Problémája van a megjelenítéssel? Tekintse meg az online változatot.

Küldje tovább és
Kövessen minket

Iratkozzon fel a
többi monitorra

Megjelenik hetente az iroda.hu gondozásában. - 2012/31. hét

Blogok Aktuális Irodapiac Elemzés Érdekes Regisztráció
Kiemelt cikk

Ismét lehet pályázni a Legzöldebb Iroda címre

A KÖVET Egyesület hatodik alkalommal hirdeti meg a Zöld Iroda Versenyt vállalatok, intézmények és nonprofit szervezetek irodái számára.

Kiemelt ingatlan

Buda Business Center

bérleti díj: 11 €/m²/hó
szabad terület: 3606 m²

Kiemelt ingatlan

Office Garden I.

bérleti díj: 12.3 - 13.2 €/m²/hó
szabad terület: 3622 m²

Irodapiaci rendezvények

05
AUG

Létesítmény Takaríthatósági Díj

Pályázat

25
SZEP

ENERGOexpo 2012

Kiállítás

09
OKT

XV. Újszegedi Bioépítészeti Napok"

Konferencia

Tekintse meg a további irodapiaci rendezvényeket is.

Új tranzakciók a piacon

Irodaház Ügyfél Ügynökség Tipus
Infopark E épület Move one 560 Jones Lang Lasalle
Szépvölgyi Business Park NNG 6400 Immofinanz Services
Central Business Center Greensmoke 240 Immofinanz Services

A tranzakciókat küldje el az admin@iroda.hu e-mail címre!

Tekintse meg a további irodapiaci tranzakciókat is.

Ön mit szeretne csinálni egy irodaházban, ha kitör a kánikula?
Szavazzon most!

Blogok

Velodrome: szeméttelepre épült a londoni csoda

A Velodrome, vagyis a kerékpáros aréna mind a szakértők, mind a nagyközönség elismerését kivívta. A legfenntarthatóbb épület a Londoni Olimpia helyszínei között. Szibériai fenyőből szeméthalomra épült.

Aquatics Centre: nagyon menőnek hiszik

Ha az Olimpiai Parkba megérkezünk, akkor először rögtön egy freudi álomba botlunk, még pedig a Zaha Hadid által tervezett Aquatics Centre-be.

Olimpiai Stadion: hentesmunka a félszigeten

A 80 ezres Olimpiai Stadion kapcsán a Nyugat alkonyáról értekeznek a szakértők. Még azt sem tudják, hogy mit kezdjenek vele.

Virtuális iroda kicsiknek, hogy nagyoknak látszanak

Ha nem akarunk költeni irodabérletre és szervizdíjra, akkor virtuális irodában is gondolkodhatunk. Az üzleti partnereink szemében a profizmusunk sokszor csak látszat, így aztán kiszervezhetjük a titkárságot is.

vissza a hírlevél tetejére

Aktuális

Adóparadicsomokban nyaral a magyar tőke

Egy friss tanulmány szerint összesen több mint 21 ezer milliárd dollárt menekítettek az elmúlt évtizedekben adóparadicsomokba, kikerülve az otthoni adóztatást. Magyarországról mintegy 242 milliárd dollár szökött el.

Magyar siker a Szilícium-völgyben

Újabb magyar gyökerű cég ért révbe a "Völgyben": a DoubleRock Venture Capital 10 nap alatt 1,2 millió dollár befektetéséről döntött a Real5D számára.

A főváros birtokba vette a CET épületét

Birtokba vette szerdán a Duna-parti CET-épületegyüttest a főváros, miután az önkormányzat képviselői és a kivitelező konzorcium megállapodási szándékukat jegyzőkönyvben rögzítették.

Magyarország 5 legnagyobb munkaadója

A Magyar Postánál, a MOL-nál, a Tescónál, a MÁV-nál és a SPAR-nál dolgoznak a legtöbben ma hazánkban. Összesen több mint 120 ezer embernek adnak munkát.

Ősszel nyílnak keleten a magyar kereskedőházak

Azerbajdzsánban, Kínában, Oroszországban és Szaúd-Arábiában kezdik meg működésüket idén ősszel az első kereskedőházak, amelyek feladata a magyar kkv-k exportjának fellendítése lesz.

Miért nem indulnak a hazai megújulóenergia-projektek?

A Nemzeti Megújuló Energia Platform (MEP) szerint az Európai Bizottság késlekedése miatt nem indulhatnak meg időben a hazai megújulóenergia-hasznosítási programok.

vissza a hírlevél tetejére

Irodapiac

Újabb nagyágyú költözik az Infoparkba

Move One nemzetközi szállítmányozó és költöztető cég áthelyezi irodáját az Infopark E épületébe. Az épület bérbeadója, az IVG Hungary, rekord idő alatt vállalta az 560 m2-es irodaterület kialakítását.

