Problémája van a megjelenítéssel? Tekintse meg az online változatot.
Küldje tovább és
Kövessen minket

Iratkozzon fel a
többi monitorra

Megjelenik hetente az iroda.hu gondozásában. - 2012/37. hét

Blogok Aktuális Irodapiac Vállalatok Elemzés Regisztráció
Kiemelt cikk

Mit tettél a nyáron, ingatlanpiac?

Véget ért a nyár, de mielőtt belevetnénk magunkat a munkába, nézzük át együtt, hogy mi is történt a nyáron a kereskedelmi ingatlanok piacán! A június után folytassuk júliussal és augusztussal!

Kiemelt ingatlan

Emke Irodaház

bérleti díj: 10.5-12.5 €/m²/hó
szabad terület: 5 598 m²

Kiemelt ingatlan

Tölgyfa Iodaház

bérleti díj: 8-10 €/m²/hó
szabad terület: 1 040 m²

Irodapiaci rendezvények

14
SZEP

Zöld Iroda Verseny - Jelentkezési határidő

Pályázat

25
SZEP

ENERGOexpo 2012

Kiállítás

26-27
SZEP

CEDEM CEE ingatlankonferencia

Kiállítás

Tekintse meg a további irodapiaci rendezvényeket is.

Új tranzakciók a piacon

Irodaház Ügyfél Ügynökség Tipus
Buda Business Center Moore Stephens 182 Eston International Zrt.
North Point Center Irodaház Wire Corner 180 DTZ Hungary Kft.
MOM Park Tower VFT Zrt. 565 Cushman&Wakefield
MOM Park Tower Vertis 425 Cushman&Wakefield

A tranzakciókat küldje el az admin@iroda.hu e-mail címre!

Tekintse meg a további irodapiaci tranzakciókat is.

Blogok

Hongkong: a felhőkarcolók és a legdrágább irodák országa

Van egy városállam Ázsiában, ami egy csomó mindenben lepipál egy csomó más hasonló metropoliszt a világon, és ez a hely a mostoha sorsú és mégis elképesztő sikereket elkönyvelő város, Hongkong.

A világ legmenőbb irodái

Szerencsére a régi szocreál irodák lassan már csak a képes könyvekben láthatóak, és egyre kreatívabb belső dizájn jellemzi a hazai munkahelyeket is.

A világ 10 legnagyobb üzleti központja

Hol és milyen körülmények között csinálják a bizniszt? Hol forgatják meg a dollármilliárdokat? Most a világ 10 legnagyobb pénzügyi központját mutatjuk be!

Hogyan jutott idáig az emberiség? – Az iroda története

Az iroda hatalmas változáson ment keresztül a római birodalom óta. Bár a sötét középkor visszavetette az igényeket, azóta töretlen a fejlődés.

Ön szerint szükség van-e felhőkarcolókra Budapesten?
Szavazzon most!

vissza a hírlevél tetejére

Aktuális

Az MNB megúszhatja a tranzakciós adót

Matolcsy György szerint "valószínűleg nem" lehet kiterjeszteni a Magyar Nemzeti Bankra (MNB) a pénzügyi tranzakciós illetéket, de a munkahelyvédelmi akcióterv ezen bevételi lába stabil.

Az Avis Budget duplájára bővíti budapesti szolgáltatóközpontját

Állami támogatással a jelenlegi 300 mellé további 235, nyelveket beszélő, részben pályakezdő munkavállalót alkalmaz budapesti szolgáltatóközpontjában a nemzetközi autókölcsönző Avis Budget Csoport.

A magasabb keresetűeknek kedvez majd a szuperbruttó kivezetése

A szuperbruttó jövő évi kivezetésével elsősorban az igazán magas fizetésűek járhatnak jól.

Könnyebb lesz műemlékből irodát vagy plázát varázsolni?

A Flairspring bútorkereskedelmi és lakberendezési cég 443 m2 kiskereskedelmi illetve irodaterületre írt alá bérleti szerződést a Krisztina Palace Irodaházban.

EGG 2012 + - A berlini üvegkocka zöldbe öltözik

Ezúttal sem városszépítő festésről-mázolásról, vagy kertészeti óriásprojektről van szó - a német fővárosban található Dahlem Cube Seminaris Hotel konferenciaközpontjában szeptember 9-e és 12-e között az EGG (Electronics Goes Green) 2012 +.

vissza a hírlevél tetejére

Irodapiac

A Jones Lang LaSalle a Buda Square kizárólagos bérbeadója

A CIB Csoport érdekeltségébe tartozó Recovery Ingatlanhasznosító és Szolgáltató Zrt. a nemzetközi ingatlan-szaktanácsadó Jones Lang LaSalle-t bízta meg a tulajdonában álló Buda Square irodaház kizárólagos bérbeadásával.

