Problémája van a megjelenítéssel? Tekintse meg az online változatot.
Küldje tovább és
Kövessen minket

Iratkozzon fel a
többi monitorra

Megjelenik hetente az iroda.hu gondozásában. - 2012/38. hét

Blogok Irodapiac Zöld hírek Elemzés Érdekes Regisztráció
Kiemelt cikk

BREEAM minősítést nyert a Stefánia Park üzemeltetése

A STRABAG PFS Zrt. első magyarországi üzemeltető cégként a BREEAM in use minősítési rendszerben VERY good **** minősítést szerzett az IVG Hungary Kft. tulajdonában álló Stefánia Parkra

Kiemelt ingatlan

Office Garden I

bérleti díj: 11.5-12.5 €/m²/hó
szabad terület: 3 370 m²

Kiemelt ingatlan

110 nm iroda kiadó

bérleti díj: 10 €/m²/hó
szabad terület: 110 m²

Irodapiaci rendezvények

25
SZEP

ENERGOexpo 2012

Kiállítás

26-27
SZEP

CEDEM CEE ingatlankonferencia

Kiállítás

9-20
OKT

XV. Újszegedi Bioépítészeti Napok

Kiállítás

Tekintse meg a további irodapiaci rendezvényeket is.

Új tranzakciók a piacon

Irodaház Ügyfél Ügynökség Tipus
City Center TT Interconsult 180 Eston International Zrt.
Buda Business Center Moore Stephens 182 Eston International Zrt.
MOM Park Tower VFT Zrt. 565 Cushman&Wakefield

A tranzakciókat küldje el az admin@iroda.hu e-mail címre!

Tekintse meg a további irodapiaci tranzakciókat is.

Blogok

Bemutatjuk a világ legnagyobb ingatlanfejlesztését!

A koreai Songdo nemzetközi üzletközpont a világ legnagyobb zöldfejlesztéseinek egyike, 10 év alatt 35 milliárd dollárt invesztálnak a projektbe.

A lefejezett budapesti felhőkarcoló

Budapest egyetlen kis felhőkarcolóját az 1920-as években építették. Azonban még 1969-ben visszabontották a bauxitbeton miatt. A torzó ma is ott áll eredeti helyén, a Fiumei úton, manapság Társadalombiztosítási Igazgatóságnak hívják.

12 év után feltámad a New York-i felhőkarcoló!

Hol és milyen körülmények között csinálják a bizniszt? Hol forgatják meg a dollármilliárdokat? Most a világ 10 legnagyobb pénzügyi központját mutatjuk be!

Ön szerint szükség van-e felhőkarcolókra Budapesten?
Szavazzon most!

vissza a hírlevél tetejére

Irodapiac

Már beköltözött az első irodabérlő a Hegyvidék Központba

Az október közepén megnyitó Hegyvidék Központ, Magyarország első környezettudatos üzlet- és szolgáltató központja Budapest XII. kerületében páratlan panorámájú irodaszinttel rendelkezik legfelső emeletén.

Így tárgyalja újra irodabérletét

A bérelhető irodák több mint negyede üresen áll a fővárosban. Így az idén kedvező kondíciók érhetők el költözés nélkül, újratárgyalással is. Hogyan kell csinálni?

Mire jó a bérlőképviselet?

Az Amerikai Egyesült Államokban és az Európai Unió tagországaiban egyaránt évtizedes hagyományai vannak az ingatlanmegoldások terén úgynevezett bérlőképviselet (tenant representation) formájában lebonyolított projektmenedzsmentnek.

Most érdemes irodát bérelni!

Budapesten és Prágában, ahol két éve stabilak az irodabérleti díjak, érdemes most újratárgyalni a szerződéseket - derül ki a DTZ globális ingatlan-tanácsadó legújabb piacelemzéséből.

Áll a bál! A MOMentum irodaházba költözik a MOB

Kiköltözik a Magyar Sport Házából az olimpiai bizottság. A MOB a Népstadion szomszédságában néhány éve felépített sportközpont helyett Budán egy felsőkategóriás irodaházban rendezi be székhelyét. A Magyar Sport Házának üzemeltetője szerint nem erről állapodtak meg a MOB vezetőivel.

vissza a hírlevél tetejére

Zöld hírek

Az IBM új szenzációja

IBM anyagkutató csoportja a Solar Frontier, a Tokyo Ohka Kogyo (TOK) és a DelSolar mesterhármasával egyesítve erőit egy vadonatúj, a természetben nagy mennyiségben előforduló nyersanyagokból készült, minden eddigi fejlesztést túlszárnyaló szolár panel kifejlesztésére vállalkozott.

