BETEKINTŐ

Tisztelt Olvasó!

Az elmúlt időszakban ingatlanos sajtók arról cikkeznek, hogy új korszak indul az irodapiacon: a kínálati időszakot a bérleti díjak stagnálásán kívül, bérlői oldal erősödése és természetesen az irodakínálat bővülése fogja jellemezni. A gondolatmenetet folytatva a kérdés az, hogy ez mennyiben változtatja meg a piacot, a bérlők viselkedését, az irodaházak hozzáállását egy-egy bérlő felé.

A bérlőknek mindenféleképpen kedvez ez a kínálati időszak, de főképp a nagyobb területigénnyel rendelkezők kerülnek igen jó pozícióba, hiszen őértük versengeni fognak az irodaházak. Most érdemesebb hosszabb távra is elkötelezni magukat, hiszen jó feltételeket tudnak kiharcolni a bérleti díjak tekintetében.

Az irodaházak részéről nagyfokú kreativitást igényel az elkövetkezendő időszak, milyen egyedi szolgáltatással tudják megfogni a bérlőket, mennyire tudják a keresletnek megfelelő helyen pozíciónálni terméküket és végül de nem utolsó sorban milyen csomagban kínálják ezt a terméket.

Köszönöm figyelmüket és sok sikert az eredményes munkához!

Tisztelettel,

Kalmár Zoltán

Vissza a tetejére

 

IRODAPIACI HÍREK

A HÓNAP INGATLANPIACI HÍREI

Eszi, nem eszi, nem kap mást?

2006 eddigi legnagyobb új iroda-bérbeadása

Még mindig jó üzlet az iroda

Felújították a BMW müncheni székházát

Erősödik a bérlői piac Budapesten és Európa-szerte

 

TERMÉKEK

Új Xerox WorkCentre 7132: színes iroda még hatékonyabban

A Ricoh tovább erősíti piacvezető szerepét

 

SZOLGÁLTATÁS

Lánchíd Palota díjak

Az Europolis jótékonysági gyűjtése

Az Architekton Holding is felszámolás alá került

 

Vissza a tetejére

 

SZAVAZZON!

TERMÉK VAGY SZOLGÁLTATÁS AZ IRODABÚTOR?

Ergonómia, egészség, hatékonyság! Ezzel a 3 kulcsszóval összegezte előadását Sándorné Istiván Rita, a Kinnarps Hungary Kft. ügyvezető igazgatója, majd hozzátette - a legfontosabb az irodában a fizikai és virtuális környezet összhangja, mely a világítástechnika, a bútorzat, a biztonságtechnika és más új technológiák ötvözését jelenti. Ez a tökéletes összhang valósult meg az ősszel nyíló és 95%-ban bérlőre talált Kinnarps irodaházban.

tovább a cikk olvasásához

 

 

Vissza a tetejére

 

TUDJA-E ÖN?

TUDJA-E ÖN MI AZ AZ IRODA-AUTÓ?

Újjászületett az egykori Spenót-ház a Roosevelt téren. A város legelegánsabb negyedében, a Duna partján varázsolt luxus-irodaházat a BHG Roosevelt Kft. A Roosevelt 7/8 Irodaház lesz az egyik legexkluzívabb és emellett az egyik legdrágább irodaház Budapesten.

Az irodaház egy újszerű marketing eszközzel rukkolt elő: a várost több mint egy hónapja egy iroda-autó járja. A reklámautó az elkövetkezendő 10 hónapban napi 4 órában fog Budapest utcáin közlekedni, hogy népszerűsítse az irodaházat. Az autó mindig akkor van úton, amikor és ahol dugó, felfordulás, esemény van a városban, a legforgalmasabb utakat keresve. Az iroda egyébként egy teherautó platóján helyezkedik el. Az apró részletekre is figyelve, komplett irodaként rendezték be, melynek a falai átlátszók. Rácz Ildikó, a Roosevelt irodaház munkatársa szerint az autó célja nem mérhető kifejezetten direkt megkeresésekben, de figyelemkeltő és az újdonság erejével hat. Nem is volt más a hivatása, minthogy az emberek beszéljenek róla és az üzenet valóban eljusson a célközönséghez: "van egy irodaház, amely prémium kategóriájával, szolgáltatásaival, elhelyezkedésével más oldalról közelíti meg a bérlőket".

Az irodaháznak nem ez az első újítása, hiszen a bérlők számára nyújtott kedvezményekkel járó Roosevelt kártya is olyan eszköz, amelyet irodaházak még korábban nem alkalmaztak.

Hasznos linkek: www.roosevelt.hu

A "Tudja-e Ön?" fejezetben megpróbálunk olyan kérdésekre válaszolni, amelyek aktuálisan foglalkoztatják az irodabérlőket, ezért ha kérdésük lenne kérjük küldjék el azt szerkesztőnknek!

Vissza a tetejére

 

IRODA.MONITOR ARCHÍVUM

 

Júniusi iroda.monitor

Májusi iroda.monitor

Áprilisi iroda.monitor

régebbi iroda.monitor

Vissza a tetejére

 

LEGYEN A PARTNERÜNK!

Az iroda.hu egy olyan irodai portál, mely megpróbál felölelni minden olyan szolgáltatást, terméket amely kapcsolódik az irodapiachoz. Célunk egy olyan semleges portál üzemeltetése, amely igényes és hasznos információkat nyújt mind a felhasználóknak, mind pedig a hirdetőknek.

Regisztrálja szolgáltatását, irodáját adatbázisunkba és rövid időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Vissza a tetejéreIroda.hu Kft. Tel: 219 6055 E-mail: info@iroda.hu

Amennyiben a jövőben nem kívánja hírlevelünket megkapni itt lejelentkezhet. Amennyiben fel szeretne jelentkezni hírlevelünkre, vagy ismerősét kívánja regisztrálni itt megteheti. .