Problémája van a megjelenítéssel? Tekintse meg az online változatot.

Küldje tovább és
Kövessen minket

Iratkozzon fel a
többi monitorra

Megjelenik hetente az iroda.hu gondozásában. - 2012/27. hét

Blogok Irodapiac Szakma Elemzés Zöld hírek Regisztráció
Kiemelt cikk

Business Superbrands díjat nyert a RE project development

Az idei évben is összeállt az a független szakértői bizottság, amely döntött arról, hogy mely márkák viselhetik a Business Superbrands védjegyet. A bizottság döntése alapján az RE project development márka elnyerte a Business Superbrands 2012 címet.

Kiemelt ingatlan

Kálvin Center

bérleti díj: 14.5-15.5 €/m²/hó
szabad terület: 1443 m²

Kiemelt ingatlan

Buda Business Center

bérleti díj: 11.9-13.5 €/m²/hó
szabad terület: 3423 m²

Irodapiaci rendezvények

2-7
JÚL

Jövőképzés Nyári Egyetem 2012

Workshop

17
OKT

KÖVET Egyesület XVII. konferencia: "Vállalkozás 2020"

Konferencia

 

17
OKT

CEP® Clean Energy & Passive House Expo

Kiállítás

16
OKT

Service Expo 2012

Kiállítás

Tekintse meg a további irodapiaci rendezvényeket is.

Ön mit szeretne csinálni egy irodaházban, ha kitör a kánikula?
Szavazzon most!

Blogok

Malom-evolúció: hogyan lesz a lisztből loft?

A régi malmokban és ipari üzemekben divatos loftlakásokat és irodákat alakítanak ki. Magyarországon még gyerekcipőben jár a régi gyárcsarnokok hasznosítása, de akad néhány szép példa.

Feltámadt a lebombázott New York-i WTC!

Az utolsó acélgerenda is a helyére került a Word Trade Center 4 tetejére. Száz munkás írta alá a nyolc tonnás fémdarabot, mielőtt a hatalmas daru az épület csúcsára emelte.

Hogyan lehet egy hajó belsejében dolgozni? Mi most megmutatjuk!

A Noatum spanyol logisztikai társaság egy hajóbelsőre hajazó irodában lelt új otthonra.

Nagyon szakít a Philip Morris isztambuli irodája!

A Philip Morris isztambuli központját 2010-ben a Mimari Studio tervezte meg közel 4300 négyzetméteren.

vissza a hírlevél tetejére

Irodapiac

Újabb irodaházakat újít fel a Kormány

A Műszaki és Természettudományi Egyesületek Szövetsége (MTESZ) budapesti, Kossuth Lajos téri székházának újjáépítése és a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) épületének rekonstrukciója is kiemelt jelentőségű ügy lett a kormány döntése értelmében.

Lépett a Videoton: felújították a budapesti irodaházakat

Az Új Széchenyi Terv pályázat keretében Európai Uniós támogatással 122,8 millió forintot nyert a Videoton Holding ZRt., melyet saját forrásból további 53 millió forinttal kiegészítve felújította budapesti irodaépületeit.

Szeretik a MOM Parkot

AZ AEW Europe, Európa egyik vezető ingatlanbefektetési társasága két nagy bérleti tranzakciót is sikerrel zárt a MOM Park irodaházban az elmúlt napok során.

Örülhetnek az irodaházak! Újabb szolgáltatási központok érkeznek Budapestre

Jelenleg hetven óriásprojekt áll előkészítés alatt, amelyek összesen hárommilliárd euró értékű befektetést jelenthetnek, többek között a szolgáltató központok (ssc) és az információs és kommunikációs technológia (ict) területén is.

Irodaépülettel bővíti tatai üzemét a GEDIA

A karosszériaelemeket gyártó, német tulajdonú GEDIA Magyarország Kft. irodaépülettel bővíti tatai üzemét, a beruházás értéke 343 millió forint, melyből a vállalat 103 millió forintot pályázaton nyert el.

vissza a hírlevél tetejére

Szakma

Új vezérigazgató a Cushman&Wakefield-nél az EMEA régióban

A Cushman & Wakefield, mely jelenleg a világ legnagyobb magántulajdonban lévő kereskedelmi ingatlanokkal foglalkozó vállalata bejelentette, hogy Carlo Barel di Sant'Albano partnerként a mai nappal átveszi az elnök - vezérigazgatói széket az EMEA régióban.

Ismét Business Superbrands díjat nyert az Eston

Az Eston International Ingatlantanácsadó újra elnyerte a kiemelkedő erejű üzleti márkák díját. A tanácsadó cég 2010 és 2011 után idén már harmadik alkalommal lett 'Business Superbrand'.