Világszínvonal Budapesten: a WorkForce új központja

A megrendelő az új irodáját egy olyan épületben alakította ki, ami egy emberi léptékű tömeggel és egyedi formavilágú homlokzattal rendelkezik.

Bővülő kínálat a GVA Robertsonnál

Az elmúlt pár hónapban három új megbízással bővült a GVA Robertson portfóliója.A nemzetközi háttérrel rendelkező ingatlan-tanácsadó cég július óta együtt dolgozik az EMKE, Átrium Park, és az Optima A irodaházak tulajdonosaival az épületek sikeres bérbeadásán.

A DTZ és a UGL bejelenti új közös arculatát

A UGL Limited bejelentette, hogy az ingatlan szolgáltatási üzletág, a UGL Services (amelynek része az Unicco, Equis és Premas) a DTZ-vel egyetlen globális márkában egyesíti erejét.

Budapesten lesz az LG regionális ügyfélszolgálata

Budapesti központjába helyezte szeptember 6-ától eddig Lengyelországban működő régiós ügyfélszolgálatát az LG Electronics (LG) - jelentette be a társaság.

vissza a hírlevél tetejére

Vállalatok

Öt dolog, amitől jobb főnök lehetsz

A kollégáidnak kiszámítható, megértő, világosan számon kérő, szolidáris főnökre van szüksége. Különösen nagy válságok, szervezeti átalakítások, elbocsátások idején.

Veszélyes lehet a Facebook a vállalatokra

Egy friss felmérés szerint a márkaépítés szempontjából kiemelt veszélyt jelentenek a közösségi oldalak. Ezek közül is a legnagyobbak tudják a legnagyobb károkat okozni.

Kőkorszakban élnek a hazai vállalatok

A magyar közép- és nagyvállalatok mindössze egynegyede használ dokumentumkezelő rendszert, a beérkező dokumentumokat jellemzően még papír iktatókönyvben tartják nyilván.

Csökkent a cafeteriát nyújtó vállalkozások aránya

A következő egy évben a hazai kkv-k kevesebb, mint fele, mindössze 45%-uk tervezi alkalmazni valamely természetbeni hozzájárulást.

Itt a nagy kiegyezés a multik és a magyar kormány között?

Stratégiai megállapodásokat köt a kormány a közeljövőben a Magyarországon jelen lévő külföldi tulajdonú nagyvállalatokkal annak érdekében, hogy ezek a cégek nyereségük minél nagyobb részét újra hazánkban fektessék be.

vissza a hírlevél tetejére

Elemzés

Nem kell temetni a hazai ingatlanpiacot!

Hazai fejlesztők szerint nem kell temetni a magyar ingatlanpiacot, de annak beindulásáig külföldi projekteken is kamatoztatják a felhalmozott pénzügyi és szakmai tudást.

Amerikaiak húzzák az európai ingatlanpiacot

Kontinensen kívüli befektetők vették meg Európa eladó kereskedelmi ingatlanjainak - például üzlethelyiségeinek - 25 százalékát az idei év második negyedévében.

Ha a felhőbe költözünk, csökkenthetők az irodaköltségek

A gazdasági mélypontok továbbra is arra ösztönzik a cégeket, hogy racionalizálják költségeiket. Emiatt vált a legnagyobb kihívássá az it-rendszerek üzemeltetése.

Az 5 legnagyobb hiba a kirúgásoknál!

A personneltoday.com magazin összegyűjtötte az elbocsátás során elkövetett öt leggyakoribb hibát, amiből könnyen nagy baj lehet, ha nem fordítunk kellő figyelmet rájuk.

Növekszik a nyomás a magyar munkavállalókon

A magyar munkavállalók egyre erősebb stressz alatt állnak – derül ki a Regus, a rugalmas munkahelyi megoldások szakértőjének legutóbbi felméréséből.

vissza a hírlevél tetejére

iroda.hu

iroda.monitor

Jogi közlemény: Az Ön e-mail címéhez cégünk egy nyilvánosan megvásárolható marketing adatbázisból jutott hozzá, vagy feliratkozott a hírlevelünkre, vagy cégünk munkatársával személyes kapcsolatban áll. Tiszteletben tartva az 1997. évi LVIII. törvény 15. paragrafusát, továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényt, ezúton szíves hozzájárulását kérjük, hogy tájékoztassuk ajánlatainkról. Amennyiben nem kíván több hírlevelet kapni, az alábbi linken leiratkozhat.

2012 © Iroda.hu Kft. hírlevél leiratkozás, online-verzió megtekintése