, azóta zárt a sírkert.

Horror az épülő New York-i felhőkarcolón

A Sandy hurrikán megtépett egy New York-i toronydarut, amely az épülő One57 felhőkarcoló mellett áll.

Rolling Wash - A gördülő autómosó

Takarítson meg időt energiát költséghatékony, környezetbarát technológiát alkalmazó szolgáltatásunkkal melyet munkahelyén, otthonában vagy szinte bárhol igénybe vehet.

Ideje zöldben gondolkodni!

A környezettudatos gondolkodás egyre nagyobb teret hódít a világban. Kérjük, hogy az alábbi kérdőív kitöltésével ossza meg velünk véleményét! A válaszadás név nélkül történik, és mindössze 3 percet vesz igénybe.

Bérlőknek - Fejlesztőknek - Üzemeltetőknek - Ügynökségeknek - Tervezőknek - Kivitelezőknek

vissza a hírlevél tetejére

Aktuális

Itt a valódi összeesküvés-elmélet! 28 bankon múlik minden!

28 bank szerepel azon a listán, amelyet a globális pénzügyi rendszer működését fontosságuk miatt esetleges összeomlásukkal leginkább veszélyeztető pénzintézetekről (global systemically important banks, G-SIBs) állított össze a bázeli székhelyű Financial Stability Board (FSB).

Okostelefont dob a piacra a Microsoft?

Saját okostelefon modellt tesztel a Microsoft - írja Business Insider és a Wall Street Journal pénteki online kiadása ázsiai alkatrészgyártó vállalatok által kiszivárogtatott értesülésekre hivatkozva.

Hatalomra tör a kínai Google

Mintegy 60 százalékkal nőtt a "kínai Google", a Baidu profitja a harmadik negyedévben, a már most is monopolhelyzetben lévő vállalat további terjeszkedést jelentett be.

Hongkong szuperország, de Magyarország is fejlődött

Az idén is Hongkong vezeti a World Economic Forum (WEF) listáját az országok pénzügyi rendszereinek fejlettségéről, Magyarország három helyet javítva a 44.

vissza a hírlevél tetejére

Szakma

Az év egyik legnagyobb tranzakcióját ütötték nyélbe!

A Cushman & Wakefield (C&W) a világ legnagyobb magántulajdonban lévő ingatlantanácsadó vállalata a közelmúltban lezárta az év eddigi egyik legnagyobb irodabérlet hosszabbítási tranzakcióját.

Világbajnokok az Eston-nál

Az Eston nemrég két világbajnok csocsójátékossal erősítette csapatát - egy ügyfélrendezvényről van szó, amelyen az ingatlan-tanácsadó cég kiemelt üzleti partnereit látta vendégül.

Sikerrel zárult az idei CEP Expo

Sikerrel zárta kapuit az év épületenergetikai szakkiállítása, a 4. CEP® Clean Energy & Passive House Expo.

Új bérlő az Infopark A épületében

A Cambridge Technology Partners hosszú távú bérleti szerződést írt alá a CA Immo tulajdonában lévő Infopark A irodaházban.

vissza a hírlevél tetejére

Elemzés

Eltűntek Magyarországról a profi alkalmazottak

Magyarországon egyre aggasztóbb a szakképzett munkaerő hiánya, a cégek 34 százaléka küszködik szakemberdeficittel - derült ki egy kutatásból.

Nem tud csökkenni a munkanélküliségi ráta

Az előző év azonos időszakához képest csaknem 80 ezerrel bővült a foglalkoztattak száma a harmadik negyedévben. A munkanélküliek száma azonban nem tudott csökkenni, a munkanélküliségi ráta 10,4 százalék volt - jelentette a Központi Statisztikai Hivatal.

A középvezetők a legstresszesebbek

Minél magasabb pozícióban van valaki egy vállalatnál, annál kevesebb stresszt kell elviselnie. A legnagyobb nyomás alatt a középvezetők vannak, akik még a nyaralásra is magukkal viszik telefonjukat, ellenőrizgetik e-mailjüket.

A GKI továbbra is borúsnak látja a helyzetet

Az idei 1,5 százalékos visszaesés után, a bejelentett újabb megszorítások miatt jövőre várhatóan stagnál a magyar gazdaság, noha korábban 0,8 százalékos GDP-növekedés látszott valószínűnek 2013-ban - közölte legfrissebb prognózisában a GKI Gazdaságkutató Zrt.

A távmunkával nő a teljesítmény, kisebb a frusztráció

Az otthoni munkavégzés révén nő a teljesítmény, az elégedettség, csökken a fluktuáció és a személyes jelenlét hiánya sem akadályozza a karrierépítést - állapította meg egy kutatás.

vissza a hírlevél tetejére

Vállalatok

Jó hír! Kevesebb hitelt nyögnek a hazai vállalatok

Csökkentek a vállalati hitelkamatok szeptemberben, miután a jegybank monetáris tanácsa augusztus végén először csökkentette idén az alapkamatot 0,25 százalékponttal - ezt mutatják a Magyar Nemzeti Bank (MNB) szerdán közölt legfrissebb adatai.

A kisvállalkozások borúsabban látják a jövőt

A legfrissebb Regus Business Confidence Index eredményei szerint, amely 92 ország több mint 24 000 üzletemberének véleményét tükrözi, a bizalom csökkenése különösen a kisvállalkozásokat érinti a mind a fejlődő, mind a fejlett gazdaságokban.

Kevesebb a felszámolás az építőiparban

Jelentősen visszaesett 2012 harmadik negyedévében a felszámolások száma az építőiparban, utoljára 2011 első negyedévében számoltak fel olyan kevés céget, mint most - derül ki az Opten céginformáció-szolgáltató legfrissebb adataiból.

Ki vezeti a vezetőt?

Döntések százait kell meghoznia, és nem is nagyon tévedhet egy topvezető. Mégis, kihez fordulhat, ha kétségei vannak?

vissza a hírlevél tetejére

iroda.hu

iroda.monitor

Jogi közlemény: Az Ön e-mail címéhez cégünk egy nyilvánosan megvásárolható marketing adatbázisból jutott hozzá, vagy feliratkozott a hírlevelünkre, vagy cégünk munkatársával személyes kapcsolatban áll. Tiszteletben tartva az 1997. évi LVIII. törvény 15. paragrafusát, továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényt, ezúton szíves hozzájárulását kérjük, hogy tájékoztassuk ajánlatainkról. Amennyiben nem kíván több hírlevelet kapni, az alábbi linken leiratkozhat.

2012 © Iroda.hu Kft. hírlevél leiratkozás, online-verzió megtekintése