Science park nyílt Debrecenben

Az együttműködési képesség fontosságát hangsúlyozta Áder János köztársasági elnök Debrecenben, amikor felavatta a 6 milliárd forintos beruházás eredményeként létrejött Pharmapolis Gyógyszeripari Tudományos Parkot.

Irodaház lesz az egykori kollégiumból

Külső és belső felújítás, szigetelés után irodaházként működik tovább az egykori Déri-kollégium a szegedi Moszkvai körúton.

A Liget Centerben bővül az Omnicom

A Cushman & Wakefield (C&W) a világ legnagyobb magántulajdonban lévő ingatlantanácsadó vállalata sikeresen közreműködött a New York-i székhelyű, globális reklám, marketing és kommunikációs vállalat, az Omnicom Csoport szerződéshosszabbításában illetve bővülésében.

Kalapács alá került az esztergomi Erzsébet-ház

Több mint másfél éve tart a hitelezőknek, elsősorban a beruházásait finanszírozó bankoknak több mint 2 milliárd forinttal tartozó Esztor Építő és Szolgáltató Kft. felszámolása.

Autócsodák a Bank Centerben

A Ferrari hivatalos magyarországi márkaképviselete, a Warm Up Kft. a Szabadság téren található Bank Center irodakomplexum földszintjére költözött Ferrari Budapest néven.

vissza a hírlevél tetejére

Elemzés

Falják az energiát a magyar ingatlanok!

A jelenlegi engedékeny épületenergetikai követelmények többlet-energiafelhasználást, így komoly többletköltségeket okoznak az épületek használói és a nemzetgazdaság számára.

Az ingatlanadó kiverné a biztosítékot

Az állampolgárok többsége nem támogatná a megállapodás létrejöttét, ha az IMF az ingatlanadó, a vagyonadó bevezetését, vagy a bankadó eltörlését várná el hazánktól – derült ki a Századvég legfrissebb felméréséből.

Ingatlanpiac: kivár a kkv-szektor

A gazdasági válság hatásait az ingatlanszektor igencsak megérezte. Csökkentek az ingatlanárak, a bérleti díjak, új beruházások híján az építőipar is hanyatlik.

Felére csökken idén az ingatlanbefektetési forgalom

Az idei első félévben 85 millió eurót tett ki a magyar piacon az ingatlanbefektetési forgalom, az év egészében elérheti a 300-350 millió eurót, de ez csupán fele a múlt évi forgalomnak.

Nincs változás a budapesti irodapiacon

Nem történt számottevő változás a budapesti irodapiacon az előző negyedévben, jelentős új fejlesztés hiányában a kínálat gyakorlatilag nem változott, a bérbeadási ügyletek döntő többsége továbbra is szerződéshosszabbítás, mely a féléves bérbeadási volumen több mint felét teszi ki.

Az irodisták sokat kereshetnek Angliában

Az irodai, adminisztratív és titkári munkák széles választékát kínálják külföldi munkavállalók számára Nagy-Britanniában.

vissza a hírlevél tetejére

Érdekes

Az irodai dolgozók durván égetik a kalóriát!

Egy átlag irodai dolgozó ugyanannyi kalóriát éget el munka közben, mint egy vadászó-gyűjtögető életformát folytató nomád - állítják brit kutatók.

Készül a világ legnagyobb napelem-hídja

Gyors iramban halad előre London központjában a világ legnagyobb napenergia-hídjának építése. A kivitelezés, amely a legújabb építészeti és környezetvédelmi fejlesztések felhasználásával folyik, tavaly ősszel vette kezdetét.

Vigyázz, mit csinálsz a munkahelyeden! A Facebook figyel téged

A mindenki számára ismert Facebook közösségi médiabirodalom néhány nappal ezelőtt új "funkciókat" mutatott be felhasználóinak, ami sokak szerint igazi rémálom a személyes adatok védelme szempontjából.

A világ 3 legmenőbb állása

A newsee.hu összegyűjtötte a legirígylésreméltóbb pozíciókat a világon.

Rendkívüli közgyűlést hív össze az Appeninn

Az Appeninn Holding Nyrt. igazgatótanácsa rendkívüli közgyűlést hív össze, ezen a 2010. évi IFRS szerint elkészített, konszolidált és a 2011. évi IFRS szerinti konszolidált, módosított beszámolójuk elfogadása lesz a fő napirendi pont.

vissza a hírlevél tetejére

iroda.hu

iroda.monitor

Jogi közlemény: Az Ön e-mail címéhez cégünk egy nyilvánosan megvásárolható marketing adatbázisból jutott hozzá, vagy feliratkozott a hírlevelünkre, vagy cégünk munkatársával személyes kapcsolatban áll. Tiszteletben tartva az 1997. évi LVIII. törvény 15. paragrafusát, továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényt, ezúton szíves hozzájárulását kérjük, hogy tájékoztassuk ajánlatainkról. Amennyiben nem kíván több hírlevelet kapni, az alábbi linken leiratkozhat.

2012 © Iroda.hu Kft. hírlevél leiratkozás, online-verzió megtekintése