BETEKINTŐ

Tisztelt Olvasó!

Köszöntöm Önöket az "alapkőletételek havában"! Májusban több irodaház építése kezdődött meg: Átrium Park, Infopark D épület, Népliget Center, melyek tovább növelik a Budapesti irodapiac méretét.

Az értékesítésben egyre nagyobb szerepet kap az internet, hiszen olyannyira életünk részévé vált, hogy döntéseink többségénél eszközként haszáljuk a világhálót. Összehasonlítunk árakat, feltérképezzük a piacot ennek segítségével, azaz még a tervezési fázisban használjuk, ezért is olyan fontos és értékes rendszer, hiszen még a 0. pontban nyílik alkalom arra, hogy az ügyféllel kapcsolatba kerüljünk!

Hiszem, hogy az iroda.hu ilyen portál az irodakeresési folyamat során és jelentősége a jövőben csak nőni fog!

Köszönöm figyelmüket és jó böngészést a portálon!

Tisztelettel,

Kalmár Zoltán

Vissza a tetejére

 

ÚJDONSÁGOK A HONLAPON

Május hónapban több újítást végeztünk el honlapunkon, egyrészt az irodaházak mellett, kisebb kiadó irodákkal is foglalkozunk.

A honlapon böngészők irodapiaci rendezvények között is válogathatnak.

Az irodákról készült képek igényesebb megjelenítését egy speciális képnézegető software segíti.

Vissza a tetejére

 

IRODAPIACI HÍREK

A HÓNAP INGATLANPIACI HÍREI

Szeptemberben REevolutio Budapest 2006

Ünnepélyesen letették az Átrium Park irodaház alapkövét

A Skanska-portfólió legújabb tagja Budapesten

Ünnepélyes alapkőletétel az Infoparkban

Népliget Center, újabb épülettel bővül a Skanska-portfólió

Csökkent a bérbeadás a fővárosban

Középmezőnyben a budapesti irodaköltségek

 

TERMÉKEK

Interjú a Konica Minolta Kft. ügyvezetőjével

A Ricoh erősíti európai pozícióját

 

SZOLGÁLTATÁS

Új szolgáltatás a bérlők részére nyújtott Roosevelt kártya

Nyereséges évet zárt a DeTeImmobilien-Hungary

 

Vissza a tetejére

 

SZAVAZZON!

IRODAPIACI KEDVEZMÉNYEK

Az elmúlt években az irodapiacon igen nagy konkurenciaharc kezdett kiéleződni a különböző befektetők között, a különböző irodaépületek esetében a legkülönbözőbb csomagot kínálják a legváltozatosabb kedvezményekkel a potenciális bérlők részére. Az iroda.hu májusban annak próbált utánajárni, hogy milyen kedvezmények jellemzik a magyar irodapiacot!

tovább a cikk olvasásához

Cikkben szereplő irodaházak: Roosevelt Ház, Lánchíd Palota, BC 140, Átrium Park, Infopark D épület, Népliget Center

Júniusi kérdésünk: "Ön szerint melyik helyszínen telik meg a leggyorsabban egy 20.000 nm-es irodaház?" Szavazzon!

Vissza a tetejére

 

TUDJA-E ÖN?

MI A KÜLÖNBSÉG AZ AZONNALI ÉS A HAGYOMÁNYOS IRODA KÖZÖTT?

Az azonnali, vagy más néven szolgáltatott irodák az ún. hagyományos irodákhoz képest két fontos szempontból különböznek. Az egyik a center nyújtotta számos plusz szolgáltatás, a másik pedig a bérleti szerződés rugalmassága. Hazánkban a szolgáltatott irodák éllovasa a Regus Business Centers, amely a világ 350 városában, összesen 750 centerben van jelen. Budapesten 3 helyszínen vehető igénybe a cég szolgáltatása. A szolgáltatott irodák teljesen felszerelt, munkára kész helyiségek, bútorzattal, internetkapcsolattal, telefonvonallal, sőt telefonkészülékkel ellátva. Teljeskörű recepciós, titkárnői szolgáltatást biztosítanak, valamint közös területeket, mint például szintén felszerelt tárgyalótermeket, konyhát, illetve irodai felszereléseket, mint fénymásológépet, faxkészüléket, nyomtatót, stb.

Emellett még az irodavezetés és takarítást is elvégzi az üzemeltető, így a bérlőknek csupán a cég fő tevékenységével kell foglalkozniuk A hagyományos bérleti kondícióktól eltérően ilyen irodáknál akár néhány hónapos bérleti szerződést is lehet kötni és a cég mindenkori létszámához igazíthatja a bérelt irodaterületet. Ez gyakorlatilag kiküszöböli a cégek ingatlannal kapcsolatos rizikóit.

A "Tudja-e Ön?" fejezetben megpróbálunk olyan kérdésekre válaszolni, amelyek aktuálisan foglalkoztatják az irodabérlőket, ezért ha kérdésük lenne kérjük küldjék el azt szerkesztőnknek!

Vissza a tetejére

 

LEGYEN A PARTNERÜNK!

Az iroda.hu egy olyan irodai portál, mely megpróbál felölelni minden olyan szolgáltatást, terméket amely kapcsolódik az irodapiachoz. Célunk egy olyan semleges portál üzemeltetése, amely igényes és hasznos információkat nyújt mind a felhasználóknak, mind pedig a hirdetőknek.

Regisztrálja szolgáltatását, irodáját adatbázisunkba és rövid időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Vissza a tetejéreIroda.hu Kft. Tel: 219 6055 E-mail: info@iroda.hu

Amennyiben a jövőben nem kívánja hírlevelünket megkapni itt lejelentkezhet. Amennyiben fel szeretne jelentkezni hírlevelünkre, vagy ismerősét kívánja regisztrálni itt megteheti. .