Nő az átláthatóság az ingatlanpiacokon

A Jones Lang LaSalle és a LaSalle Investment Management kétévente megjelenő felmérése szerint a 2008-2009-es pénzügyi válság okozta visszaesés után újra fellendülő ingatlanpiacok megújuló lendülettel vágtak bele a piaci átláthatóság javítására irányuló törekvésekbe.

Új építésügyi szervezet alakul

Egy kormányhatározat alapján új szakmai fórumot kap az építésügy, amelytől a kapcsolódó szakterületek a folyamatok felgyorsulását, egyszerűbb eljárásokat, valamint hatékony párbeszéd kialakítását várják.

Innovatív magyar cégek az Európai Üzleti Díj kapujában

Innováció - ez a fogalom messze kiemelkedett azon jellemzők közül, amelyekkel az idei European Business Awards magyar nemzeti döntősei írták körül üzleti tevékenységüket.

vissza a hírlevél tetejére

Elemzés

Az idei év legkeresettebb szakmái

A mérnöki, IT-fejlesztői, ügyfélszolgálati, értékesítői és könyvelői szakmák voltak a legkeresettebbek az idei évben az álláshirdetők között a Profession.hu álláskereső portál által végzett felmérés szerint.

Európa szerte nő a fizetésképtelenségi index

Európa szerte a legtöbb cég a közép-európai régióban válik fizetésképtelenné, a német nyelvű országokban (DACH régió) nem változott jelentősen a csődök száma, míg az északi régióban nyugodtabban alhatnak a cégvezetők.

Spórolnak a cégek a villámgyors átutalásokkal

Érezhető nyereséget hozhat a cégek számára a júliustól életbe lépő új átutalási rendszer, részben a kamatbevétel növekedése, részben a banki háttér egyszerűsödése miatt.

Növekvő munkanélküliség az uniós országokban

Az Európai Bizottság negyedéves munkaügyi jelentése szerint az Európai Unió tagországaiban az idei első negyedévben mutatkoztak ugyan a javulás bizonyos jelei, de a foglalkoztatási és szociális helyzet továbbra sem biztató.

A kormány növelné a távmunkában dolgozók arányát

Elsősorban a távközlési és a felhőalapú szolgáltatást nyújtó cégek fogadták örömmel azt a kormányzati kezdeményezést, amely a távmunkában dolgozók arányának növelését célozta meg. Hazánk jelenleg komoly lemaradásban van ezen a területen, de szakértők bíznak a felzárkózásban.

Többet fizetünk a telefonálásért, változik a munka törvénykönyve

Július elsején több jogszabály is megváltozik, amely kihat a mindennapjainkra. Így többek között drágábban telefonálhatunk itthon, olcsóbban telefonálhatunk külföldön. Valamint hatályba lép az új Munka törvénykönyve is.

vissza a hírlevél tetejére

Zöld hírek

Londoni tetőn landolt az Electrolux mobil étterme, a Cube

A mostanság akár az olimpia miatt, akár más okból Londonba érkező látogató egy unikális élménnyel gazdagodhat ha sikerül bejutnia a Cube-ba, az Electrolux mobil éttermébe.

Forradalmi hevület? Készül az energiahatékonyság 12 pontja!

12 pontban foglalják össze hazánk vezető nagyvállalatai az energiahatékonysági beruházások fellendítéséhez szükséges legfontosabb intézkedéseket.

Sky City One - fenntartható toronyház 90 nap alatt

A világ legmagasabb épülete címért folyó verseny nem állt le túl hosszú időre a 828m magas Burj Khalifa megépültével; Kínában már egy 10 méterrel magasabb toronyház építését tervezi a Broad Sustainable Building vállalat.

Kogeneráció - kapcsolt energiatermelés

A kogeneráció kombinált hő- és villamos energia-termelést jelent, egy folyamaton belül, azonos primer energiaforrásból.

Regeneratív felvonók

Hatékony megoldás a fogyasztás csökkentésére az energia-visszatápláló, ún. regeneratív liftek alkalmazása.

vissza a hírlevél tetejére

iroda.hu

iroda.monitor

Jogi közlemény: Az Ön e-mail címéhez cégünk egy nyilvánosan megvásárolható marketing adatbázisból jutott hozzá, vagy feliratkozott a hírlevelünkre, vagy cégünk munkatársával személyes kapcsolatban áll. Tiszteletben tartva az 1997. évi LVIII. törvény 15. paragrafusát, továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényt, ezúton szíves hozzájárulását kérjük, hogy tájékoztassuk ajánlatainkról. Amennyiben nem kíván több hírlevelet kapni, az alábbi linken leiratkozhat.

2012 © Iroda.hu Kft. hírlevél leiratkozás, online-verzió megtekintése