Problémája van a megjelenítéssel? Tekintse meg az online változatot.
Küldje tovább és
Kövessen minket

Iratkozzon fel a
többi monitorra

Megjelenik hetente az iroda.hu gondozásában. - 2012/33. hét

Blogok Irodapiac Elemzés Érdekes Külföld Regisztráció
Kiemelt cikk

Egy óriási bukta áldozata a világhírű Officium irodaház?

A balatoni érdekeltségek felszámolása után az Akadémia Park Kft. végelszámolásával megkezdődött az SCD-csoport budapesti egységeinek lebontása is. A néhány éve még nagy terveket szövő ingatlanfejlesztő végül csak egy fél beruházást fejezett be, a végelszámolásban az a kerületi önkormányzat is futhat a pénze után.

Kiemelt ingatlan

Residence Irodaházak

bérleti díj: 11.5-14 €/m²/hó
szabad terület: 10 690 m²

Kiemelt ingatlan

Rumbach Center

bérleti díj: 11 - 13 €/m²/hó
szabad terület: 0 m²

Irodapiaci rendezvények

14
SZEP

Zöld Iroda Verseny

Pályázat

25
SZEP

ENERGOexpo 2012

Kiállítás

09
OKT

XV. Újszegedi Bioépítészeti Napok"

Konferencia

Tekintse meg a további irodapiaci rendezvényeket is.

Új tranzakciók a piacon

Irodaház Ügyfél Ügynökség Tipus
Panoráma Ház BBKK Kft. 279 Happy Tenant
Szépvölgyi Business Park NNG 6400 Immofinanz Services
Central Business Center Greensmoke 240 Immofinanz Services

A tranzakciókat küldje el az admin@iroda.hu e-mail címre!

Tekintse meg a további irodapiaci tranzakciókat is.

Ön mit szeretne csinálni egy irodaházban, ha kitör a kánikula?
Szavazzon most!

Blogok

A világ legnagyobb tiszavirág-életű csarnoka

A Londoni Olimpia különleges épületei közé sorolhatjuk a Kosárlabda Arénát. A mintegy ezer tonna acélból készült csarnokot cirka 15 hónap alatt húzták fel, és ennél sokkal gyorsabban le is bontják.

Scifi irodaház a japán rengetegben

A japán Label Xain szokásához híven ismét egy minimalista épületet tervezett. Az irodaház különlegessége amorf jellege, amely mégis egységes egészt alkot.

Hogyan koncentráljunk a munkánkra? 4 tipp!

A nyári kánikula kellős közepén, amikor a tévében bronztestű szupermanek és nimfák napoznak a trópusi szigeteken, bizony igen nehéz a munkánkra koncentrálni. Persze máskor is adódhatnak nehézségeink a hatékonysággal. De hogyan növelhetnénk a koncentrációnkat? Íme 4 tipp!

vissza a hírlevél tetejére

Irodapiac

Új vezető a Jones Lang LaSalle csapatában

A nemzetközi ingatlan szaktanácsadó Jones Lang LaSalle Lóska Erikát nevezte ki az iroda- és ipari ingatlan bérbeadási részlegének vezetőjének.

Megújul az EMKE irodaház

A GVA Robertson kizárólagos megbízást írt alá a PBW I Ingatlanalap tulajdonában és az AEW Europe kezelésében lévő EMKE irodaház bérbeadására, az irodaház átfogó modernizáció előtt áll.

Olcsóbb lesz az áram? Csökken az irodaköltség?

Rövid időn belül, 5 százalékkal is csökkenhetnek a lakossági áramárak, ha összekapcsolják a cseh, a szlovák és a magyar villamosenergia-piacot.

Inkubátorház épül Győrben

A 2500 négyzetméter alapterületű épületben több mint hetven irodahelyiséget alakítanak ki induló vállalkozások számára.

vissza a hírlevél tetejére

Elemzés

Nyaralnak az ingatlanbefektetők

Szerte Európában visszaesést mutat az ingatlanbefektetések értéke. A július sehol sem volt egy aktív időszak, a régió pedig fél év alatt 40 százalékot csökkent az igen erős 2011-es év után. Magyarországot már sokan előzik, idén, ha minden jól megy, hozza a tavalyi érték felét.

A magyarok szerint katasztrofális a munkaerőpiac helyzete

A Gallup felmérése szerint világszerte tízből közel hatan vélik úgy, nem kedveznek a gazdasági folyamatok az álláskeresőknek. Magyarországon tízből nyolcan ítélték rossznak a munkaerőpiaci kilátásokat.

Nagyot nyert a Graphisoft Park

A Graphisoft Park SE mind a bevételeit, mind a nyereségét növelte 2012 második negyedévében - derül ki az ingatlanfejlesztő európai részvénytársaság tőzsdei gyorsjelentéséből.

Elment az étvágyuk. Kevesebb magyar vállalatot fogyasztanak

A magyarországi vállalati fúziók és felvásárlások összege 400 millió dollárra esett 2012 első hat hónapjában az előző évi, első félévi 1,4 milliárd dollárról – közölte az Ernst & Young a legújabb M&A Barométer felmérése alapján az MTI-vel.

vissza a hírlevél tetejére

Érdekes

Nem semmi! Ingyen dolgozhatnak a kismamák

Akár egy évig is fizetheti az állam a munkába visszaálló kismamák bérét, a többi dolgozó járulékait pedig elengedik.

Nyaklevest kapott a Google!

A Google beleegyezett abba, hogy 22,5 millió dollárt fizessen, amiért állítólag kijátszotta az Apple Safari böngészőjének adatvédelmi beállításait - közölte az amerikai Szövetségi Kereskedelmi Bizottság (FTC).

Melyik cégnek kell a méregdrága forinthitel?

Továbbra sem látszik a fordulat a kedvezőtlen hitelezési trendben, állapítják meg az MFB közgazdászai "Periszkóp" című kiadványukban.

vissza a hírlevél tetejére

Külföld

Visszaesett az ING

A holland ING-csoport adózott eredménye 23 százalékkal csökkent a tavalyi azonos időszakhoz képest a második negyedévben.

Épül a Walkie Talkie, London legújabb felhőkarcolója

London legújabb felhőkarcolóinak egyike, a 20 Fenchurch Street, amelyet a köznyelvben csak "Walkie Talkie"-nak becéznek, célegyenesbe fordult, hiszen az acélszerkezet már elkészült, így gyakorlatilag a kivitelezők most a munka felénél tartanak.

Zöld lesz az Eiffel-torony

Ezúttal nem arról a sokak által vitatott kezdeményezésről van szó, amellyel Párizs szimbolikus tornyát - több ezer cserépnyi növény felhasználásával - az ökoturizmus avantgarde modelljévé alakítanák.

vissza a hírlevél tetejére

iroda.hu

iroda.monitor

Jogi közlemény: Az Ön e-mail címéhez cégünk egy nyilvánosan megvásárolható marketing adatbázisból jutott hozzá, vagy feliratkozott a hírlevelünkre, vagy cégünk munkatársával személyes kapcsolatban áll. Tiszteletben tartva az 1997. évi LVIII. törvény 15. paragrafusát, továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényt, ezúton szíves hozzájárulását kérjük, hogy tájékoztassuk ajánlatainkról. Amennyiben nem kíván több hírlevelet kapni, az alábbi linken leiratkozhat.

2012 © Iroda.hu Kft. hírlevél leiratkozás, online-verzió megtekintése