Problémája van a megjelenítéssel? Tekintse meg az online változatot.
Kövessen minket

Megjelenik kéthetente az iroda.hu gondozásában. - 2012. május III.

Blogok Irodapiaci Elemzés Gazdaság Érdekes Regisztráció
Kiemelt cikk

Laurus, egy sikeres irodaház titkai

A Laurus Irodaház közel fél éves működése során beváltotta a bérlők reményeit. Kitűnő lokáció, jó infrastruktúra, profi üzemeltetői gárda. Budapest dél-keleti kapuja rövid időn belül a sikeres irodaház szinonimájává vált. De hogyan is működik egy sikeres projekt? Íme a titok!

Kiemelt ingatlan

Residence Irodaházak

bérleti díj: 12.5 €/m²/hó
szabad terület: 12770 m²

Kiemelt ingatlan

Kálvin Center

bérleti díj: 14.5 - 15.5€/m²/hó
szabad terület: 1750 m²

Irodapiaci rendezvények

30
MÁJ

KÖVET-klub - Elektromos autóval a vállalati kultúra körül

Workshop

30
MÁJ

"Ready for Business" Day

Workshop

28
JÚN

Létesítménygazdálkodás Világnapja 2012

Konferencia

17
OKT

KÖVET Egyesület XVII. konferencia: "Vállalkozás 2020"

Konferencia

Tekintse meg a további irodapiaci rendezvényeket is.

Új tranzakciók a piacon

Irodaház Ügyfél Ügynökség
Infopark A épület Panasonic 800 CA Immo Hungary
Capital Square CBS Property 200 CA Immo Hungary
Office Garden II Bene Irodabútor 324 GVA Robertson Kft.
D.C. Offices Workforce Kft. 398 Eston International Zrt.
Uniqua Plaza Microchip Technology Hungary Kft. 496 Eston International Zrt.
Office Garden II PB Power Trade 153 Eston International Zrt.

A tranzakciókat küldje el az admin@iroda.hu e-mail címre!

Tekinste meg a további irodapaici tranzakciókat is.

Blogok

A Budafoki út és az építési láz

A Budafoki út és környéke lesz a Váci úti irodafolyosó utódja? Majd meglátjuk!

Hófehér popsikúpban dolgoznak majd a svájci gyógyszerészek

A Roche 190 milliárd forintért épít egy fehér kúpot Bázelben. Az agglomerációval együtt 700 ezres Bázelben, Svájc harmadik legnagyobb városában nem tétlenkedik az építőipar.

Mocsárba építenék a felhőkarcolókat!

A Fekete-tenger mellé közel 1 milliárd dollárért milliós nagyvárost terveznek a grúzok. A felhőkarcolókat pedig egy védett mocsárra építenék. Vajon elsüllyed a délibáb avagy kínai mintára katonás rendben felépül Lazika?

Megfulladunk vagy feltámadunk? Merre halad Budapest?

Közel 70 ezer adatot gyűjtöttek össze, hogy végre megalkothassák Budapest hosszú távú fejlesztési stratégiáját. Egy sokrétű, fenntartható területhasználat a jövő útja, ahol a zöldmezős beruházások helyett a barnaövezet revitalizációja kerülhet előtérbe.

VáciGreens: költséghatékonyság természetesen

A közelmúlt gazdasági nehézségei a költségcsökkentés és a működés racionalizálásának kihívásaival szembesítik a vállalatokat. A költségcsökkentés azonban nem jelentheti a munkakörnyezet kényelmének, színvonalának visszafogását.

vissza a hírlevél tetejére

Irodapiaci

Irodahosszabbítások a CA Immo-nál

Három bérlő is a maradás mellett döntött a CA Immo portfoliójában lévő irodaházakban. A Panasonic az Infopark 'A'-ban, a CBS Property és még egy további bérlő a Capital Square-ben hosszabbította meg irodabérleti szerződését.

Új bérlővel gazdagodott az Office Garden II

A Bene irodabútor irodáját és bemutatótermét a GVA Robertson által képviselt Office Garden II –be költözteti.

Az Eiffel Tér Irodaház kiérdemelte a hivatalos BREEAM tanúsítványt

Az Eiffel Tér Irodaház – az új fejlesztések közül Magyarországon másodikként – a közelmúltban szerezte meg hivatalos BREEAM minősítését.

Nemzetközi szinten is kiemelkedő a Telenor zöld irodaháza

Több hazai elismerés után ezúttal a legnagyobb nemzetközi ingatlanfejlesztési szövetség találta kiemelkedő minőségűnek a Telenor törökbálinti székházát. A FIABCI Prix d'Excellence második helyezésével Magyarország egyik legzöldebb irodaháza a nemzetközi építészeti elithez csatlakozhatott.

Nocsak! Budapestre helyezi európai központját a Bare International

Budapestre helyezi európai központját a próbavásárlásos minőségellenőrzést végző Bare International, a tervek szerint két éven belül 35-40 munkatárs dolgozik majd a budapesti irodában.

vissza a hírlevél tetejére

Elemzés

Több tízmilliót spórolhatnak a cégek a távmunkával

Egy 250 munkavállalót foglalkoztató közepes vállalkozás akár több tízmillió forintot is megtakaríthat évente, ha minden alkalmazottját távmunka keretében foglalkoztatja.