Valami csak történik! Zöld inkubátorház Újpalotán

Környezetvédelmi vállalkozói inkubátorház nyílik Budapest XV. kerületében.

Szeptember 11-e évfordulója - a Szabadság Torony ígérete a Zöld Urbanizmusért

Szeptember 11-e éjszakáján a Tisztelet Fényei ragyogtak a magasba az egykori Világkereskedelmi Központ (WTC) ikertornyainak helyén, az új Szabadság Torony (hivatalos nevén One World Trade Center) pedig az amerikai nemzeti színekben tündökölt.

Sokat spórolhatnak a kkv-k az Invitel új rendszerével

Beruházás helyett havidíj, saját alközpont helyett felhőalapú szolgáltatások, megszokott alközponti funkciók és extrák. Eredmény: akár 30 százalék megtakarítás.

vissza a hírlevél tetejére

Elemzés

Megtörhet London és New York hatalma?

London a világgazdasági válság ellenére is a legfontosabb viszonyítási pont maradt a világ pénzügyi szolgáltatásait tekintve.

Mosolyogj és tiéd az állás!

Bár nem lehet kutatási eredményekkel alátámasztani, valószínűleg a munkatársak kiválasztását is befolyásolja, hogy mennyire tűnik boldognak a pályázó.

A vállalatvezetők személyisége lassítja a kilábalást a válságból?

A magyar cégvezetők tipikus stresszkezelési módszere egész vállalatokat dönthet romba – erre enged következtetni egy régiós felmérés, melynek során ezer vezető személyiségét és értékrendszerét vizsgálta Magyarországon, Szlovákiában, Csehországban és Romániában az Assessment Systems International.

Kismamákra hajtanak a multik!

Az Új Széchenyi Tervből nyert 187 millió forintos támogatással májusban indult és két évig tart a kisgyermekes szülők munkába állítására eszközöket kidolgozó Munka kisgyermekkel program - jelentette be Bárdos Krisztina, az Iparfejlesztési Közalapítvány ügyvezető igazgatója.

vissza a hírlevél tetejére

Érdekes

Álláshirdetés a Facebookon: kevés pénz, sok pályázó

Egyre elterjedtebbek az álláshirdetések a közösségi oldalakon, a tengerentúlon már külön ügynökségek alakulnak, akik profi Facebook-hirdetéseket ígérnek, melyek minél több érdeklődőt csalogatnak be.

A 8 legtipikusabb munkahelyi konfliktusforrás

Vannak dolgok, amikben még egy minimális méretű munkakollektíva sem tud megállapodni.

A T-Mobile szeptember végétől árulja az iPhone 5-öt

A T-Mobile szeptember 28-án kezdi meg elsőként az iPhone 5 készülék magyarországi forgalmazását.

A rendszergazdák 6 legnagyobb bűne!

Egy tanulmány szerint a rendszergazdák 39 százaléka hozzá tud férni olyan érzékeny információkhoz, melyeket nem feltétlenül szeretne cége megosztani vele, 20 százalékuk pedig azt is elismerte, hogy nemcsak rálátása van a vállalati vezetők bizalmas adataira, hanem azokat meg is tekintette

vissza a hírlevél tetejére

iroda.hu

iroda.monitor

Jogi közlemény: Az Ön e-mail címéhez cégünk egy nyilvánosan megvásárolható marketing adatbázisból jutott hozzá, vagy feliratkozott a hírlevelünkre, vagy cégünk munkatársával személyes kapcsolatban áll. Tiszteletben tartva az 1997. évi LVIII. törvény 15. paragrafusát, továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényt, ezúton szíves hozzájárulását kérjük, hogy tájékoztassuk ajánlatainkról. Amennyiben nem kíván több hírlevelet kapni, az alábbi linken leiratkozhat.

2012 © Iroda.hu Kft. hírlevél leiratkozás, online-verzió megtekintése