Problémája van a megjelenítéssel? Tekintse meg az online változatot.
Küldje tovább és
Kövessen minket

Iratkozzon fel a
többi monitorra

Megjelenik hetente az iroda.hu gondozásában. - 2012/26. hét

Blogok Irodapiaci Aktuális Elemzés Érdekes Regisztráció
Kiemelt cikk

Június: a bokrétaavatás hónapja

Múlt héten a Váci Greens bokrétáját avatták, tegnap a Skanska Green House volt a soros. Jöhet a Nordic Light?

A decemberben átadásra kerülő Green House közel felét már bérbe adták, olyan cégek költöznek ide, mint az ABB és az AVIS. A szervizköltség 3,3 euró/m2, ami meglehetősen versenyképes ár a hazai irodapiacon. A bérleti díjak pedig 13-15 euró között mozognak. Eközben már tervezik a Nordic Light építését.

Kiemelt ingatlan

Szentkirályi Irodaház

bérleti díj: 5-6.5 €/m²/hó
szabad terület: 1011 m²

Kiemelt ingatlan

Sinai Irodaház

bérleti díj: 5-6 €/m²/hó
szabad terület: 960 m²

Irodapiaci rendezvények

28
JÚN

Létesítménygazdálkodás Világnapja 2012

Konferencia

2-7
JÚL

Jövőképzés Nyári Egyetem 2012

Workshop

17
OKT

KÖVET Egyesület XVII. konferencia: "Vállalkozás 2020"

Konferencia

17
OKT

CEP® Clean Energy & Passive House Expo

Kiállítás

Tekintse meg a további irodapiaci rendezvényeket is.

Új tranzakciók a piacon

Irodaház Ügyfél Ügynökség
City Center Hydroenergy 187 Eston International
BC 22 Wekerle Alapkezelő 1195 Eston International
Flórián Udvar Budapesti Fesztiválzenekar 275 Eston International
Kálvin Center GEOX 300 GVA Robertson
Óbuda Gate Sony 1200 Colliers International

A tranzakciókat küldje el az admin@iroda.hu e-mail címre!

Tekinste meg a további irodapaici tranzakciókat is.

Mit szólna hozzá, ha San Francisco mintájára 2012-től Budapesten is minden 2300 nm-nél nagyobb és 22,8 méternél magasabb középületnek LEED Gold minősítést kellene szereznie?
Szavazzon most!

Blogok

A világ 10 legmagasabb felhőkarcolója! I.

Az ikonikus épületek listáját arab és kínai tornyok uralják, egyetlen nyugatiként egy chicagói legenda furakodott az ázsiai országok közé. Nézzük tehát a méreteket! Vigyázat! A zsiráfnyakú épületek tanulmányozása igénybe veszi a szemet és a nyakat! Ja, és az antennák nem érnek!

A világ 10 legmagasabb felhőkarcolója! II.

Az ikonikus épületek listáját arab és kínai tornyok uralják, egyetlen nyugatiként egy chicagói legenda furakodott az ázsiai országok közé. Az első részben a 6-10. helyezettek méreteit és képét csodálhattuk meg, most jöjjön az első öt!

Kálvin téri mese: Bruce Willis, a vörös csillag és az irodaház

Bruce Willis miután legyőzte a Kálvin téren a KGB-ügynököket, benézett a mögöttünk látható irodaházba, mert azt rebesgetik New Yorkban is, hogy ott jó a kávé.

vissza a hírlevél tetejére

Irodapiac

A Kálvin Centerbe költözött a GEOX

A prémium minőségű cipőiről és ruháiról ismert GEOX a GVA Robertson által képviselt Kálvin Centerben nyitja meg új, a közép-kelet-európai régióban egyedülálló bemutatótermét.

Épülhet a Mundo a Bosnyák téren!

A Nemzetgazdasági Minisztérium megadta a plázastop alóli felmentést a lengyel Echo Investmentnek, a Zuglóba tervezett Mundo Kerületközponthoz.

Megabizniszt csináltak a moszkvai irodapiacon!

A Novartis AG gyógyszeripari csoport 16 ezer négyzetméternyi irodaterületet fog bérelni az Alcon üzletközpontban.

Zöldülnek a budapesti ingatlanok

Az elmúlt években alig épült irodaház Budapesten, az viszont örvendetes tény, hogy az építés alatt álló projektek mindegyike pályázik valamelyik zöld minősítésre. Úgy tűnik, hogy a fejlesztők mostanra felismerték a bérlők környezettudatos igényeit, és ennek megfelelően használják a különböző minősítéseket is.

Inkubátorház nyílt Tatabányán

Az ipari park közvetlen szomszédságában vasárnap délelőtt ünnepélyes keretek között megnyitotta kapuit az inkubátorház.

vissza a hírlevél tetejére

Aktuális

A magyar vezetőnek fontosabb a pénz, mint a hatalom

A Legjobb munkahely felmérés ma Magyarországon a legismertebb hr-célú kutatás, sok cég számára presztízskérdéssé vált, hogy megmérettesse magát és a legjobbak között legyen − mondta a Napi Gazdaságnak Balázs György, az Aon Hewitt ügyvezető igazgatója.

