Problémája van a megjelenítéssel? Tekintse meg az online változatot.
Í
Küldje tovább és
Kövessen minket

Iratkozzon fel a
többi monitorra

Megjelenik hetente az iroda.hu gondozásában. - 2012/44. hét

Blogok Szakma Fejlesztés Elemzés Érdekes Regisztráció
Kiemelt cikk

A zöldforradalom lassan átveszi a hatalmat!

Az október 17-18-án megrendezett CEP Clean Energy & Passive House Expo "Energiahatékony épületek" c. konferenciáján beszélgettünk Radványi Gáborral, a Futureal főépítészével. A Futureal jelenleg BTS-típusú fejlesztés keretében építi a Vision Towers irodakomplexumot a régi Volga Szálló helyén.

Ideje zöldben gondolkodni!

A környezettudatos gondolkodás egyre nagyobb teret hódít a világban. Kérjük, hogy az alábbi kérdőív kitöltésével ossza meg velünk véleményét! A válaszadás név nélkül történik, és mindössze 3 percet vesz igénybe.

Bérlőknek

Fejlesztőknek

Üzemeltetőknek

Ügynökségeknek

Tervezőknek

Kivitelezőknek

Irodapiaci rendezvények

6
NOV

Business Building Day

Workshop

13
NOV

22. Országos Marketing Konferencia

Konferecia

14-16
NOV

Mapic

Kiállítás

Tekintse meg a további irodapiaci rendezvényeket is.

Kiemelt ingatlan

Laurus Irodaházak

bérleti díj: 11.5-12.5 €/m²/hó
szabad terület: 3160 m²

Kiemelt ingatlan

Residence Irodaházak

bérleti díj: 11.5-14 €/m²/hó
szabad terület: 10 690 m²

Blogok

Pokoli dizájn egy londoni irodában

A Macquarie Csoport londoni központja menny és pokol határán lebeg. Mindenki döntse el, hogy ez számára a fényt avagy a szédülést jelenti-e.

Videó: Pihizz, relaxálj, csúszkálj és vedd fel a zsetont!

Itt aztán királyság melózni! Már megint a Google!

10 vicces hibaüzenet, ami nem jó semmire

Amikor a gépek kétségbeesetten, szomorúan vagy épp érthetetlenül üzennek. És persze nem segítenek.

Szükség van-e Budapesten ikonikus épületre, vagyis landmark fejlesztésre?
Szavazzon most!

vissza a hírlevél tetejére

Szakma

Ellentmondásos a magyar ingatlanpiac megítélése

A jelenlegi piacon főleg a régi épületek felújításával létrejövő irodaházakban látna fantáziát Gulyás Ede, a körülbelül 300 000 négyzetméternyi területet kezelő CA IMMO ingatlanbefektető magyarországi ügyvezető igazgatója.

Építőipari cég a MagyarBrands díjazottjai között

A főleg építőipari tevékenységéről ismert KÉSZ Csoport is bekerült a MagyarBrands díjazottjai közé.

Autószalont vásárolt az Appeninn

Hosszú távú bérlővel rendelkező, budapesti ingatlannal bővítette kereskedelmi ingatlan portfólióját az Appeninn Nyrt. A Wallis csoporttól megvásárolt, autószervizként és gépjármű értékesítő telephelyként funkcionáló Kerepesi úti ingatlan vételárát az Appeninn saját részvényeivel teljesítette, amelyre a Wallis stratégiai befektetésként tekint.

vissza a hírlevél tetejére

Fejlesztés

Inkubátorház kezdőknek és túlélőknek

Kezdő és "túlélő", azaz új fejlődési szakaszba lépő vállalkozások számára épített inkubátorházat Székesfehérváron a WA Invest Vállalkozói Inkubátorház Kft.

Pozitív fordulat? Magyar-román üzleti központ nyílik

A Nagyvárad és Békés megye közötti együttműködés élénkítése a célja annak a határon átívelő projektnek, melynek keretében Békéscsabán magyar-román üzleti központ nyílik.

