Problémája van a megjelenítéssel? Tekintse meg az online változatot.

Küldje tovább és
Kövessen minket

Iratkozzon fel a
többi monitorra

Megjelenik hetente az iroda.hu gondozásában. - 2012/29. hét

Blogok Irodapiac Gazdaság Elemzés Érdekes Regisztráció
Kiemelt cikk

Középpontban a bérlő

Széles körű szakmai tapasztalat, közel százezer négyzetméteres hazai ingatlan-portfólió, bérlőközpontú megközelítés és innovatív megoldások – ezek jellemzik a 17 éves múltra visszatekintő Alfa Ingatlancsoportot.

Kiemelt ingatlan

Buda Business Center

bérleti díj: 11 €/m²/hó
szabad terület: 3606 m²

Kiemelt ingatlan

Laurus Irodaházak

bérleti díj: 12 - 13 €/m²/hó
szabad terület: 3160 m²

Irodapiaci rendezvények

16-18
OKT

Service Expo 2012

Kiállítás

17
OKT

KÖVET Egyesület XVII. konferencia: "Vállalkozás 2020"

Konferencia

17
OKT

CEP® Clean Energy & Passive House Expo

Kiállítás

Tekintse meg a további irodapiaci rendezvényeket is.

Új tranzakciók a piacon

Irodaház Ügyfél Ügynökség Tipus
Panoráma Ház BBKK Kft. 279 Happy Tenant
Gateway Office Park Orange Business Services 781 Colliers International
Lajos 78 Irodaház IMAS International 224 Eston International
Bartók Udvar 2 Intellio Zrt. 302 Eston International

A tranzakciókat küldje el az admin@iroda.hu e-mail címre!

Tekintse meg a további irodapiaci tranzakciókat is.

Ön mit szeretne csinálni egy irodaházban, ha kitör a kánikula?
Szavazzon most!

Blogok

Zöld Pardonos zombik falják fel az Infoparkot?

Az Infopark és Zöld Pardon (ZP) már-már halmozottan hátrányos helyzetű vitájában elszabadultak az indulatok.

Az Y-generáció kiröhögné az úttörőtáborokat

Az Y generáció tagjai valószínűleg nem is olyan gondoskodó, társadalmi érdekeket szorgalmazó környezettudatos emberek, amilyennek egyes tanulmányok beállították őket. Legalábbis a Journal of Personality and Social Psychology számában megjelent cikk szerint.

Kockamániások figyelem! Így dolgozhatsz egy geometriai őrületben!

A "Cube Tube" egy ikonikus irodaépület valahol Kínában. Érdemes a kocka mögé nézni!

Rémálom Bécsben! A Microsoft beköltözött egy japán képregénybe.

A Microsoft új bécsi központját 2011-ben alakították ki 4500 négyzetméteren 2,8 millió euróért, azaz közel 800 millió forintért. Az eredmény elképesztő!

vissza a hírlevél tetejére

Irodapiac

Hosszabbít az Infoparkban az IT Services

Az elmúlt öt évben az IT Services Hungary egy középméretű cégből Magyarország legnagyobb ICT szolgáltató vállalatává fejlődött. A rugalmas bővülési lehetőségeknek köszönhetően az ITSH úgy döntött, újratárgyalja jelenlegi szerződését az IVG által fejlesztett és menedzselt Infoparkban.

Új irodaépület a Váci Corner Offices építtetőjétől

A HB Reavis Csoport, a Váci úti irodafolyosón épülő Váci Corner Offices fejlesztője, június végén Prágában átadta a nemrég bejelentett budapesti projekthez igen hasonló paraméterekkel rendelkező River Garden irodaházat.

Hosszabbítás a Gateway Irodaházban

Az Orange Business Services jelenlegi bérleti szerződésének újratárgyalása mellett döntött az Ablon Gateway Irodaházában.

Infopark kontra Zöld Pardon. Kinek van igaza?

A Zöld Pardon (ZP) kálváriája akkor kezdődött, amikor a Goldmann György térről költöznie kellett. Azonban csak egy híddal bútorozott odébb. Csakhogy itt meg az Infopark szomszédja lett, amely számos jogi és egyéb kifogást emelt.

Véget ér a CET szánalmas vergődése?

Tizenöt napon belül el kell hagyniuk a CET beruházó és kivitelező cégeinek a Duna-parti volt Közraktárak helyén felépült komplexumot. A Fővárosi Ítélőtábla szerdán kézbesített jogerős ítélete szerint a főváros a 15 napos kiköltözési határidő után birtokba veheti az épületet.

vissza a hírlevél tetejére

Gazdaság

Mégsem lesz vagyonadó és ingatlanadó!

