BETEKINTŐ

Tisztelt Olvasó!

Sokan mondják, hogy üzeleti szempontból a nyári hónapok holtszezonnak minősülnek, de nem az interneten!

Számos elemzés bizonyítja, hogy az elektronikus hálót látogatottsága nyári hónapokban nem esik vissza! Ez köszönhető annak, hogy mind a személyes internethasználat szerepe megnőtt, például az utazás kiválasztásában, szállás lefoglalásában előszeretettel használjuk. Másrészt azonban az üzleti internet szerepe is élénk a nyári hónapokban, például az irodakeresések esetében a nyári hónapok a piac feltérképezéséről szólnak és az effektív keresés csak szeptemberben kezdődik meg.

Véleményem szerint az internet segítségével sokkal alaposabb és rendszerezettebb képet, véleményt tudnak a kereső cégek kialalakítani még mielőtt kapcsolatba lépnének ügynökökkel, irodaházakkal, ebben próbál az iroda.hu segítséget nyújtani.

Köszönöm figyelmüket és jó böngészést a portálon!

Tisztelettel,

Kalmár Zoltán

Vissza a tetejére

 

ÚJDONSÁGOK A HONLAPON

Irodaházak mellett, kisebb kiadó irodákkal is foglalkozunk, hogy lefedjük a teljes iroda ingatlan piacot.

Vissza a tetejére

 

IRODAPIACI HÍREK

A HÓNAP INGATLANPIACI HÍREI

Kiosztották a Magyar Ingatlanszakmáért Díjakat

Magára talált az irodapiac

Elkészült a Center Point-tal a magyar GTC-csoport

Mindenki megtalálhatja a számítását a fővárosi irodapiacon

 

TERMÉKEK

A Ricoh globális akciója a környezettudatos gondolkodás ösztönzésére

Konica Minolta még mindig az európai színes irodai világ éllovasa

 

SZOLGÁLTATÁS

Növeli árbevételét a Samas Hungária

 

Vissza a tetejére

 

SZAVAZZON!

ÚJ IRODATENGELY BUDAPESTEN

Évek óta arról hallani az ingatlanos sajtókban, hogy Budapesten a két legdinamikusabban fejlődő iroda-negyed a Lágymányosi régió, illetve a Váci út és közvetlen környezete. Az iroda.hu annak járt utána, hogy hol lehet a jövő potenciális régiója, mely címet a Róbert Károly - Hungária - Könyves Kálmán körúti szakasz nyerte el.

tovább a cikk olvasásához

 

 

Vissza a tetejére

 

TUDJA-E ÖN?

TUDJA-E ÖN MI AZ ITIL?

Tudja-e Ön, hogy már lehetőség van rendszergazdáját kiszervezni (outsourcing)? Ha rendszergazdája helyett egy szolgáltatót keres, legyen az költséghatékonysági okból vagy szakmai okból fakadóan fontos, hogy a szolgáltató ITIL ajánlások alapján dolgozzon. De mi is az az ITIL?

Angliában még a 80-as évek vége felé felkértek több IT-val foglalkozó céget, hogy készítsenek egy olyan gyűjteményt, amelyben a gyakorlatban alkalmazott, jól bevált és gyártótól független üzemeltetési ajánlásokat gyűjtenek össze. Ezen ajánlások neve IT Infrastructure Library (továbbiakban ITIL) lett. Ezt a módszertant a Központi Számítástechnikai és Telekommunikációs Ügynökség munkatársai öntötték egy költséghatékony formába. Így az ITIL minden IT szolgáltatással kapcsolatos ajánlást egy keretbe foglal.

Az ITIL ajánlások nem szabványok, hanem inkább egy szemléletmód. Ha a szolgáltató ITIL ajánlások alapján dolgozik, a hibát egy központi telefonszámon jelentheti be és a regisztrált hibát még aznap a megfelelő kolléga a helyszínre megy és elhárítja a hibát. Természetesen az ITIL nem garancia, hogy a szolgáltató minden szakmai kompetenciával rendelkezik, viszont garantálja azt, hogy megkapja a megfelelő tájékoztatást a bejelentett probléma állapotáról és nem utolsó sorban említve Ön Ügyfélként lesz kezelve.

Hasznos linkek: www.sao.hu

A "Tudja-e Ön?" fejezetben megpróbálunk olyan kérdésekre válaszolni, amelyek aktuálisan foglalkoztatják az irodabérlőket, ezért ha kérdésük lenne kérjük küldjék el azt szerkesztőnknek!

Vissza a tetejére

 

LEGYEN A PARTNERÜNK!

Az iroda.hu egy olyan irodai portál, mely megpróbál felölelni minden olyan szolgáltatást, terméket amely kapcsolódik az irodapiachoz. Célunk egy olyan semleges portál üzemeltetése, amely igényes és hasznos információkat nyújt mind a felhasználóknak, mind pedig a hirdetőknek.

Regisztrálja szolgáltatását, irodáját adatbázisunkba és rövid időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Vissza a tetejéreIroda.hu Kft. Tel: 219 6055 E-mail: info@iroda.hu

Amennyiben a jövőben nem kívánja hírlevelünket megkapni itt lejelentkezhet. Amennyiben fel szeretne jelentkezni hírlevelünkre, vagy ismerősét kívánja regisztrálni itt megteheti. .