Innovációban Magyarország sehol sincs

Változatlanul Svájc vezeti a világ országainak innovációs képességéről összeállított rangsort 77 ponttal - derül ki a BDI német iparszövetség és a Deutsche Telekom Stiftung tanulmányából.

A térség legfejlettebb szerverközpontját építené meg a Synergon

Megújuló energiaforrásokra alapozott térségi szerverközpontot épít a Synergon Magyarországon - közölte a cég a BÉT honlapján.

vissza a hírlevél tetejére

Elemzés

Állítólag fehéredik a munkaerőpiac

Magyarországon a legálisan foglalkoztatottak száma az elmúlt években nőtt - hangsúlyozza a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) pénteki közleménye, amely szerint súlyos szakmai tévedésen alapul az a sajtóhíresztelés, amely azt sugallja, hogy "eltűnt 240 ezer adófizető".

A munkavállalók tudják: a nyugdíjkorhatár után is dolgozni kell

jelenleg aktív munkavállalók többsége már azzal számol, hogy a nyugdíjkorhatár elérését követően is dolgozik majd. Ennek ellenére a legképzettebb munkavállalói réteg sem fordít elég figyelmet a nyugdíj kérdésére - mutat rá egy kutatás.

Egyre fontosabb lesz a nyugdíj ügye

A munkáltatók egyre nagyobb hangsúlyt helyeznek arra, hogy támogassák alkalmazottaik felkészülését időskori éveikre, a leendő nyugdíjasok elkötelezettsége viszont még nem elég erős ebben a tekintetben - állapította meg az Aegon biztosítócsoport megbízása alapján kilenc országban elvégzett kutatás.

Aggasztó a fiatalok munkanélkülisége hazánkban

Magyarország azon uniós tagállamok között van, amelyeket különösen érint a fiatalok körében terjedő munkanélküliség - derül ki az Eurofound elemzéséből.

vissza a hírlevél tetejére

Érdekes

Rolling Wash - A gördülő autómosó

Takarítson meg időt energiát költséghatékony, környezetbarát technológiát alkalmazó szolgáltatásunkkal melyet munkahelyén, otthonában vagy szinte bárhol igénybe vehet.

Kizöldült a Lánchíd Park

A Lánchíd park Magyarország első Green City által akkreditált közparkja. A park építésénél a majdani látogatók igényei mellett olyan zöld irányelvekre is figyelmet fordítottak, mint a természetes folyamatok helyreállítása, a fenntartható anyaghasználat, valamint az optimális energiafelhasználás.

A legkeresettebb állások Magyarországon

Azok a cégek, ahol terveznek 2013-ban béremelést, az emelés mértéke nem éri majd el a várható infláció mértékét - derült ki egy friss kutatásból. Az állásportálok kínálata alapján a Java-szofterfejlesztők és a minőségügyi mérnökök a legkapósabbak a munkaerőpiacon, a cafeteria-tervezését eközben a kormány közteher-emelési tervei teszik nehezebbé.

Itt a legújabb zöld szenzáció, a szmogfaló, vízáteresztő járda!

Úgy tűnik, a szolár panel és egyéb, folyamatos fejlesztés alatt álló, környezettudatos elemek mellett, mindig felbukkannak újabb fantasztikus innovációk - a legfrissebb az egyedülálló hatékonyságú vízáteresztő járda.

vissza a hírlevél tetejére

iroda.hu

iroda.monitor

Jogi közlemény: Az Ön e-mail címéhez cégünk egy nyilvánosan megvásárolható marketing adatbázisból jutott hozzá, vagy feliratkozott a hírlevelünkre, vagy cégünk munkatársával személyes kapcsolatban áll. Tiszteletben tartva az 1997. évi LVIII. törvény 15. paragrafusát, továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényt, ezúton szíves hozzájárulását kérjük, hogy tájékoztassuk ajánlatainkról. Amennyiben nem kíván több hírlevelet kapni, az alábbi linken leiratkozhat.

2012 © Iroda.hu Kft. hírlevél leiratkozás, online-verzió megtekintése