A bizonytalanság okozza a rekord alacsony átadási volument

Az első osztályú irodák bérleti díjai 0,3%-kal csökkentek 2012 első negyedévében, derül ki a Jones Lang LaSalle European Office Index elemzéséből. 2009 negyedik negyedéve óta most először csökkent a vizsgált piacok összesített bérleti díja.

A Jones Lang LaSalle a legjobb ingatlan tanácsadó Európában

A PropertyEU éves rangsorán a Jones Lang LaSalle lett Európa legjobb ingatlan tanácsadója 2011-ben az általuk képviselt befektetési tranzakciós volumen alapján.

IFK: az értéknövekedési adó megalapozatlan és igazságtalan!

Az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület közleményben foglalt állást a tervezett értéknövekedési hozzájárulásról.

Irodapiac: jó évet zárt Közép-Európa és az S IMMO

Az S IMMO-csoport sikeres évet zárt 2011-ben. Magyarországon nőtt a bérbeadottsági mutatójuk, a szállodaüzemeltetésből származó nyereségük pedig nagyobb volt, mint 2010-ben.

vissza a hírlevél tetejére

Gazdaság

Demján: az Európai Unió óriási hibát követett ela

Demján Sándor támogatja az új adókat, viszont kárhoztatja az Európai Uniót, mert az szerinte kettős mércét alkalmazott hazánkkal szemben.

Mégiscsak lesz ingatlanadó!

Jövőre tízszázalékos értéknövekedési hozzájárulást - lényegében adót - fizethetnek az önkormányzatoknak az ingatlanuktól megváló tulajdonosok.

Matolcsy atomfegyverrel fejlesztené a gazdaságot

A pénzügyi tranzakciós illetéknek minden részeleme változhat még, az adófilozófiánk viszont nem. Eltökélt szándékunk, hogy a költségvetés bevételi oldalán forgalmi-fogyasztási adók segítségével megteremtsük a forrásokat az élőmunkát terhelő járulékok jelentős csökkentéséhez.

Jöhet az újabb adó! Az Európai Parlament támogatja a Tobint!

elentős többséggel megszavazta az Európai Parlament szerdán azt a jelentést, amely támogatja a pénzügyi tranzakciókra kivetett adó európai uniós bevezetését.

Zűrök a cafetériánál! Figyelem!

v elejétől betegbiztosítási szolgáltatások adhatóak adómentes cafeteria-juttatásként. Akik éltek az új lehetőséggel, most előfordulhat, hogy "csalással" vádolja őket a NAV - ha nem az adóhivatalnak tetsző biztosítási módozatot választottak.

vissza a hírlevél tetejére

Érdekes

Tisztára vadkelet! Törvénysértésre készül a Zöld Pardon

Május 25-én részlegesen megnyílik a Zöld Pardon annak ellenére, hogy nem rendelkezik engedéllyel. A vállalkozás képviselőjére hivatkozó cikk szerint kétszer (!) ezer embert engednek be a rendezvényre, mert az így nem engedélyköteles.

Egy tündéri villából építenek irodaházat Győrben

Legalább egymilliárd forintos ingatlanfejlesztésbe kezd Győr belvárosában a Leier Hungaria Kft. - jelentette be Mártonné Baj Mária, az osztrák tulajdonú építőipari vállalkozás ügyvezető igazgatója.

A JLL kiterjeszti globális stratégiai szövetségét a Procter & Gamble-lel

A Procter & Gamble kereskedelmi létesítményeinek szolgáltató partnerének kiválasztására irányuló pályázatot követően a Jones Lang LaSalle bejelentette, hogy kiterjeszti globális stratégiai kapcsolatát a Procter & Gamble-lel.

Szentpétervár felmondta a TriGranittal kötött szerződést

Szentpétervár polgármesteri hivatala határozatban szüntette meg a TriGranit vállalatcsoporttal tavaly kötött szerződését, amely szerint a magyar vállalat kulturális központot épített volna az orosz városban.

Felhőkarcolók épülnek Budapesten?

Folytatni szeretné a már készülő új Budapest városfejlesztési koncepció kidolgozását a főváros frissen kinevezett főépítése. Finta Sándor 25-30 éves tervet látna szívesen.

vissza a hírlevél tetejére

iroda.hu

iroda.monitor

Jogi közlemény: Az Ön e-mail címéhez cégünk egy nyilvánosan megvásárolható marketing adatbázisból jutott hozzá, vagy feliratkozott a hírlevelünkre, vagy cégünk munkatársával személyes kapcsolatban áll. Tiszteletben tartva az 1997. évi LVIII. törvény 15. paragrafusát, továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényt, ezúton szíves hozzájárulását kérjük, hogy tájékoztassuk ajánlatainkról. Amennyiben nem kíván több hírlevelet kapni, az alábbi linken leiratkozhat.

2012 © Iroda.hu Kft. hírlevél leiratkozás, online-verzió megtekintése