Problémája van a megjelenítéssel? Tekintse meg az online változatot.
Kövessen minket

Megjelenik hetente az iroda.hu gondozásában. - 2012. június II.

Blogok Irodapiaci Elemzés Gazdaság Zöld hírek Regisztráció
Kiemelt cikk

Hogyan béreljünk irodát?

Melyek a legfontosabb szempontok bérbeadásnál? Mire figyeljen a bérlő? Hogyan spóroljunk? Mi most megadjuk a választ!

Hogyan béreljünk irodát? I. rész

Hogyan béreljünk irodát? II. rész

Kiemelt ingatlan

MENTOROFFICE

bérleti díj: 3.9 €/m²/hó
szabad terület: 1 574 m²

Kiemelt ingatlan

Laurus Irodaházak

bérleti díj: 12 - 13 €/m²/hó
szabad terület: 3 160 m²

Irodapiaci rendezvények

13-15
JÚN

Intersolar Europe 2012

Kiállítás

28
JÚN

Létesítménygazdálkodás Világnapja 2012

Konferencia

2-7
JÚL

Jövőképzés Nyári Egyetem 2012

Workshop

Tekintse meg a további irodapiaci rendezvényeket is.

Új tranzakciók a piacon

Irodaház Ügyfél Ügynökség
Residence Irodaházak ZEN Studió Kft. 398 Buda Gold Group
Liget Center Omnicom Group 3000 CB Richard Ellis
Pauler Irodaház Germus&Társai Ügyvédi Iroda 217 Colliers International

A tranzakciókat küldje el az admin@iroda.hu e-mail címre!

Tekinste meg a további irodapaici tranzakciókat is.

Mit szólna hozzá, ha San Francisco mintájára 2012-től Budapesten is minden 2300 nm-nél nagyobb és 22,8 méternél magasabb középületnek LEED Gold minősítést kellene szereznie?
Szavazzon most!

Blogok

Nem unják még? Újabb ikonikus városközpont épült Szöulban

Reneszánsz és katalizátor – ezzel a kettős céllal épült Szöul új városközpontja, a D-Cube City. Ikonikus épületek, irodák, bevásárlóközpont és lakótornyok.

Rejtélyes tüdőbaj Manhattanben

A 2001 szeptember 11-i terrortámadás során lerombolt World Trade Center közelében lakó manhattan-i lakosok nagyobb valószínűséggel szenvednek a légzési betegségek tüneteitől, mint azok, akik otthonait nem rombolták le.

Dísztárcsákból épült irodaház az arab tengerparton

Abu Dhabiban egy kör alakú irodaházban székel az Aldar Properties, amely a tengerparti megaprojektet menedzseli.

vissza a hírlevél tetejére

Irodapiaci

Újabb bérlők a Residence Irodaházakban

Felpezsdült az élet a Raiffeisen evolution két budapesti irodaházában. A REsidence 1 és 2 épületeiben az elmúlt hetekben összesen több mint 2 000 négyzetméternyi területre születtek bérleti szerződések.

Szerződést hosszabbít a Young & Rubicam

A Young & Rubicam több évre meghosszabbította irodabérleti szerződését a MOM Park irodaházban. A tárgyalások alatt a reklámügynökség bérlőképviseletét a Colliers International látta el.

Magasabb szintre lép a Sony

A Sony úgy döntött, hogy jelenlegi irodájából ugyanabban az irodaházban egy magasabb szinten lévő, teljesen felújított irodaterületre költözik az év második felében. A szórakoztató elektronikai termékeket gyártó japán cég magyar társvállalata 1200 m2 irodaterületet fog bérelni az Óbuda Gate Irodaházban.

Piramisban dolgoznak a németek

Ma már nem elég, hogy egy irodaház modern technológiával épült. Kell hozzá valami plusz is, ami különlegessé teszi az épületeket vagy belső berendezésüket. Például egy piramis forma.

vissza a hírlevél tetejére

Elemzés

Gondban vannak a pénzügyi vállalkozások

A szektor az első negyedévben 3,2 milliárd forintos veszteséget termelt, és mérete, illetve követelésállománya is tovább zsugorodott.

Ingatlanpiaci adatokból megjósolható a foci EB győztese?