Július 13-ig lehet pályázni Az év üzletembere díjra

A Magyarországon idén kilencedik alkalommal meghirdetett Az év üzletembere díjra július 13-ig lehet pályázni - közölte az elismerést alapító Ernst & Young cég annak kapcsán, hogy a napokban Monte-Carlóban kihirdették a nemzetközi verseny győztesét.

Egyre nagyobb a káosz a tranzakciós adó körül

A napon belüli átutalás július 2-i bevezetése könnyen áthúzhatja a kormányzat tranzakciósilleték-bevételi terveit. Az okozhat gondot, hogy a hazai elszámolási rendszer is átáll a SEPA-szabványra. Így az unió valamennyi pénzintézete az általa használt technika révén képessé válik arra, hogy magyarországi tranzakciókat kezeljen.

219 ezer forint a bruttó átlagkereset

Az idén az első négy hónapban a teljes munkaidőben alkalmazásban állók átlagos bruttó keresete 219.400 forint, ezen belül a vállalkozásoknál dolgozóké 230.500 forint, a költségvetési szervezeteknél alkalmazásban állóké 195.600 forint volt.

vissza a hírlevél tetejére

Elemzés

Olcsóbbak lesznek a táblagépek?

Késve érkezik a táblagépek piacára a Microsoft, ráadásul számos brutálisan nagy szereplő is beszáll az utolsókból lesznek az elsők felkiáltással induló csatába.

Ősszel kerülhet mélypontra az építőipar

Áprilisban az építőipari termelés 4,8 százalékkal maradt el az egy évvel korábbitól, a magas- és mélyépítés volumene egyaránt csökkent - közölte a KSH.

Deloitte: sok vállalatvezetőt váratlanul ér majd a változás

Alig két hét maradt a vállalkozásoknak arra, hogy felkészüljenek a Munka törvénykönyvének július elsejétől életbe lépő új szabályaira; a Deloitte-tal együttműködő ügyvédi iroda tapasztalatai szerint sok vállalatvezető egyelőre mégsem szembesült azzal, hogy az új szabályozás megváltoztatja a munkaviszonyok kezelését.

Négy éve nem volt ennyire kevés új álláskereső

Legutóbb a válság előtt volt arra példa, hogy a mostaninál kevesebben regisztráltak volna a munkaügyi hivatalokhoz álláskeresőként. A piac azonban továbbra is egyre kevesebb új munkahelyet hoz létre.

Egészségkárosító munka után az okostelefon?

Az emberek kockáztatják egészségüket azzal, hogyha okostelefonokkal, tabletekkel és laptopokkal dolgoznak az iroda elhagyása után - írja egy új tanulmány, amely emellett arról számol be, hogy az emberek mára \'képernyőfüggővé\' váltak és sokszor dolgoznak ingázás közben is vagy amikor hazaérnek.

vissza a hírlevél tetejére

Érdekes

Munkahelyek a jó közérzetért

A jó közérzet mint üzleti tényező a munkavállalók számára a világon mindenütt egyre nagyobb figyelmet kap — nem ok nélkül. Különösen az értelmiségiek körében jellemző, hogy a munka összetettsége miatt az emberi szükségletek egyre kisebb mértékben elégülnek ki.

Újabb őrület? A Louis Vuitton új központját Zaha Hadid tervezi

A 21. századi művészetek múzeuma, a MAXXI megnyitása után két évvel újabb nagy megbízást kapott Rómában Zaha Hadid iraki származású brit építész: az LVMH francia luxuskonszern új központját tervezi meg.

A jövő, amire vágyunk - Rio+20 csúcs

A biztonságosabb, igazságosabb, tisztább, egyszóval az élhetőbb jövő ügyéért idén kerül megrendezésre az ENSZ Fenntartható Fejlődésről szóló konferenciája, a Rio+20.

Hogyan védheti laptopját a nyaralás alatt?

A tervezettnél korábban kivezethetik a magyarországi bankadót Orbán Viktor szerint, aki kedden Bécsben, az osztrák gazdasági kamara épületében beszélt erről a Raiffeisen Bank képviselőjének kérdésére adott válaszában.

vissza a hírlevél tetejére

iroda.hu

iroda.monitor

Jogi közlemény: Az Ön e-mail címéhez cégünk egy nyilvánosan megvásárolható marketing adatbázisból jutott hozzá, vagy feliratkozott a hírlevelünkre, vagy cégünk munkatársával személyes kapcsolatban áll. Tiszteletben tartva az 1997. évi LVIII. törvény 15. paragrafusát, továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényt, ezúton szíves hozzájárulását kérjük, hogy tájékoztassuk ajánlatainkról. Amennyiben nem kíván több hírlevelet kapni, az alábbi linken leiratkozhat.

2012 © Iroda.hu Kft. hírlevél leiratkozás, online-verzió megtekintése