Vagyonadó és ingatlanadó sem lesz Magyarországon, és a kormány nem változtat a tranzakciós illetéken sem - jelentette ki Orbán Viktor a Hír TV-nek adott interjúban.

Nem unják még? Árat emel a T-Mobile is

A kedvezőtlen gazdasági és piaci folyamatok miatt fokozatosan, szeptemberi, illetve októberi hatállyal módosítja díjszabását a Magyar Telekom.

Kisemmizett emberek az építőipari vállalatok felszámolásánál

A Vállalkozások Érdekvédelmi Szövetsége (VÉSZ) a kis- és középvállalkozások tömegeinek érdekvédelmi képviseletében a legerélyesebben tiltakozik a felszámolási eljárások jogszabályi háttere és gyakorlata ellen.

Varga Mihály az ingatlanadóról is beszélt

Varga Mihály, a nemzetközi hiteltárgyalásokért felelős tárca nélküli miniszter vasárnap este az ingatlanadóról és a bankadóról is beszélt a Hír Tv Versus című műsorában.

vissza a hírlevél tetejére

Elemzés

Holtponton az építőipar

A munkahelyek megtartása és a foglalkoztatás javítása érdekében fejlesztésekre, beruházásokra van szükség az építőiparban – jelentette ki Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára.

Szuper adatok! A világításon akár 65 %-ot is spórolhatunk!

Az intelligens világítási rendszerek, a mozgásérzékelő és automatikus fényerő-szabályozó alkalmazásával jelentős megtakarításokat érhetünk el, így az energiafogyasztás akár 65 százalékkal is csökkenthető az irodában.

A magyarok a munkahelyükön kerülik az internetet

Az Európai Bizottság (EB) felmérése szerint az EU lakosok átlagosan több mint fele csatlakozik napi rendszerességgel az internetre, s mindössze 29 százalékuk nem használja soha a világhálót.

Egyre kevesebb az ingatlanbefektetés

A Közép- és Kelet-Európába irányuló ingatlanbefektetések összege mintegy 60 százalékkal 2,1 milliárd euróra esett az év első felében a tavalyi hasonló időszakhoz képest - áll a CBRE nemzetközi felmérésében.

Mennyire elkötelezettek a multik a korrupció terén?

A Transparency International most nyilvánosságra hozott jelentésében a 105 legnagyobb multinacionális vállalat korrupcióellenes elkötelezettségét vizsgálta.

vissza a hírlevél tetejére

Érdekes

Smart grid - az okos energiahálózat

A smart grid egy nálunk még nem jellemző, Nyugat-Európában azonban már több helyen használatos intelligens elektromos hálózat.

30 fok felett be kellene zárni az irodákat?

Jurij Zsigalov kijevi tisztifőorvos-helyettes szerint az irodákban munkaidőben legfeljebb 25 Celsius fok a megfelelő levegőhőmérséklet.

Bring the Art Home: indul az irodai kiállítás-sorozat

A szervező LOFFICE coworking iroda közzétette a Bring the Art Home kiállítás-sorozat pályázatát; a harmadik alkalommal meghirdetett kezdeményezés vándorkiállításai közvetlenül a potenciális vásárlók, mecénások irodáinak falain mutatja be fiatal vagy már ismert képzőművészek alkotásait.

Európa legnagyobb városközpontja épül Moszkvában

Az AMMA a napokban kapta meg az engedélyt a moszkvai Avia Park nevezetű új városközpont építésére, amelyben 236 ezer négyzetméternyi bérbeadható területen szórakoztató, kiskereskedelmi és irodafunkció is helyet fog kapni.

vissza a hírlevél tetejére

iroda.hu

iroda.monitor

Jogi közlemény: Az Ön e-mail címéhez cégünk egy nyilvánosan megvásárolható marketing adatbázisból jutott hozzá, vagy feliratkozott a hírlevelünkre, vagy cégünk munkatársával személyes kapcsolatban áll. Tiszteletben tartva az 1997. évi LVIII. törvény 15. paragrafusát, továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényt, ezúton szíves hozzájárulását kérjük, hogy tájékoztassuk ajánlatainkról. Amennyiben nem kíván több hírlevelet kapni, az alábbi linken leiratkozhat.

2012 © Iroda.hu Kft. hírlevél leiratkozás, online-verzió megtekintése