Portugália -, mely jelenleg a FIFA rangsorában az 5. helyen áll - az esélyes a győzelemre a hamarosan kezdődő labdarúgó-Európa-bajnokságon – állítja a Jones Lang LaSalle, ingatlan piackutatási adatokra hivatkozva.

Tópark: a magyar ingatlanpiaci Titanic?

Gigantikus méretű, teljesen újszerű koncepcióval indult 2006-ban a ma szellemvárosnak titulált M1-M7-M0 csomópontjában található 180 hektáros területre álmodott Tópark - a tervezők új belvárost akartak..

Béke van? Tavaly indult a legkevesebb munkaügyi per

Bár 2011-ben a helyi bíróságokra érkező munkaügyi perek száma a 22 ezret is meghaladta, az elmúlt tíz évben tavaly indult a legkevesebb munkaügyi per. Ez derül ki az Ügyvédbróker.hu legutóbbi elemzéséből, amelyben a munkajogi perek számának alakulását, valamint egyes típusainak előfordulási gyakoriságát vizsgálták.

vissza a hírlevél tetejére

Gazdaság

Demján: állami bank segíthet a magyar gazdaságon

Demján Sándor szerint az állam a külföldi vállalkozókat támogatja a magyarok helyett. Mint állítja, a magyar nemzeti tőke a legszegényebb a régióban, ezért helyesli, hogy az állam beszáll a TakarékBankba. Ha ugyanis ma működtetni akarja a gazdaságot, nem tud mást csinálni, bankokat kell alapítania.

Nem nyugszik a Moody's! Most osztrák bankokat minősített le

Leminősítette szerdán a három legnagyobb osztrák bankcsoportot a Moody's Investors Service, elsősorban a közép-kelet-európai működési környezettel és az euróövezeti válsággal indokolva a lépést.

0,7 százalékkal csökkent a GDP 2012. első negyedévében

Magyarország bruttó hazai terméke (GDP) 2012. első negyedévében 0,7 százalékkal csökkent az előző év azonos időszakához viszonyítva, a nemzetgazdasági ágak mintegy felének a teljesítménye stagnált.

vissza a hírlevél tetejére

Zöld hírek

Ünnepnap a hazai ingatlanpiacon! Újabb fejlesztés indul a Váci úton!

Váci Corner Offices néven "A" kategóriás irodaház épül a Váci-folyosón 33 millió eurós költséggel. A kivitelezés 2012 harmadik negyedévében a jogerős építési engedély kiadását követően kezdődik meg. A beruházó célkitűzése, hogy az épület a felépülését követően elnyerje a BREEAM Excellent minősítést.

Környezettudatos fejlesztések a Bank Centerben

Az elmúlt két évben jelentős, épületen belüli fejlesztéseken esett át az 1995-ben épült négy, egyenként tízemeletes toronnyal rendelkező budapesti Bank Center irodaház.

Közeleg az Intersolar

Ha nyárról és napfényről van szó, az idei szezon sem csak a barnulásról fog szólni: 2012. június 13-a és 15-e között az Intersolar Europe Konferencián ismét lehetőség nyílik arra, hogy a Napnak, ezúttal a jövőnk és a fenntarthatóság szempontjából lényeges pozitív hatásait vizsgáljuk meg közelebbről.

San Fransisco LEED minősítésre kötelez

Felismerve az építőipar jelentős szerepét a CO2 kibocsátás-csökkentés érdekében, az utóbbi években az USA-ban alkalmazott jogszabályok egyre szigorúbb követelményeket támasztottak az épületek környezettudatosságára vonatkozóan.

vissza a hírlevél tetejére

iroda.hu

iroda.monitor

Jogi közlemény: Az Ön e-mail címéhez cégünk egy nyilvánosan megvásárolható marketing adatbázisból jutott hozzá, vagy feliratkozott a hírlevelünkre, vagy cégünk munkatársával személyes kapcsolatban áll. Tiszteletben tartva az 1997. évi LVIII. törvény 15. paragrafusát, továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényt, ezúton szíves hozzájárulását kérjük, hogy tájékoztassuk ajánlatainkról. Amennyiben nem kíván több hírlevelet kapni, az alábbi linken leiratkozhat.

2012 © Iroda.hu Kft. hírlevél leiratkozás, online-verzió megtekintése